Studio hardware bij CameraNU.nl

Wat is studiofotografie?

Bij studiofotografie heb jij volledig controle over de belichting tijdens een fotoshoot. Van kleurtemperatuur tot hoeveelheid licht en speciale effecten, jij bepaalt het! En omdat je niet aan de weergoden bent overgeleverd, kan jouw shoot altijd doorgaan.

Interessant blog: Een modelshoot op locatie organiseren

Studioverlichting bij CameraNU.nl

Sorteer  producten

Fluorescentie ringlamp met een vermogen van 65 Watt voor het schaduwloos uitlichten van kleine onderwerpen

LED ringlamp met 300 instelbare LED lampjes

149,- 119,-

Professionele ringlamp met traploos instelbare kleurtemperatuur en -intensiteit

Veelzijdige LED-lamp met een 3200-5500K en een fullcolor RGB-modus en een ingebouwde 5200mAh accu

Deze continu LED-verlichtingskit is veelzijdig inzetbaar dankzij het lage gewicht en de uitbreidingsmogelijkheid

On-camera LED-lamp - kleurtemperatuur van 3200-9500K - 920 lux - 198 led's - belichtingshoek van 45 graden

Veelzijdige LED-lamp met een 3200K, 5500K en een fullcolor RGB-modus

Deze complete Falcon Eyes LHK-240 word geleverd met Lamphouders, Reflectoren, Spiraallampen (40W) en statieven

Dimbare LED ringlamp met statief

Veelzijdige portable flitskop op accu met een flitsvermogen van 600Ws en ingebouwd Godox 2.4GHz Wireless X systeem

Studio hardware kopen bij CameraNU.nl!

Studiolamp sets

Jouw perfecte opstelling begint met de keuze voor een goed bij jou passende, complete flitserset. Twee of meer flitsers met of zonder statief, sets met softboxen en sets met paraplu's aangevuld met diverse producten om de lichtval te beïnvloeden. Hier leg jij het fundament voor jouw studio.

Studiolampen

Een losse flitskop is ideaal om je studioset uit te breiden. Je vindt hier subtiele flitskoppen met een vermogen vanaf 110Ws tot zware professionele koppen met een vermogen van maar liefst 1500Ws. We hebben voor iedere fotograaf de perfecte flitskop, zowel amateur als professional.

Portable studiolamp sets

Op locatie fotograferen stelt andere eisen aan apparatuur. De set moet licht van gewicht, stevig, duurzaam maar toch compact op te ruimen zijn, met een eigen stroom- voorziening. Hier vind je speciaal ontwikkelde, complete sets voor fotografie op locatie.

Studio generatoren

Tijd is geld. Dit geldt voor veel beroepsgroepen maar zeker ook voor de studiofotograaf. Met het extra vermogen van een studiogenerator wordt de oplaadtijd van jouw flitsers veel korter. Hierdoor hou jij jou 'flow' tijdens de shoot in stand.

Continuverlichting

Sommige situaties verlangen een subtielere verlichting dan flitslicht. Continu-verlichting is sterk in opkomst en niet zonder reden. U kunt het licht volledig beheersen en vooraf tot in de kleinste details perfect instellen. CameraNU.nl heeft heel veel keus in continu-verlichting.

Reservelampen

Net als flitslampen, hebben lampen voor continu-verlichting een bepaalde levensduur. je vindt bij ons een ruim assortiment reservelampen, voor elke situatie, voor elke verlichtingsunit.

Studio zenders en ontvangers

Waarom zou je nog gebruik maken van kabels over de vloer als jij jouw flitsers ook met een combinatie van een radiozender en - ontvanger kunt "triggeren". Werk veilig, snel en schoon zonder kabels. Bij ons vind je een ruim assortiment zenders en ontvangers.

Lichtmeters

Een studiofotograaf kan bijna niet zonder goede, nauwkeurige lichtmeter. Nadat je het licht op het onderwerp hebt gemeten bent je in staat jouw flitsset en camera perfect in te stellen op alle unieke omstandigheden.

Effectmachines

Soms verlangt een situatie of opdracht foto's met net iets meer pit of vrolijkheid erin. Wapperende haren, zeepbellen en subtiele rook, het maakt foto's net iets sprankelender. Voor effectmachines ben je bij CameraNU.nl ook aan het juiste adres.

Accu's en laders

Ook voor diverse extra accessoires voor in jouw studio zit je goed bij CameraNU.nl. Opladers, speciale kabels en adapters..., je vindt ze hier. We hebben zelfs opladers die gebruikt kunnen worden in de sigarettenaansteker van een auto in ons assortiment, ideaal voor locatiefotografie.

Reserveonderdelen

Uiteindelijk moeten onderdelen als flitslampen en zekeringen vervangen worden. Bij CameraNU.nl vind je een enorm assortiment reserve flitsbuizen en zekeringen, voor alle merken en alle flitskoppen.