DJI drones

Met een drone of quadcopter vliegen is helemaal van deze tijd. Fotografen en videofilmers zijn altijd op zoek naar nieuwe, verfrissende standpunten, en met behulp van een drone zijn die ruim voorhanden. De bekendste fabrikant van drones is DJI. DJI ontwikkelt quadcopters voor iedereen, of je nu een beginnende dronevlieger of vergevorderde pro bent. Speciaal voor de amateur heeft DJI de Phantom-serie ontwikkeld. Een DJI Phantom is makkelijk te bedienen, vliegt heel stabiel en zorgt voor prachtige beelden. Voor professionele vliegers is de DJI Inspire-serie ontwikkeld. Een DJI Inspire is de absolute top onder drones. De DJI Mavic is een kleine maar zeer krachtige quadcopter. Tot slot is er nog de DJI Spark; een drone die compact een nieuwe betekenis geeft. En om mooie selfies te kunnen maken kan je de Spark met handgebaren besturen.

DJI Spark

Super kleine maar hele sterke quadcopter met geïntegreerde full HD camera met twee-assige gimbal. 12 megapixel foto's en bediening met smartphone of remote controler en door middel van gebaren, obstakelherkenning en sportmodus.

Alles bekijken

DJI Mavic Pro / Pro Platinum

Kleine maar krachtige drone met geïntegreerde 4K camera met drie-assige gimbal. RAW foto's met een resolutie van 12 megapixel. Bediening met smartphone en door middel van gebaren, obstakelherkenning en sportmodus.

Alles bekijken

DJI Phantom 4 Advanced / Advanced+

Film in volwaardig 4K met 60fps, gebruik de follow optie voor zelfstandig vliegen en bescherm de drone dankzij de mogelijkheid tot objecten herkennen. Gimbal gestabiliseerd. 20 megapixel foto's.

Alles bekijken

DJI Phantom 4 Pro / Pro+

Een 1" grote 20 megapixel Exmor R CMOS-sensor. Hoge kwaliteit. 4K video met 60fps en RAW foto's. Speciale sportmodus. Vier richtingen obstakelontwijking. Verbeterde signaal-ruisverhouding.

Alles bekijken

DJI Phantom 3 Standard

Een geïntegreerde camera met drie-assige gimbal. 2.7K video en RAW foto's met een resolutie van 12 megapixel. Een maximale hoogte van 6 kilometer en een snelheid van 16 meter per seconde.

Alles bekijken

DJI Phantom 3 SE

Heeft een geïntegreerde camera met een drie-assige gimbal. 4K video en RAW-foto's met een resolutie van 12 megapixel. Follow Me, Course Lock. Waypoint, Home Lock en POI. Met DJI wifi downlink.

Alles bekijken

DJI Inspire 1

Een geïntegreerde camera met drie-assige gimbal. 4K video en 12.4 megapixel RAW foto's. Automatisch opklapbaar landingsgestel voor een vrije beeldhoek van 360°. Binnenshuis vliegen. Live meekijken tot bijna twee kilometer afstand!

Alles bekijken

DJI Inspire 2

Obstakelherkenning. Hoge topsnelheid van 108 kilometer per uur. Geïntegreerde camera met drie-assige gimbal. 5.2K video en 20.8 megapixel RAW-foto's. Automatisch opklapbaar landingsgestel. Beschik over Spotlight Pro.

Alles bekijken

Alle DJI drones

Sorteer  producten

Kleine maar krachtige quadcopter met gimbal met 4K-camera, drie accu's, charging hub en comfortabele rugzak

1.499,- 1.349,-

Gemakkelijk te vliegen quadcopter met ingebouwde DJI wifi downlink en 4K camera met 3-assige gimbal - met vernieuwde afstandsbediening met een bereik van 4km

Complete set met de DJI Spark, afstandsbediening, extra accu, propellers en opbergetui

899,- 749,-

Kleine maar krachtige quadcopter met obstakelherkenning en gimbal met 4K-camera voor indrukwekkende opnames vanuit de lucht

Drone met 1 inch 20 megapixel Exmor R CMOS-sensor, afstandsbediening met 5.5" full HD beeldscherm, langere vliegtijd en slimmere functies

Kleine en krachtige quadcopter met obstakelherkenning en gimbal met 4K-camera voor het maken van indrukwekkende opnames

Drone met 1 inch 20 megapixel Exmor R CMOS-sensor, een langere vliegtijd en een afstandsbediening met 5.5 inch beeldscherm

1.749,- 1.399,-

Drone met 1 inch 20 megapixel Exmor R CMOS-sensor, langere vliegtijd en slimmere functies

Complete set met de DJI Spark, afstandsbediening, extra accu, propellers en opbergetui

Kleine en krachtige quadcopter met obstakelherkenning en gimbal met 4K-camera voor het maken van indrukwekkende opnames

DJI drone kopen

Bij CameraNU.nl zit je altijd goed voor de aankoop van een Phantom, Inspire, Mavic of Spark drone van DJI. Twijfel je welke DJI drone het best bij je past? De medewerkers op onze klantenservice denken graag met je mee en helpen je met plezier op weg naar de juiste keuze. Via onze contactpagina kun je contact met ons opnemen!

Zopim
Heeft u een vraag?