CameraNU.nl
Klantenservice bereikbaar van 09:00 tot 22:00 uur

DJI drones

DJI drones - Met drones of quadcopters vliegen is helemaal van deze tijd. Fotografen en videofilmers zijn altijd op zoek naar nieuwe, verfrissende standpunten, en met behulp van een drone zijn die ruim voorhanden. Het bekendste merk drones is DJI. DJI ontwikkelt quadcopters voor iedereen, of u nu een beginnende dronevlieger of vergevorderde pro bent. Speciaal voor de amateur heeft DJI de Phantom-serie ontwikkeld. Een DJI Phantom is makkelijk te bedienen, vliegt heel stabiel en zorgt voor prachtige beelden. Voor professionele vliegers is de DJI Inspire-serie ontwikkeld. Een DJI Inspire is de absolute top onder drones. De DJI Mavic is een kleine maar zeer krachtige quadcopter.

DJI Phantom 4 / Phantom 4 Pro

Dé drone van DJI. Film in volwaardig 4K met 25fps, gebruik de follow optie voor zelfstandig vliegen en bescherm de drone dankzij de mogelijkheid tot objecten herkennen.

Alles bekijken

DJI Phantom 3 Professional

Een geïntegreerde camera met een drie-assige gimbal. 4K video en RAW foto's met een resolutie van 12 megapixel. Een maximale hoogte van 6 kilometer en een snelheid van 16 meter per seconde.

Alles bekijken

DJI Phantom 3 Advanced / Standard

Een geïntegreerde camera met drie-assige gimbal. 2.7K video en RAW foto's met een resolutie van 12 megapixel. Een maximale hoogte van 6 kilometer en een snelheid van 16 meter per seconde.

Alles bekijken

DJI Mavic Pro

Kleine maar krachtige quadcopter met geïntegreerde 4K camera met drie-assige gimbal. RAW foto's met een resolutie van 12 megapixel. Bediening met smartphone en door middel van gebaren, obstakelherkenning en sportmodus.

Alles bekijken

DJI Inspire 2

Obstakelherkenning, een topsnelheid van 108 kilometer per uur en een maximale vluchtduur van 27 minuten. Een geïntegreerde camera met drie-assige gimbal. 5.2K video en 20.8 megapixel RAW foto's. Automatisch opklapbaar landingsgestel voor een vrije beeldhoek van 360°. Complexe opnames met Spotlight Pro.

Alles bekijken

DJI Inspire 1

Een geïntegreerde camera met drie-assige gimbal. 4K video en 12.4 megapixel RAW foto's. Automatisch opklapbaar landingsgestel voor een vrije beeldhoek van 360°. Optical Flow voor probleemloos binnenshuis vliegen. U kunt live meekijken tot een afstand van wel bijna 2 kilometer!

Alles bekijken

DJI Inspire Pro / RAW

Professionele top drone van DJI. 4K video en 16 megapixel RAW foto's. Geïntegreerde Zenmuse X5 4K camera met MFT mount en standaard een 15mm f/1.7 objectief en een drie-assige gimbal. Automatisch opstijgen en landen. Fotografeer in bursts en time-lapse. Optical Flow voor probleemloos binnenshuis vliegen.

Alles bekijken

DJI Zenmuse gimbals met camera

Camera's met 3-assige gimbal en een resolutie tot maar lieft 5.2K! Keuze uit een vaste camera of een camera met Micro Four Thirds lensmount. MFT biedt u de keuze uit een heel scala aan topkwaliteit MFT objectieven van onder andere de bekende merken Fujifilm, Panasonic of Olympus.

Alles bekijken

Alle DJI drones

Sorteer  producten

Kleine maar krachtige quadcopter met gimbal met 4K-camera, drie accu's, charging hub en comfortabele rugzak

Film alles in 2.7K met 30p of maak 12 megapixel foto's met de geïntegreerde camera en het 3-assige gimbalhoofd

Drone met 1 inch 20 megapixel Exmor R CMOS-sensor, langere vliegtijd en slimmere functies

Film in volwaardig 4K met 25fps, gebruik de follow optie voor zelfstandig vliegen en bescherm de drone dankzij de mogelijkheid tot objecten herkennen

1.399,- 1.045,-

Drone met 1 inch 20 megapixel Exmor R CMOS-sensor, afstandsbediening met 5.5" full HD beeldscherm, langere vliegtijd en slimmere functies

Kleine maar krachtige quadcopter met obstakelherkenning en gimbal met 4K-camera voor indrukwekkende opnames vanuit de lucht

Deze quadcopter ondersteunt gimbal camera's tot 5.2K en heeft een topsnelheid van 108 kilometer per uur

Drone met 1 inch 20 megapixel Exmor R CMOS-sensor, langere vliegtijd en slimmere functies

Drone met 1 inch 20 megapixel Exmor R CMOS-sensor, afstandsbediening met 5.5" full HD-beeldscherm, langere vliegtijd en slimmere functies

Film in volwaardig 4K met 25fps, gebruik de follow optie voor zelfstandig vliegen en bescherm de drone dankzij de mogelijkheid tot objecten herkennen

DJI drone kopen

Bij CameraNU.nl zit u altijd goed voor de aankoop van een Phantom of Inspire drone van DJI. Twijfelt u welke DJI drone het best bij u past? De medewerkers op onze klantenservice denken graag met u mee en helpen u met plezier op weg naar de juiste keuze. Via onze contactpagina kunt u contact met ons opnemen!

Zopim
Heeft u een vraag?