Epson EcoTank printers

Het is erg frustrerend wanneer je zonder printerinkt zit. En zelfs wanneer je wel inkt op voorraad hebt, ben je altijd enige tijd kwijt aan het vervangen van de inktpatronen. Heel vervelend als je net even snel dat ene document wilt printen. Met een druk leven wil je kunnen vertrouwen op je printer. Epson heeft hiervoor een eenvoudige oplossing: De Epson EcoTank. Deze printers hebben een inktreservoirsysteem met extra hoge capaciteit, waardoor inktpatronen volledig overbodig zijn. Of je nu op zoekt bent naar een printer voor je dagelijkse afdruktaken, foto's of zakelijke documenten, de EcoTank-serie bevat zeker een model dat voldoet aan jouw wensen!

Epson EcoTank printers

Epson EcoTank printer kopen?

Wat is een Epson EcoTank printer?
Een Epson EcoTank printer biedt een uitzonderlijk betaalbare afdrukoplossing en is daarnaast ook nog eens betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Dankzij de lage kosten per pagina kun je de afdrukkosten met gemiddeld 90% verlagen. Dit komt nauwelijks als een verrassing als je bedenkt dat deze printers worden geleverd met inkt voor maximaal 3 jaar. Met sommige EcoTank printers kun je tot 14.000 pagina's in zwart-wit en 11.200 in kleur afdrukken.

Waarom een Epson EcoTank printer?
Met een Epson EcoTank printer kun je langer printen voordat je weer inkt moet bijvullen. De inktreservoirs hebben een extra hoge capaciteit en maken het gebruik van inktpatronen volledig overbodig. Een EcoTank printer biedt niet alleen een hoog gebruiksgemak, maar het is ook nog eens een stuk voordeliger. EcoTank printers worden geleverd met het equivalent van niet minder dan gemiddeld 88 inktpatronen.

Hoe werkt een Epson EcoTank printer?
Een Epson EcoTank printer maakt geen gebruik van inktpatronen, maar is voorzien van geïntegreerde inktreservoirs. Dankzij deze inktreservoirs met hoge capaciteit wordt continue inkt toegevoerd naar de printer. Je hoeft dus nooit meer inktpatronen te vervangen. De reservoirs zijn eenvoudig bij te vullen met inktflessen van Epson.

Kwaliteitsinkt van Epson
Originele inkten van Epson worden gefabriceerd in een stofvrije omgeving en zijn geoptimaliseerd om te werken met een Micro Piezo-printkoptechnologie van Epson voor het leveren van ongekende kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Zo ben je verzekerd van mooie afdrukken met superieure kleurkwaliteit en helderheid. Met deze Epson inkten voor EcoTank printers druk je duizenden pagina's af en bespaar je flink op de afdrukkosten.