CameraNU Logo

Nikon Coolpix compact camera's

Tijdens de vakantie fotograferen bij het zwembad zonder bang te zijn dat je camera nat wordt? Of wil je een handzame camera met een enorm zoombereik? In beide gevallen is de Nikon Coolpix compact camera serie dé uitkomst. Er zijn Coolpix camera's waarmee je tot wel 30 meter diep fotografeert. Coolpix bridgecamera's hebben een verbluffend zoombereik van wel 83x! Niet voor niets gebruiken veel professionele fotografen een goede Nikon Coolpix, zoals de P1000, naast hun spiegelreflex- of systeemcamera.

Handig: Welke compact camera moet ik kopen? | Compact camera of systeemcamera kopen? | Standen van een camera

De populairste Nikon Coolpix compact camera's bij CameraNU.nl

Type camera: Bridgecamera
Type display: Kantelbaar (boven/onder)
Touchscreen: Nee
Lensmount: N.v.t.
Type camera: Bridgecamera
Type display: Kantelbaar (zijkant)
Touchscreen: Nee
Lensmount: N.v.t.
Type camera: Bridgecamera
Type display: Kantelbaar (zijkant)
Touchscreen: Nee
Lensmount: N.v.t.
Je hebt 3 van de 3 producten gezien

Een Nikon Coolpix compact camera kopen?

Wat is een Nikon Coolpix camera?

Een Coolpix camera staat voor gebruiksvriendelijkheid en eenvoud. Zowel de compact, als de systeem- en spiegelreflexcamera’s zijn makkelijk in gebruik en hebben veel hulptools. Met deze point- and-shot camera's mis je geen moment meer. De camera's zijn handzaam zonder dat de prestaties eronder lijden.

Kenmerken van de Nikon compact camera’s

De Nikon Coolpix camera’s kenmerken zich door de gebruiksvriendelijke software. Ook eenvoud en de technologische vooruitgang spelen bij Nikon een grote rol. Zo heeft Nikon een app genaamd ‘Nikon Snapbridge’ waarin je direct en gemakkelijk foto’s uploadt van je camera naar je smartphone. Zo deel je eenvoudig en snel foto's met vrienden en familie.

In welke situatie ga je de Nikon compact camera gebruiken?

De compact camera’s van Nikon zijn in elke situatie te gebruiken, maar de centrale vraag is: waarvoor wil jij de camera gebruiken? Als je antwoord hebt op deze vraag maak je snel de juiste beslissing en kom je bij de juiste Nikon camera uit. Gebruik de handige filtertool om snel te vinden wat je zoekt of laat je adviseren door onze klantenservice.

Waar moet ik op letten bij aanschaf van een Nikon compact camera?

Er is niet een specifiek iets waar je op moet letten bij de aanschaf van een Nikon compact camera. Of je nu een waterdichte compact camera zoekt om mee te nemen op vakantie of om te gebruiken naast je spiegelreflex- of systeemcamera, Nikon heeft een geschikte compact camera voor iedereen. Daarom is vooral de vraag belangrijk: wat is je budget en waarvoor wil je het gebruiken?