IP-camera's

Een IP camera is een beveiligingscamera waarmee je beelden op kunt nemen en later terug kunt kijken op je smartphoneof de computer. Deze bewakingscamera’s maken gebruik van een internetverbinding en zijn ideaal voor het maken van beelden in of rondom je huis. Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment IP camera’s en kijk welke het beste bij jou past!

Handig: Top 10 IP-camera’s

Sorteer  producten

Veiligheidscamera die elke beweging bij uw huis vastlegt en direct doorgeeft via een melding op de gratis app.

Draadloze 720p IP-camera met 1 megapixel sensor, infrarood bewegingsdetectie en micro SD-geheugenkaartslot

Draadloze 720p IP-camera met 1 megapixel sensor en nachtzicht tot 20 meter

720p IP-camera met 1 megapixel sensor, 20 meter nachtzicht en Power over Ethernet mogelijkheid

Full HD IP-camera met 2 megapixel sensor, 20 meter nachtzicht en Power over Ethernet mogelijkheid

Draadloze 1080p IP-camera met 2 megapixel sensor, infrarood bewegingsdetectie en micro SD-geheugenkaartslot

Draadloze full HD IP-camera met 2 megapixel sensor, pan en tilt en micro SD-geheugenkaartslot

Draadloze 960p IP-camera met 1.3 megapixel sensor, pan, tilt en 3x optische zoom

High-end draadloze 1080p IP-camera met 2 megapixel sensor

Draadloze full HD camera met 2 megapixel sensor en maar liefst 60 meter nachtzicht

Wat is een IP camera?

Een IP camera is een beveiligingscamera die verbinding heeft met internet. Hierdoor kun je live meekijken of op een gewenst moment de beelden die je hebt opgeslagen terugkijken. Dat maakt deze camera’s geschikt om te zien wat er in en om je woning afspeelt. Deze beveiligingscamera’s kunnen zowel zakelijk als privé worden gebruikt.

Kenmerken van de IP camera

Het kenmerk van een IP-camera is allereerst het ‘IP’ (Internet Protocol), de bewakingscamera is verbonden met het internet. Dit kan via wifi zijn of via een ethernet kabel. Er zijn IP camera’s die je een melding sturen wanneer er beweging wordt waargenomen. Daarnaast maken een aantal van deze camera’s gebruik van pan- / tilt-technieken. Dit houdt in dat je de camera van afstand kunt laten draaien of kantelen. De speciale IP-camera's voor buiten zijn zelfs weerbestendig. Een camera voor buiten is vooral handig om te kijken wie er bij de deur staat of in de tuin loopt terwijl de IP-camera binnen goed gebruikt kan worden om kinderen of huisdieren in de gaten te houden. Er is voor elke situatie wel een bewakingscamera!

IP camera met wifi, wat is het voordeel?

Het grote voordeel van een wifi camera ten opzichte van een ethernet kabel is dat de beelden live toegankelijk zijn via je mobiel of desktop. De camera kan dit rechtstreeks via de wifi verbinding naar je mobiel of desktop sturen. Daarnaast hoef je geen aparte ethernetkabel te naar de camera trekken.

Kortom: Een IP camera is een handige beveiligingscamera waarmee je alle activiteiten in en rondom je huis kunt monitoren.

IP camera kopen? Waar moet ik op letten bij aanschaf van een ip-camera?

Het is handig om naar de volgende punten te kijken voordat je een IP-camera koopt:

Waarvoor wil ik de IP-camera gebruiken? Wil ik de beveiligingscamera binnen of buiten plaatsen? Welke camera voldoet er aan mijn wensen? Wat is mijn budget? En daarnaast is het belangrijk om ook goed te bekijken welke technische opties je op de beveiligingscamera wilt. Denk hierbij aan:

Wil ik een hoge beeldkwaliteit of neem ik genoeg met een wat mindere kwaliteit? Kies ik voor een IP camera met of juist zonder wifi? Wil ik veel of weinig extra opties op mijn IP camera?

Al deze punten zijn belangrijk om te overwegen om tot de, voor jou, perfecte bewakingscamera te komen. Ook is het aan te raden om een lijstje te maken met welke opties je wilt en vervolgens de filters op deze pagina te gebruiken. Mocht je er dan niet uitkomen is er geen nood, want onze service staat altijd voor je klaar!

Zopim
Heb je een vraag?