Panasonic camera's

Het ruime assortiment van Panasonic Lumix bestaat uit compact camera's en systeemcamera's. Met deze veelzijdige camera's kun jij alle kanten op. De fotocamera's van Panasonic staan bekend om hun gebruiksgemak en handzaamheid. Of je nu voor een compacte, krachtige zoomcamera kiest of een geavanceerde Micro Four Thirds systeemcamera waar je naast foto's ook fantastische video's mee maakt; Panasonic heeft de juiste camera voor jou!

Waar ben je naar op zoek?

De populairste Panasonic fotocamera's bij Cameranu

34 Resultaten
Panasonic Lumix DC-S5IIX + 20-60mm + 50mm Panasonic Lumix DC-S5IIX + 20-60mm + 50mm
5 reviews
 • Geschikt voor: Professionals
 • Type display: Kantelbaar
 • Touchscreen: Ja
2.999,-
2.599,- na korting
Panasonic Lumix DC-S5II + 20-60mm + 50mm Panasonic Lumix DC-S5II + 20-60mm + 50mm
9 reviews
 • Geschikt voor: Professionals
 • Type display: Kantelbaar
 • Touchscreen: Ja
2.699,-
2.299,- na korting
Panasonic S5 II + 20-60mm f/3.5-5.6 Panasonic S5 II + 20-60mm f/3.5-5.6
9 reviews
 • Geschikt voor: Professionals
 • Type display: Kantelbaar
 • Touchscreen: Ja
2.499,-
2.099,- na korting
Panasonic S5 II Panasonic S5 II
9 reviews
 • Geschikt voor: Professionals
 • Type display: Kantelbaar
 • Touchscreen: Ja
2.199,-
1.899,- na korting
Je hebt 12 van de 34 producten gezien

Wat is een Panasonic fotocamera?

Panasonic kenmerkt zich door de hoge kwaliteit compact camera’s die het op de markt brengt. Naast de Lumix compact camera’s biedt Panasonic sinds 2008 ook systeemcamera’s aan. Door het samenwerkingsverband met de camera- en objectiefontwikkelaar Leica brengt Panasonic ook hoogwaardige objectieven op de markt. Hierdoor geven ze ook de professionele fotograaf geweldige mogelijkheden.

Kenmerken van de Panasonic fotocamera’s

Het kenmerk van de Panasonic camera’s is de compacte vorm en de comfortabele houvast. Daarnaast kenmerkt Panasonic zich door een groot aanbod compact camera’s. Naast compact camera’s heeft Panasonic ook een lijn systeemcamera’s. Deze systeemcamera's worden geroemd om hun filmkwaliteit. Vooral de GH-serie camera's zijn geliefd onder videografen.

In welke situatie ga je de Panasonic fotocamera gebruiken?

De Panasonic compact camera’s gebruik je over het algemeen voor vakantiefoto’s of snelle snapshots. Het is belangrijk eerst goed te kijken of je een systeem- of compact camera van Panasonic wilt aanschaffen. Het verschil in prijs is namelijk behoorlijk en ook de fotografische mogelijkheden verschillen enorm. Naast de ruime keuze in compact camera’s heeft Panasonic ook systeemcamera’s in combinatie met Leica objectieven. Zo wordt ook de professionele fotograaf prima bediend en zijn deze camera's geschikt voor vele soorten fotografie.

Waar moet ik op letten bij aanschaf van een Panasonic fotocamera?

Als je fan bent van vakantiefoto’s maken of foto’s maken van je kinderen ben je bij Panasonic aan het juiste adres. Bij het kopen van een Panasonic camera moet je op verschillende dingen letten. Let vooral op je budget. Panasonic maakt systeem- en compact camera’s. Als je niet thuis bent in de fotografie, kunnen deze voor het oog behoorlijk op elkaar lijken. Het verschil in prijs is enorm en je kunt dus gemakkelijk geld besparen door goed te filteren en onze medewerkers om advies te vragen.