Panasonic compact camera's

Met een lichte compact camera van Panasonic leg je alle mooie momenten in het leven vast. Deze compact camera's passen gemakkelijk in je broek- of jaszak, waardoor ze ideaal zijn om op vakantie mee te nemen. Ben je veel langs de waterkant te vinden of neem je de camera graag mee naar het zwembad, kies dan voor een waterdichte compact camera van Panasonic. Met een Panasonic Lumix compact camera maak je foto's en video's van hoge kwaliteit en ze zijn ook nog eens heel gebruiksvriendelijk!

De populairste Panasonic compact camera's bij Cameranu!

4 Resultaten
Panasonic LX15 Panasonic LX15
8 reviews
  • Type display: Kantelbaar (boven/onder)
  • Touchscreen: Ja
  • Lensmount: N.v.t.
Tweedehands voor 499,-
Panasonic TZ200 Panasonic TZ200
24 reviews
  • Type display: Vast
  • Touchscreen: Ja
  • Lensmount: N.v.t.
Panasonic TZ90 Panasonic TZ90
35 reviews
  • Type display: Kantelbaar (boven/onder)
  • Touchscreen: Ja
  • Lensmount: N.v.t.
Je hebt 4 van de 4 producten gezien

Wat is een Panasonic compact camera?

Panasonic kenmerkt zich door de hoge kwaliteit compact camera’s die het op de markt brengt. Dit doet Panasonic door een sensor van hoge kwaliteit te gebruiken. En door de samenwerking met Leica heeft elke Lumix compact camera een geweldig lenssysteem. Met dit lenssysteem heb je een zoombereik van maximaal 60x tot je beschikking. Actieve watersporter en toch een camera meenemen? De waterdichte compact camera's van Panasonic zijn waterbestendig tot 8 meter diep!

Kenmerken van Panasonic compact camera’s

Het kenmerk van de Panasonic Lumix compact camera’s is de compacte vorm en de comfortabele houvast. Daarnaast kenmerkt Panasonic zich door een groot aanbod compact camera’s. Door het gebruik van verschillende sensorformaten en wel of niet toepassen van bepaalde opties is er voor elk soort gebruiker en portemonnee een geschikte compact camera.

In welke situatie ga je de Panasonic compact camera gebruiken?

De Panasonic compact camera’s gebruik je over het algemeen voor vakantiefoto’s of snelle snapshots. Wil je meer mogelijkheden zoals extra zoom dan kies je voor een Panasonic bridgecamera. En als je graag langs de waterkant zit of op het water dan is een waterdichte Lumix compact camera een verstandige keuze.

Waar moet ik op letten bij aanschaf van een Panasonic compact camera?

Als je graag vakantiefoto’s maakt of foto’s van je kinderen, dan ben je bij Panasonic aan het juiste adres. Bij het kopen van een Panasonic Lumix compact camera moet je op verschillende dingen letten. Let vooral op je budget. Je kunt gemakkelijk geld besparen door goed te filteren en onze medewerkers om advies te vragen.