CameraNU Logo

SmallRig camera rigs

SmallRig is een Chinees bedrijf gespecialiseerd in rigs voor je foto- of videocamera. SmallRig biedt betaalbare oplossingen en producten voor werkelijk iedere video-opstelling. Van cages tot grips en handles, allerlei soorten klemmen en rails, de mogelijkheden om een rig te bouwen voor je camera zijn oneindig. De producten van SmallRig kenmerken zich door de vele bevestigingspunten en schroefgaten in alle maten: 1/4", 3/8", Arri en meer. Hierdoor kun je naar hartenlust combineren met verschillende onderdelen en accessoires.

De populairste SmallRig producten bij CameraNU.nl

30 dagen bedenktijd

Geschikt voor: Monitor
Geschikt voor merk: Atomos
Geschikt voor model: Ninja Inferno, Shogun Inferno, Shogun Flame, Shogun 7"
Coldshoe: Nee

Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!

Je hebt 12 van de 435 producten gezien

Wat is SmallRig?

SmallRig is in 2007 in China opgericht met als doel producten en accessoires te ontwerpen die assisteren bij het maken van video's. Hierbij moet je denken aan een cage, grips, schouderstatieven en support, statiefsystemen en allerlei onderdelen waarmee je een uitgebreide camera-rig samenstelt. SmallRig levert hoogstaande en betaalbare video-rigs voor zowel DSLR als professionele videocamera's, maar ook field monitoren, EVF's en gimbal stabilizers. SmallRig heeft voor alle belangrijke cameramerken apparatuur; Sony, Panasonic, Blackmagic, Canon, Fujifilm, RED en meer!

Kenmerken van SmallRig producten?

De rigs en accessoires van SmallRig kenmerken zich door hun compactheid en flexibiliteit in gebruik. Alle producten zijn modulair ontworpen en zijn eindeloos met elkaar te combineren. De meeste onderdelen zijn uitgerust met een groot aantal bevestigingspunten en schroefgaten in de populairste maten, zoals 1/4" en 3/8". Het monteren en in elkaar zetten van een camera-rig wordt je heel gemakkelijk gemaakt doordat veel accessoires naadloos op elkaar aansluiten. Daarnaast voeg je zonder problemen externe video-apparatuur toe, zoals microfoons, statieven of een follow focus.

In welke situaties gebruik je SmallRig?

Camera-rigs ondersteunen je bij het maken van video's in allerlei soorten situaties. Een SmallRig video-rig beschermt je camera tegen stoten en beschadigingen op de body. Daarnaast zorgen cages, grips, klemmen en armen voor meer stabiliteit en minder cameratrillingen tijdens het werken. Door je camera in een rig te bouwen voeg je meer gewicht toe en oefen je meer controle uit op de bewegingen van de camera. Ook houdt een rig al je apparatuur bij elkaar, wat zorgt voor een intuïtievere bediening en snelle toegang tot al je video-accessoires.

Waar moet ik op letten bij aanschaf van een SmallRig camera rig of accessoire?

Bij aanschaf van een SmallRig rig of onderdeel is het goed om vooraf te bedenken waarvoor je het wilt gebruiken. Kijk naar de compatibiliteit met jouw camera-uitrusting en hoe je de rig wilt inrichten. Bij CameraNU.nl hebben we een ruim assortiment aan SmallRig-producten waarmee je jouw ideale rig samenstelt. Kom je er niet uit of twijfel je? De medewerkers op onze klantenservice en in de winkel denken graag met je mee en helpen je met plezier op weg naar de juiste keuze. Via deze link vind je onze contactpagina!