Ontdek Zeiss Batis lenzen

Ontdek de Zeiss look op Sony fullframe systeemcamera's met de Batis-serie objectieven. Met vijf beschikbare brandpuntsafstanden van 18mm tot 135mm heb je een allround bereik. In combinatie met een mirrorless camera is de ZEISS Batis een handig en lichtgewicht high-performance systeem dat een uitzonderlijke beeldkwaliteit mogelijk maakt.

Bekijk alle Zeiss Batis lenzen bij Cameranu

Zeiss Batis 85mm f/1.8 E-Mount objectief Zeiss Batis 85mm f/1.8 E-Mount objectief
4 reviews
  • Lensmount: Sony E (fullframe)
  • Scherpstelling: Automatisch en handmatig
  • Ontworpen voor fullframe: Ja
Tweedehands voor 899,-
Zeiss Batis 18mm f/2.8 E-Mount objectief Zeiss Batis 18mm f/2.8 E-Mount objectief
2 reviews
  • Lensmount: Sony E (fullframe)
  • Scherpstelling: Automatisch en handmatig
  • Ontworpen voor fullframe: Ja
Tweedehands voor 999,-
Zeiss Batis 40mm f/2.0 CF E-Mount objectief Zeiss Batis 40mm f/2.0 CF E-Mount objectief
1 review
  • Lensmount: Sony E (fullframe)
  • Scherpstelling: Automatisch en handmatig
  • Ontworpen voor fullframe: Ja
Tweedehands voor 799,-
Je hebt 3 van de 3 producten gezien

De unieke Zeiss look met Batis lenzen

Scherpte

Met een Zeiss Batis lens maak je buitengewoon scherpe foto's! De lenzen hebben een hoog microcontrast over het gehele beeldvlak, zelfs bij een wijd open diafragma. De basis om deze scherpte te kunnen bereiken ligt onder meer in een vernuftigd optisch ontwerp, objectiefcomponenten van professionele kwaliteit en een uiterst precies mechanisch ontwerp met een lage productievariatie. Foto's gemaakt met een Batis lens vertellen niet alleen een verhaal, maar laten ook belangrijke details zien.

3D Pop

Maak beelden met harmonieuze bokeh-effecten dankzij het uitstekende optische ontwerp van de Zeiss Batis lenzen. Je foto's zien er levensecht uit en geven het gevoel dat het scherpe onderwerp bijna los staat van de omgeving, een beetje zoals een 3D-beeld. Met een wijd open diafragma creëert de lens een magisch Zeiss 3D-pop-effect wat een ware visuele kick geeft! Zelfs met een rommelige achtergrond of een sterk contrast tussen licht en donker bereikt een Batis lens een indrukwekkend resultaat.

Natuurlijke kleuren

De Zeiss Batis High-transmission objectieven zijn voorzien van een Zeiss T meerlaagse coating en zorgen voor een kleurenexplosie in elk detail! Echte, heldere en natuurlijke kleuren zijn essentieel om de juiste emoties in je beelden over te brengen. De kleurgetrouwheid die met de Batis lenzen wordt bereikt geeft je beelden een levendig en authentiek karakter. Zelfs wanneer je de beelden niet nabewerkt, zien je foto's er indrukwekkend uit!

Vaste brandpuntsafstand

Zeiss Batis objectieven hebben een vast brandpunt. Hierdoor is het optische ontwerp geheel op de geselecteerde brandpuntsafstand te berekenen. Alle elementen van de Zeiss lenzen zijn uitstekend op elkaar afgestemd. Door bewust te kiezen en plannen van het gebruik van een vaste brandpuntsafstand worden je projecten opener en creatiever. En dat alles zonder concessies te doen in kwaliteit. Dankzij het uitstekende samenspel tussen jouw creativiteit en de Zeiss technologie zal je versteld staan van de resultaten!

Water- en stofafdichting

Dankzij de speciale bescherming tegen stof en spattend water zijn de Zeiss Batis objectieven uitermate geschikt voor veeleisende activiteiten in de buitenlucht. Zo gaat je Zeiss Batis objectief vele jaren mee, zelfs wanneer je deze intensief gebruikt. Opwaaiend zand tijdens een expeditie door de woestijn, een plotselinge regenbui of het fantastische spektakel van een bruisende waterval van dichtbij; het duurzame en weerbestendige ontwerp van de Zeiss Batis lenzen kunnen het allemaal aan!

Lichtgewicht en duurzaam

Precies, betrouwbaar en duurzaam. Dankzij het gebruik van een stevige metalen behuizing en een hoogwaardige bevestiging van metaal en hightech kunststof, gaat een Zeiss Batis objectief gegarandeerd lang mee en blijft deze toch licht in gewicht. Naast de hoge productiekwaliteit staat een Zeiss Batis lens ook bekend om het compacte en lichtgewicht formaat. Zo concentreer jij jezelf volledig op het fotograferen. Het was nog nooit zo gemakkelijk om buitengewoon goede resultaten te behalen!