Audiorecorders

Audiorecorders zijn te gebruiken met een verschillend doel. Zo neem je een gesprek of interview op om het later terug te luisteren en uit te schrijven. Recorders worden ook vaak gebruikt om extern geluid op te nemen dat je later onder een video zet. De kwaliteit van het geluid uit een audiorecorder is namelijk veel beter dan de standaard microfoon in je camera. Waar je hem ook voor gaat gebruiken, bij CameraNU.nl vind je er altijd een die geschikt is voor jou.

Direct naar: Top 10 audiorecorders

Audiorecorders zijn te gebruiken met een verschillend doel. Zo neem je een gesprek of interview op om het later terug te luisteren en uit te schrijven. Recorders worden ook vaak gebruikt om extern geluid op te nemen dat je later onder een video zet. De kwaliteit van het geluid uit een audiorecorder is namelijk veel beter dan de standaard microfoon in je camera. Waar je hem ook voor gaat gebruiken, bij CameraNU.nl vind je er altijd een die geschikt is voor jou. Direct naar: Top 10 audiorecorders

Direct naar audiorecorders van: Olympus | Sony | Tascom | Zoom

Audiorecorders in ons assortiment

Sorteer  producten

Gebruiksvriendelijke stereo audio recorder voor het opnemen van bijeenkomsten, vergaderingen en interviews

Compacte mono-audiorecorder met 4GB intern geheugen

Pen-formaat audio recorder ideaal voor het maken van interviews en notuleren

Compacte stereo-audiorecorder met 4GB intern geheugen, ingebouwde accu en micro SD-geheugenkaartslot

Compacte stereo-audiorecorder met 4GB intern geheugen en micro SD-geheugenkaartslot

Gebruiksvriendelijke stereo audio recorder voor het opnemen van bijeenkomsten, vergaderingen en interviews

Eenvoudig te bedienen digitale voicerecorder met 4GB geheugen, micro USB-aansluiting en de Dragon NaturallySpeaking Recorder Edition CD

Compacte mono-audiorecorder met 4GB intern geheugen voor geluidsopnames in MP3- en HVXC-bestandsformaat

Zeer slanke stereo-audiorecorder met 16GB intern geheugen en ingebouwde lithium-ion accu

Compacte mono-audiorecorder met 4GB intern geheugen en micro SD-geheugenkaartslot

Een audiorecorder kopen? Bij CameraNU.nl zit je helemaal goed!

Omdat er enorm veel keus is aan audiorecorders, is de aanschaf niet altijd even gemakkelijk. CameraNU.nl heeft een ruim assortiment recorders, van een compacte Zoom audiorecorder tot een volwaardige Tascam voor in een professionele set-up. In het menu links navigeer je tussen de verschillende merken. En als je advies wilt mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!

Compacte audio recorders

Er worden heel veel namen gebruikt voor handformaat audiorecorders. Voicerecorder, memorecorder, dictafoon of audio recorder zijn er een paar. Waar het om gaat is dat je een handzaam apparaat bij hebt waarmee je een interview of gesprek vastlegt. Of gebruik hem om betere audio onder je video te monteren. Handig is dat recorders gebruik maken van (micro)SD geheugenkaarten als opslag.

Professionele field recorders

Zijn de mogelijkheden van een compacte audiorecorder niet genoeg? Wil je nog hogere kwaliteit? Kijk dan eens naar onze field recorders. Opnemen op meerdere kanalen, levels per kanaal instellen en keuze uit verschillende soorten aansluiting komen goed van pas bij professionele toepassingen.

Waarom CameraNU.nl?

Ecommerce Europe Trustmark Thuiswinkel Waarborg

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.