Audiorecorders

Audio recorders zijn te gebruiken met een verschillend doel. Je maakt gebruik van een recorder om bijvoorbeeld een gesprek of interview op te nemen. Deze recorder opname kun je dan later terug luisteren en uit schrijven. Recorders worden ook vaak gebruikt om extern geluid op te nemen dat je later onder een video zet. De kwaliteit van het recorder geluid is namelijk veel beter dan de standaard microfoon in je camera. Waar je hem ook voor gaat gebruiken, bij Cameranu vind je er altijd een die geschikt is voor jou.

Bekijk audiorecorders van

Audiorecorders in ons assortiment

28 Resultaten
Je hebt 12 van de 28 producten gezien

Wat is een audiorecorder?

Audiorecorders zijn voor verschillende dingen te gebruiken. Zo kun je een gesprek opnemen en dit later terug luisteren. Ook kan een recorder gebruikt worden om extern geluid op te nemen en dit later onder een video te zetten. Dit wordt gedaan omdat de kwaliteit van het geluid uit een recorder veel beter is dan de standaard microfoon in je camera.

Er zijn verschillende namen voor compacte audio recorders. Voicerecorder, memorecorder of dictafoon zijn een paar. Ze hebben met elkaar gemeen dat ze allemaal klein van formaat zijn waardoor ze gebruikt worden om een gesprek op te nemen of geluid onder een video te monteren.

Wanneer een compacte recorder niet genoeg is kun je kiezen voor een field recorder. Hiermee is geluid op te nemen op meerdere kanalen, zijn verschillende levels per kanaal in te stellen en heb je keuze uit verschillende soorten aansluitingen, wat goed van pas komt bij professionele toepassingen.

Een audio recorder kopen? Bij Cameranu zit je helemaal goed!

Omdat er enorm veel keus is aan audiorecorders, is de aanschaf niet altijd even gemakkelijk. Cameranu heeft een ruim assortiment recorders, van een compacte Zoom audiorecorder tot een volwaardige Tascam voor in een professionele set-up. Op het gebied van digitale audio voice recorders, biedt Cameranu voornamelijk Sony en Olympus digitale spraak recorders aan. In het menu links navigeer je tussen de verschillende merken. En als je advies wilt mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!

Compacte audio recorders

Er worden heel veel namen gebruikt voor handformaat audiorecorders. Digitale voicerecorder, memorecorder, dictafoon of audio recorder zijn er een paar. Waar het om gaat is dat je een handzaam apparaat bij hebt waarmee je een interview of gesprek vastlegt. Of gebruik hem om betere audio onder je video te monteren. Handig is dat recorders gebruik maken van (micro)SD geheugenkaarten als opslag, soms met ruimte tot maar liefst 32 GB. Dit kun je vervolgens bijvoorbeeld op een usb stick zetten.

Professionele field recorders

Zijn de mogelijkheden van een compacte audiorecorder niet genoeg? Wil je nog hogere kwaliteit? Kijk dan eens naar onze field recorders. Opnemen op meerdere kanalen, levels per kanaal instellen en keuze uit verschillende soorten aansluiting komen goed van pas bij professionele toepassingen.