Microfoons

Een camera of videocamera bevat te weinig ruimte om een kwalitatief uitstekende microfoon in te bouwen. Daarom heeft CameraNU.nl een ruim assortiment microfoons in haar assortiment. Een externe microfoon zorgt in bijna alle gevallen voor een veel hogere geluidskwaliteit dan de standaard ingebouwde microfoon. Voor zowel de beginnende beeldmaker als professionals en voor alle voorkomende situaties vindt u in ons assortiment dé microfoon!

Handig: Top 10 microfoons | Goedkope microfoons

RØDE microfoons

Sony microfoons

Sennheiser microfoons

Panasonic microfoons

Alle microfoons

Sorteer  producten

Compacte microfoon ontworpen om de geluidskwaliteit van uw video's te verbeteren

Een draagbare en professionele microfoon voor uw smartphone of tablet

Onopvallende dasspeldmicrofoon voor gebruik met smartphones, DSLR's, videocamera's, audio-recorders en meer

Lichtgewicht richtmicrofoon met Rycote Lyre ophangsysteem en 3.5mm jack outpout

Compacte en lichtgewicht richtmicrofoon speciaal ontworpen voor gebruik met een smartphone of tablet

Complete hoge kwaliteit draadloze microfoon kit met zender, ontvanger en uitzendkwaliteit Lavalier microfoon

Shotgun-microfoon met Rycote ophanging voor videocamera's, digitale spiegelreflexcamera's en draagbare audiorecorders

249,- 172,-

RØDE VideoMic shotgunmicrofoon met geïntegreerd Rycote Lyre Suspension System voor montage op een DSLR

Shotgun-microfoon met twee-staps high pass filter en shelf equalizer voor videocamera's, DSLR's en draagbare audiorecorders

Hoge kwaliteit studiomicrofoon met het gemak van USB-connectiviteit, ideaal voor bijvoorbeeld vloggen

Draadloze lavalier microfoonset voor gebruik met een DSLR, videocamera of audio-recorder

Omnidirectionele condensatormicrofoon voor de GoPro Hero 3+, Hero 3 en Hero 2

JJC Stereo microfoon MIC-1 voor DSLR of videocamera

Zeer compacte microfoon voor smartphones, ideaal voor vlogs, mobiele journalistiek en interviews

Een richtmicrofoon voor foto- en videocamera's met een multi-interface accessoireschoen

Compacte shotgun microfoon om de geluidskwaliteit van jouw video's te verbeteren

Lichtgewicht en draadloze duo microfoonset voor DSLR camera's, camcorders en audiorecorders

Ideaal voor toepassingen zoals presentaties en handheld interviews

Shotgun-microfoon met twee-staps high pass filter en shelf equalizer voor videocamera's, DSLR's en draagbare audiorecorders - met mini windjammer

Lavalier microfoon ideaal voor het opnemen van interviews en presentaties met je smartphone

Een microfoon kopen? Bij CameraNU.nl zit u helemaal goed!

Omdat er enorm veel keus is in microfoons, is de aanschaf van een nieuwe microfoon niet altijd even gemakkelijk. CameraNU.nl heeft een ruim assortiment microfoons, van het kleinste lavalier-microfoontje tot professionele studio microfoons. In het menu links kunt u navigeren tussen de verschillende merken en kunt de diverse filtermogelijkheden gebruiken voor het verfijnen van de zoekresultaten. En als u advies wilt mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze!

Studio microfoon

Naast microfoons die op camera's, op jasjes en aan speciale hengels worden gebruikt vindt u in ons assortiment ook een selectie topkwaliteit studio microfoons.In de beschermde setting van een studio komen deze microfoons volledig tot hun recht. In combinatie met de allerzachtste muziek of het geluid van de menselijke stem zorgen studio microfoons altijd voor het best mogelijke geluid. Studio microfoons zijn ideaal voor gebruik in vaste opstellingen.

Draadloze microfoon

Iedereen weet het uit ervaring…, een kabel beperkt beweging. Dit is zeker geval tijdens het gebruik van een microfoon. Een draadloze microfoon werkt met een zender in de microfoon en een ontvanger op bijvoorbeeld uw videocamera. Zo kunt u zonder de beperking van een kabel vrij bewegen. Bij CameraNU.nl vindt u een ruim assortiment draadloze microfoons, voor diverse toepassingen. Onder andere van de topmerken Sennheiser en Røde.

Shotgun microfoons

Voor shotgun microfoons zijn uiteenlopende toepassingen te bedenken. Een shotgun microfoon kan bevestigd worden aan een hengel, een boompole of een pistoolgrip voor gebruik in uw eigen hand. Maar plaatsing op een spiegelreflexcamera of videocamera is natuurlijk ook mogelijk. Een shotgun microfoon pikt het geluid alleen aan de voorzijde van de microfoon op. Dit betekent dat ongewenst omgevingsgeluid niet op uw opnames terecht komt. Een shotgun microfoon kan zeer gericht en daardoor vanaf grote afstand gebruikt worden.

Lavalier microfoons

Tijdens interviews is het voor zowel het uiteindelijke beeldresultaat als het humeur van de geïnterviewde niet altijd even handig om een flink uit de kluitengewassen microfoon onder zijn of haar neus te duwen. Een lavalier microfoon, vaak ook dasspeld microfoon genoemd, is dan dé oplossing. In het ruime assortiment van CameraNU.nl vindt u zowel draadloze lavalier microfoons als lavalier microfoons met een kabel. Beide varianten zorgen ervoor dat u op een subtiele, niet hinderlijke manier een uitstekende microfoon vlak onder de mond van uw presentator of geïnterviewde kunt bevestigen.

Zopim
Heeft u een vraag?