Microfoons

Met een microfoon voorzie je jouw video's van geluid. Foto- en videocamera's, action cams en smartphones hebben er vaak zelf ook een ingebouw. Maar om echt goed geluid op te nemen gebruik je een externe microfoon. Die zorgt in bijna alle gevallen voor een veel hogere geluidskwaliteit dan de standaard ingebouwde microfoon. Voor zowel de beginnende beeldmaker als professionals en voor alle voorkomende situaties vind je in ons assortiment dé microfoon!

Direct naar microfoons van: Rode | Sony | Sennheiser | Panasonic

Met een microfoon voorzie je jouw video's van geluid. Foto- en videocamera's, action cams en smartphones hebben er zelf vaak ook een ingebouw. Maar om echt goed geluid op te nemen maak je beter gebruik van een externe microfoon. Deze zorgt in bijna alle gevallen voor een veel hogere geluidskwaliteit dan de standaard ingebouwde microfoon. Voor zowel de beginnende beeldmaker als professionals en voor alle voorkomende situaties vind je in ons assortiment dé microfoon!

Microfoons in ons assortiment

Sorteer  producten

Compacte microfoon ontworpen om de geluidskwaliteit van uw video's te verbeteren

Een draagbare en professionele microfoon voor uw smartphone of tablet

Shotgun-microfoon met Rycote ophanging voor videocamera's, digitale spiegelreflexcamera's en draagbare audiorecorders

Lichtgewicht richtmicrofoon met Rycote Lyre ophangsysteem en 3.5mm jack outpout

RØDE VideoMic shotgunmicrofoon met geïntegreerd Rycote Lyre Suspension System voor montage op een DSLR

Onopvallende dasspeldmicrofoon voor gebruik met smartphones, DSLR's, videocamera's, audio-recorders en meer

Complete hoge kwaliteit draadloze microfoon kit met zender, ontvanger en uitzendkwaliteit Lavalier microfoon

Compacte en lichtgewicht richtmicrofoon speciaal ontworpen voor gebruik met een smartphone of tablet

Shotgun-microfoon met twee-staps high pass filter en shelf equalizer voor videocamera's, DSLR's en draagbare audiorecorders

Compacte shotgun microfoon om de geluidskwaliteit van jouw video's te verbeteren

Draadloze lavalier microfoonset voor gebruik met een DSLR, videocamera of audio-recorder

Een richtmicrofoon voor foto- en videocamera's met een multi-interface accessoireschoen

Omnidirectionele condensatormicrofoon voor de GoPro Hero 3+, Hero 3 en Hero 2

Zeer compacte microfoon voor smartphones, ideaal voor vlogs, mobiele journalistiek en interviews

Bluetooth condensator microfoon voor smartphones

Shotgun-microfoon met twee-staps high pass filter en shelf equalizer voor videocamera's, DSLR's en draagbare audiorecorders - met mini windjammer

Hoge kwaliteit stereovideomicrofoon met geïntegreerde Rycote Lyre shockmount

Compacte en lichtgewicht richtmicrofoon voor iOS apparaten met Lightning-aansluiting

Verbeter de geluidsopnames van uw Sony compact camera, DSLR of videocamera met deze XLR adapter inclusief shotgunmicrofoon

Stereomicrofoon met hotshoe en aansluitkabel

Een microfoon kopen? Bij CameraNU.nl zit je helemaal goed!

Omdat er enorm veel keus is in microfoons, is de aanschaf van een nieuwe microfoon niet altijd even gemakkelijk. CameraNU.nl heeft een ruim assortiment microfoons, van het kleinste lavalier-microfoontje tot professionele studio microfoons. In het menu links navigeer je tussen de verschillende merken en gebruik je de diverse filtermogelijkheden voor het verfijnen van de zoekresultaten. En als je advies wilt mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze!

Studio microfoon

Naast microfoons die op camera's, op jasjes en aan speciale hengels worden gebruikt vind je in ons assortiment ook een selectie topkwaliteit studio microfoons. In de beschermde setting van een studio komen deze microfoons volledig tot hun recht. In combinatie met de allerzachtste muziek of het geluid van de menselijke stem zorgen studio microfoons altijd voor het best mogelijke geluid. Studio microfoons zijn ideaal voor gebruik in vaste opstellingen.

Draadloze microfoon

Iedereen weet het uit ervaring…, een kabel beperkt beweging. Dit is zeker geval tijdens het gebruik van een microfoon. Een draadloze microfoon werkt met een zender in de microfoon en een ontvanger op bijvoorbeeld jouw videocamera. Zo beweeg je vrij zonder de beperking van een kabel. Bij CameraNU.nl vind je een ruim assortiment draadloze microfoons, voor diverse toepassingen. Onder andere van de topmerken Sennheiser en Rode.

Shotgun microfoons

Voor shotgun microfoons zijn uiteenlopende toepassingen te bedenken. Een shotgun microfoon kan bevestigd worden aan een hengel, een boompole of een pistoolgrip voor gebruik uit de hand. Maar plaatsing op een spiegelreflexcamera of videocamera is natuurlijk ook mogelijk. Een shotgun microfoon pikt het geluid alleen aan de voorzijde van de microfoon op. Dit betekent dat ongewenst omgevingsgeluid niet in je opnames terecht komt. Een shotgun microfoon kan zeer nauwkeurig gericht en daardoor vanaf grote afstand gebruikt worden.

Lavalier microfoons

Tijdens interviews is het voor zowel het uiteindelijke beeldresultaat als het humeur van de geïnterviewde niet altijd even handig om een flink uit de kluitengewassen microfoon onder zijn of haar neus te duwen. Een lavalier microfoon, vaak ook dasspeld microfoon genoemd, is dan dé oplossing. In het ruime assortiment van CameraNU.nl vind je zowel draadloze lavalier microfoons als lavalier microfoons met een kabel. Beide varianten zorgen ervoor dat je op een subtiele, niet hinderlijke manier een uitstekende microfoon vlak onder de mond van jouw presentator of geïnterviewde kunt bevestigen.

Waarom CameraNU.nl?

Ecommerce Europe Trustmark Thuiswinkel Waarborg

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.