CameraNU Logo

Drones

Ben je opzoek naar een Drone? Met een drone met camera maak je prachtige foto's en video's vanuit de lucht. DJI is het bekendste merk in de dronewereld. DJI heeft diverse modellen cameradrones, voor beginners en voor professionele drone-piloten. Kies voor een van de beschikbare Fly More Combo's als je meteen een uitgebreide set accessoires wilt hebben bij je nieuwe drone.

Lees hier alles over de veranderde regelgeving omtrent drones.

Alles voor drones bij CameraNU.nl

Maximale videoresolutie: 3840 × 2160 pixels
Type sensor: 1/1.3"
Vliegbewijs nodig: Ja
Gewicht: 249gr

Gratis verzending vanaf

 €50
Type product: Garantiepakket
Geschikt voor (product): Drone
Geschikt voor (merk): DJI
Geschikt voor (serie): Mini 3 Pro
Geschikt voor Full HD-video: Ja
Geschikt voor 4K-video: Ja
SD snelheidsklasse: UHS-I U3, V30
Maximale schrijfsnelheid: 90MB/s

Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!

Geschikt voor Full HD-video: Ja
Geschikt voor 4K-video: Ja
SD snelheidsklasse: UHS-I U3, V30, A2
Maximale schrijfsnelheid: 120MB/s
Maximale videoresolutie: 3840 x 2160 pixels
Type sensor: 1/2.3"
Vliegbewijs nodig: Ja
Gewicht: 795gr
Geschikt voor merk: DJI
Geschikt voor: Drone
Stroomvoorziening: Netstroom
Intelligente lader: Nee
Je hebt 12 van de 336 producten gezien

Drone kopen?

Wat is een drone?

Een drone is een soort kleine helikopter die een innovatieve manier van fotograferen en filmen vanuit een andere hoek biedt, waardoor je zeer bijzondere beelden krijgt. Er zijn verschillende merken drones zoals DJI, GoPro en Yuneec die allemaal hun eigen kenmerken hebben. Door middel van een afstandbediening bestuur je de drone vanaf de grond, maar sommige drones kunnen ook zelfstandig vliegen door een voorgeprogrammeerde route in de drone te plaatsen. Drones zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, van professionele modellen tot veel simpelere uitvoeringen. Zo is er voor iedereen een geschikt model om mee te vliegen.

Wat zijn de kenmerken van een drone met camera?

Met een drone fotografeer en film je vanuit een hoger perspectief, waardoor je de beelden uit een andere hoek ziet en een gedetailleerd beeld hiervan krijgt. Ook kun je op grote hoogte filmen en hierdoor een groot gebied in kaart brengen. Er zijn verschillende vormen en maten drones, die worden aangeduid met verschillende namen. Afhankelijk van het aantal propellers wordt een drone ook een quadcopter, een hexacopter of zelfs een octacopter genoemd. Hoe hoger het aantal propellers, hoe hoger de stabiliteit en wendbaarheid van de drone is.

In welke situatie ga je de drone gebruiken?

Een drone wordt veelvuldig gebruikt om objecten van bovenaf te fotograferen en bij het opnemen van videobeelden vanuit de lucht. Wil je dus creatieve opnames maken of de natuur vanuit een andere hoek bekijken, dan is het zeker de moeite waard om een drone te proberen. Ook als aanvullende beelden bij het opnemen van professionele video’s zijn luchtopnames zeer geschikt. De nieuwere quadcopter modellen beschikken over functies om dit makkelijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan het kunnen volgen van objecten of juist op een plek blijven zweven ondanks de wind en andere factoren. Dat soort eigenschappen maken het een stuk makkelijker om te filmen.

Waar moet ik op letten bij aanschaf van een drone?

Wanneer je een drone wil kopen is het goed om vooraf te kijken naar een aantal punten, zo voorkom je dat je achteraf een verkeerde keuze maakt. Vragen waar je bijvoorbeeld over na kunt denken zijn:

  • Wat is het hoofddoel om te kopen?
  • Wees op de hoogte van de wettelijke bepalingen
  • Hoe vaak ga je het gebruiken?
  • Hoelang moet de accu meekunnen?
  • In welke omstandigheden gebruik je de drone?

Lees hier alle tips over het kopen van een drone.

Interessante artikelen over drones

Meer lezen over drones? Hieronder staan een aantal interessante artikelen: