Avondfotografie Eindhoven

Avondfotografie Eindhoven

Edwin Hoek | Blue Collar Hotel | Meerdere datums

Avondfotografie is magisch! Door met lange sluitertijden te fotograferen zie je bijzondere effecten die je met het blote oog niet ziet. Ga met professioneel fotograaf Edwin Hoek op pad tijdens de Workshop Avondfotografie in Eindhoven en krijg tips en tricks over hoe je de mooiste avondfoto's maakt.
Lees meer Lees minder
0 / 5
(0) Geen reviews
49,-

Beeld impressie

Hoe ziet de dag eruit?

Dit ga je leren

Edwin Hoek leert jou hoe je mooie avondfoto's met lichtstrepen, glad water en stervorming maakt. Je leert jouw foto's goed belichten en hoe je ervoor zorgt dat ze scherp en ruisvrij worden. Daarnaast laat Edwin je zien hoe je diafragma, sluitertijd en ISO handmatig instelt. Andere dingen die aan bod komen, zijn: HDR-foto's maken, compositie en scherpstellen in het donker.

Het programma

We verzamelen voor het Blue Collar Hotel in Eindhoven waar we koffie en thee drinken. Na de introductie gaan we te voet naar de locatie. Edwin neemt de instellingen met je door en daarna ga je zelf aan de slag. Ook helpt hij je om de meest geschikte plekjes te vinden i.v.m. de compositie en geeft daarbij passende uitleg.

Programma

  • Inloop
  • Introductie
  • Te voet naar locatie
  • Praktijk

Praktische informatie

Voor wie?

De workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Enige camerakennis is wel noodzakelijk. Je moet zelfstandig de sluitertijd, diafragma en ISO kunnen instellen.

Parkeren

Eventuele parkeerkosten zijn voor eigen rekening. In de omgeving zijn 2 à 3 parkeergarages waar je jouw auto kunt parkeren.

Inbegrepen

  •  Koffie/thee
Edwin Hoek

Over de instructeur

Als fotograaf gaat Edwin op in het moment. En concentreert hij zich op snelle veranderingen van het licht. Want elke minuut is een andere foto. Hij wil zijn inspiratie laten zien in zijn foto's.

Beschikbare locaties

Blue Collar Hotel

Klokgebouw 10 , 5617 AA Eindhoven

 - 

1 van de 10 plaatsen beschikbaar 1 van de 10 beschikbaar
49,-

 - 

9 van de 10 plaatsen beschikbaar 9 van de 10 beschikbaar
49,-

Zelf meenemen

Checklist