Avondfotografie Den Bosch

Avondfotografie Den Bosch

Avondfotografie is magisch! Door met lange sluitertijden te fotograferen zie je bijzondere effecten die je met het blote oog niet ziet. Ga met professioneel fotograaf Edwin Hoek op pad tijdens de Workshop Avondfotografie in Den Bosch en krijg tips en tricks over hoe je de mooiste avondfoto's maakt.
Lees meer Lees minder

Beeld impressie

Hoe ziet de dag eruit?

Dit ga je leren

Edwin Hoek leert jou hoe je schitterende avondfoto's maakt. Hij geeft je uitleg over avondfotografie en technische informatie over het gebruik van camera. Edwin laat zien hoe je ruis voorkomt, maar ook dat je soms concessies moet doen. Daarnaast leer je lichtstrepen te fotograferen en mooie sfeerfoto's rond straatlampen te maken. Edwin geeft ook tips en tricks voor de nabewerking van je foto's.

Het programma

De verzamelplek is bij de ingang en roltrap van het treinstation Den Bosch. Vanaf die plek ga je lopend naar de eerste locatie. Hier legt Edwin de beginselen van avondfotografie uit en maak je de eerste foto's. De volgende stop is het marktplein van Den Bosch. Onder het genot van een kop koffie of thee neemt Edwin de ervaringen van de eerste locatie door en bespreekt hij problemen waar je tegenaan bent gelopen. Edwin neemt de instellingen door en daarna ga je op de volgende locatie zelf weer aan de slag.

Uitdaging in Den Bosch

Langs het water van de Binnendieze van Den Bosch vind je vele donkere steegjes. Fotografisch zitten hier leuke uitdagingen in met veel licht- en donkercontrasten.

Programma

  • Ontvangst
  • Naar locatie
  • Theorie
  • Praktijk

Praktische informatie

Voor wie?

De workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Enige camerakennis is wel noodzakelijk. Je moet zelfstandig de sluitertijd, diafragma en ISO kunnen instellen.

Parkeren

Eventuele parkeerkosten zijn voor eigen rekening. In de omgeving van de fotolocatie is een P+R, meerdere parkeerplekken en 2 à 3 parkeergarages. Natuurlijk is gebruik van de bus of trein ook een goede optie.

Let op

Deze workshop is buiten. Het is daarom van belang dat je over een goede conditie beschikt en goed ter been bent.

Bij deze workshop inbegrepen

  • Koffie/thee
Edwin Hoek

Over de instructeur

Als fotograaf gaat Edwin op in het moment. En concentreert hij zich op snelle veranderingen van het licht. Want elke minuut is een andere foto. Hij wil zijn inspiratie laten zien in zijn foto's.

Zelf meenemen

Checklist