CameraNU.nl winkel in Groningen - 1
CameraNU.nl winkel in Groningen - 2

Openingstijden camera winkel
CameraNU.nl Groningen

Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag 09.00 - 18.00 uur
Woensdag 09.00 - 18.00 uur
Donderdag 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur
Zondag Gesloten

Bezoekadres: Meeuwerderweg 10, 9724 ET Groningen

Heb je een vraag? Neem direct persoonlijk contact met ons op!


CameraNU.nl Groningen

Sinds het voorjaar van 2020 is CameraNU.nl ook aanwezig in Groningen. Met de overname van Foto Vaszlovszky is onze kennis en service nog dichterbij de klanten uit het hoge noorden gekomen. De fotozaak aan de Meeuwerderweg in Groningen voorziet al meer dan 60 jaar in de foto- en videobehoeftes van elke klant. Onze enthousiaste, professionele medewerkers staan voor je klaar om jou te helpen de mooiste beelden te maken.

CameraNU.nl winkel in Groningen - 3

Dé fotospeciaalzaak van Groningen

Bij CameraNU.nl Groningen kun je terecht voor al je benodigdheden op het gebied van foto en video. Wij helpen je jouw passie te ontwikkelen door advies op maat, de beste service en een compleet assortiment. Onze specialisten staan altijd voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden en een passende oplossing te bieden voor jouw situatie.

CameraNU.nl winkel in Groningen - 4

Compleet aanbod

In de fotozaak in Groningen vind je de populairste en nieuwste foto- en videocamera's, objectieven, studio-apparatuur, drones en accessoires. Daarnaast profiteer je van het complete assortiment van CameraNU.nl. Met meer dan 40.000 producten op voorraad brengen we je razendsnel in stelling voor het maken van nog mooiere beelden.

CameraNU.nl winkel in Groningen - 5

Fotoservice

Bij CameraNU.nl Groningen kun je al je digitale en analoge foto's direct laten afdrukken, ontwikkelen of bestellen in allerlei formaten. Kom met je geheugenkaart of USB-stick naar de winkel en het wordt meteen voor je geregeld. Ook kun je terecht voor officiële pasfoto's; snel, eenvoudig en direct klaar!

Tweedehands assortiment

Voor de fotograaf of filmer met een beperkt budget kan een tweedehands camera of lens de uitkomst zijn. CameraNU.nl Groningen heeft een continu wisselend aanbod aan gebruikte apparatuur waar misschien wel die camera of lens die jij zoekt tussen zit! Op tweedehands- en demomodellen van CameraNU.nl krijg je standaard 12 maanden garantie.

Ruil je camera in

Ligt je favoriete camera of objectief buiten je budget? Ruil dan je oude toestel of lens in bij CameraNU.nl Groningen. Je krijgt vrijblijvend een voorstel waarmee je direct je nieuwe uitrusting aanschaft. Is je camera niet meer verkrijgbaar? Misschien vind je deze in het ruime aanbod occasions.

Goed bereikbaar in Groningen

Aan de Meeuwerderweg en omgeving kun je maximaal 2 uur parkeren tegen een tarief van €2.40,- per uur. In parkeergarage Oosterpoort aan de Trompsingel parkeer je voor €3,- per uur (€1,- per 20 min.). Stadsbus 8 brengt je vanaf Groningen Centraal Station naar bushalte Palmslag, recht voor de deur van de winkel.

Fotostudio huren?

Bij onze winkel in Groningen kun je een compleet ingerichte fotostudio huren voor het maken van bijvoorbeeld portretfoto's. De ruimte is ook ideaal voor het geven van presentaties en workshops. Lees hier meer over het huren van een fotostudio in Groningen!