Caruba Rubberen Zonnekap 3in1 77mm

3 reviews | #291444

11,95
Morgen gratis in huis

Informatie

Caruba Rubberen Zonnekap 3in1 77mm

O.a. geschikt voor

Laat alles zien

Specificaties

Merk Caruba

Voordeelsets

Caruba Rubberen Zonnekap 3in1 77mm + Caruba Microfiber Lensdoekje Wit
Caruba Rubberen Zonnekap 3in1 77mm + Caruba Microfiber Lensdoekje Wit
Je bespaart 15% op de accessoires!
Op voorraad
17,90
17,03

Reviews (3)

Supersnel uit te klappen en bescherming voor de lens
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Kwaliteit
De rubberen kap valt erg makkelijk van de metalen ring waarmee je het op de lens vastdraait. Maar na een paar druppels secondelijm raakte ik het rubber niet meer kwijt. En ben ik blij met de zonnekap: met 1 beweging is de zonnekap uit te trekken, dat gaat lekker snel. Ingeklapt geeft het rubber extra bescherming aan de lens. Let wel op dat je evt de lensdop goed aandrukt, ik was 'm heel snel kwijt.
Snel zonnekap aanbrengen
Extra lensbescherming
Minder kwetsbaar dan harde zonnekap
Rubber valt makkelijk van lensring
Het is iets lastiger de lensdop goed aan te brengen

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren