Blackmagic ATEM Mini Extreme Production Switcher
Blackmagic ATEM Mini Extreme Production Switcher
1.129,-
899,-

Blackmagic ATEM Mini Extreme Production Switcher

Geen reviews
| #3221839
1.129,-
899,-
Morgen gratis in huis
Nog slechts 1 beschikbaar
Of betaal 299,67 in
Let op! Geld lenen kost geld

Acties en services bij dit product

Tijdelijk €230 korting

Ontvang nu €230 korting op dit product!
Meer informatie

Productinformatie

Meegeleverde accessoires

 • 12V AC-adapter
 • Internationale stekkers voor AC-adapter

Blackmagic ATEM Mini Extreme Production Switcher

De Blackmagic ATEM Mini Extreme Production Switcher is een 8-kanaals live productie switcher voor livestreaming. Het beschikt over een geïntegreerd bedieningspaneel en heeft geavanceerde functies voor uitzending. Naast livestreaming met RTMP-protocollen kun je het programma ook via USB uitvoeren alsof het een webcam is. Bovendien maak je eenvoudig opnames van het uitgezonden programma op USB-stick.

Storingsvrij en soepel schakelen

De 8 onafhankelijke HDMI-ingangen van deze veelzijdige switcher accepteren alle populaire HD-signalen met een resolutie van 1080p60. Elke ingang heeft discrete frame rate en format converters en ondersteunt re-syncing voor naadloos switchen tussen een verscheidenheid aan professionele en consumentencamera's, gameconsoles en computerfeeds.

Ongelofelijk veel mogelijkheden

Schakel, voeg effecten toe, color grade en key in real time met de knoppen op het bedieningspaneel of via het softwarecontrolepaneel. CCU-functies zijn beschikbaar voor het aansturen van de Blackmagic Studio- URSA Mini/Broadcat/Micro Studio-camera's vanaf de switcher. De ATEM Mini Extreme ondersteunt maximaal 9 lagen, met 4 upstream en 2 downstream keyers, maximaal 4 chroma keyers, maximaal 4 lineaire keyer, 2 DVE met borders en drop shadow, 5 patroongeneratoren en 2 kleurgeneratoren. Ontworpen voor livestreaming of webcam, heeft de Mini Extreme HDMI-uitgangen om monitoren te voeden en ondersteunt deze tot 16 schermen multiview.

Live streamen

Stream live naar YouTube Live, Facebook Live, Skype, Twitch, Zoom, Microsoft Teams en andere platformen die RTMP-protocollen ondersteunen.

Besturingsinterface

Het bedieningspaneel bevat eenvoudig te gebruiken knoppen voor het selecteren van bronnen, video-effecten en overgangen. De bronknoppen zijn groot, waardoor je ze op gevoel bedient. De ATEM Extreme beschikt over knoppen voor het mixen, opnemen en streamen van audio, evenals knoppen voor uitvoerselectie waarmee je de video-uitvoer tussen camera's, programma en multiview wijzigt. Op het achterpaneel bevinden zich HDMI-aansluitingen voor camera's of computers, extra microfooningangen, USB voor webcam uit, plus een HDMI "AUX" uitgang voor programmavideo.

Uitgangen

Voer het signaal uit via de ethernet-verbinding van jouw netwerk of via de USB Type-C-uitgang om jouw geschakelde show te laten herkennen als webcaminvoer door vrijwel elke videosoftware zoals Zoom, Open Broadcaster, Microsoft Teams, XSplit Broadcaster en meer.

4G en 5G telefoonondersteuning

Als je live op locatie produceert, ondersteunt de ATEM Mini Extreme het aansluiten van een Apple of Android smartphone op de USB-poort om mobiele data te gebruiken. Het is ook een geweldige back-up voor de belangrijkste ethernetverbinding, zodat je stream niet wordt onderbroken als je bedrade verbinding uitvalt. De switcher schakelt automatisch over naar het gebruik van de telefoon als primaire verbinding. De USB-poort voorziet je telefoon ook van stroom, zodat de accu niet leegloopt.

Mediapool

De switcher kan maximaal 20 afbeeldingen met fill en key opslaan en ondersteunt de bestandsindelingen PNG, TGA, BMP, GIF, JPEG en TIFF.

Multiview monitoring

Je kunt de HDMI-uitgang configureren voor multiview met 4, 7, 10, 13 of 16 weergaven inclusief programma, preview, 8 HDMI-ingangen, SuperSource, clean feed, mediaspeler, streamingstatus, opnamestatus en audiometers.

Kenmerken van de Blackmagic ATEM Mini Extreme Production Switcher

 • 8-kanaals HDMI live streaming switcher
 • Ondersteunt resoluties tot 1080p met 60fps
 • Neem het uitgezonden programma op
 • Re-sync op alle HDMI-ingangen
 • RTMP-streaming via ethernet of USB-C
 • HD Multiview uitvoer met maximaal 16 weergaven
 • 4x upstream, 2x downstream keyers
 • 11 ingangen en 2-kanaals audiomixer
 • Input framerate en format converter
 • Lokale en software switching mogelijkheid

Meegeleverde accessoires

 • 12V AC-adapter
 • Internationale stekkers voor AC-adapter

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
Blackmagic Design
Type product
Videomixer
Fabrieksgarantie
2 jaar