Acties en services bij dit product

20% korting

Profiteer van 20% korting op alles van Caruba tijdens de actieweken ter ere van ons 20-jarig bestaan met de code 20CARUBA20JAAR! De actie loopt van 28 september t/m 12 oktober 2023.
Meer informatie

Productinformatie

Inhoud van de doos

- Caruba Lenspen
- Caruba blaasbalg
- Caruba microfiber reinigingsdoekje
- Afkomstig van Caruba Nederland
- Drie jaar garantie

Caruba Cleaning kit

De Caruba Cleaning Kit is een zeer handige en betaalbare reinigingsset die niet in jouw foto-uitrusting mag ontbreken. Deze set bestaat uit een krachtige blaasbalg, een microfiber reinigingsdoekje en een lenspen om het lensoppervlak van het objectief, LCD-display en je camera stof en vetvrij te houden.

Grondige reiniging van uw apparatuur
De Caruba Lenspen is aan het ene uiteinde voorzien van een handig uitschuifbaar borsteltje met zachte haren om je apparatuur stofvrij te maken. Aan het andere uiteinde, onder de dop, is de lenspen voorzien van een leertje met carbon. Het carbon absorbeert vet en olie in plaats van het te verplaatsen waardoor het oppervlak perfect schoon te maken is voor een helder zicht.  De Caruba blaasbalg gebruik je om stof en ander vuil zoals zandkorreltjes van je camera of objectief te verwijderen. Het verwijderen van vuil vermindert de kans op krassen op de frontlens van je objectief en het display van jouw camera. Het Caruba microfiber reinigingsdoekje gebruik je om snel vingerafdrukken, vuil en stof verwijderen. Het doekje is uitwasbaar.

Kenmerken

- Zacht uitschuifbaar borsteltje voor verwijdering van stof en vuil
- Carbon tip absorbeert vet en olie
- Krachtige blaasbalg
- Microfiber reinigingsdoekje

Inhoud van de doos

- Caruba Lenspen
- Caruba blaasbalg
- Caruba microfiber reinigingsdoekje
- Afkomstig van Caruba Nederland
- Drie jaar garantie

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemeen
Merk
Caruba
Type product
Schoonmaakset
Fabrieksgarantie
2 jaar

Lenspen van slechte kwaliteit

2,7
  • Fijn doekje
  • Lenspen extreem snel stuk
Jelle Wouter Verschuren - 3 september 2023 - Een half jaar in bezit
Het doekje en de blaasbalg zijn wel prima, maar de lens pen is helaas van slechte kwaliteit. Deze was na twee keer gebruiken al een stuk gegaan doordat het topstukje los was gelaten.
Lees hele review