Cameranu Photoprint

Van Woustraat 242, 1073 NC Amsterdam

Mail Photoprint: photoprint@cameranu.nl

Toch liever telefonisch contact? Bel ons op: 020-6730357

Openingstijden winkel

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten
Bekijk onze evenementen in en rond Amsterdam
Events
Bekijk onze evenementen in en rond Amsterdam
Lees meer

Cameranu Photoprint

Bij onze Photoprint-winkel aan de Jozef Israëlskade kun jij onder meer terecht voor het afdrukken van foto's, het ontwikkelen van negatieven en fotowensen op maat. Onze specialisten onderscheiden zich door persoonlijke aandacht en kennis van zaken. Deze enthousiaste, professionele medewerkers staan klaar om jouw mooiste beelden af te drukken.

Cameranu Photoprint - 1

Maatwerk

Om jouw mooie beelden recht te doen, drukken we deze af op formaten tot 60x90 centimeter. Kom in de winkel en bespreek je wensen met ons, zodat we echt maatwerk kunnen bieden. Op verzoek en in overleg bewerken we je beelden. Neem je USB-stick of geheugenkaart mee, of stuur je foto's door via WeTransfer. Cameranu Photoprint drukt beelden af op het door jouw gewenste formaat en papier. Eventueel worden de foto's direct door ons ingelijst.

Cameranu Photoprint - 2

Snelle service

Maak gebruik van onze 1-uursservice en heb razendsnel jouw fotoafdrukken in handen! Stuur je foto's per mail (photoprint@cameranu.nl) naar ons toe en heb een uur later jouw gemaakte beelden in de hand! En ook nog in de lijst die je van tevoren hebt gekozen! Negatieven ontwikkelen en scannen mailen we binnen een uur naar je door. Het duurt iets langer als het om meer films gaat.

Cameranu Photoprint - 3

Analoge fotografie

Je kiest in de Photoprint-winkel uit een ruim assortiment lijsten. Daarnaast kun je er uiteraard terecht voor het kopen van fotoboeken en fotoplakmiddelen. Je koopt er filmrolletjes, fotopapier van Instax en Polaroid, wegwerpcamera's en geheugenkaarten.

Digitaliseer je oude films

Het wordt steeds populairder om oude films te digitaliseren,. zodat je oude herinneringen beter bewaart. Cameranu Photoprint is hierin gespecialiseerd. Breng je oude filmbeelden, van smalfilm tot VHS, naar de winkel en wij zetten deze over naar DVD of harddisk.

Pasfoto's

Als je pasfoto's nodig hebt voor officiële documenten, dan ga je naar de Cameranu Printshop aan de Jozef Israëlskade. Jij krijgt de foto's die voldoen aan alle regels. Wil je pasfoto's die geschikt zijn voor een visum voor de VS of India, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

In Amsterdam, maar goed bereikbaar

In de omgeving van de Printshop is genoeg parkeerruimte te vinden. In de Van Woustraat parkeer je maximaal een uur voor € 0.10. Na 16.00 uur (op zaterdag na 18.00 uur) betaal je € 6,- per uur. In zijstraten parkeer je langere tijd en betaal je € 6,- per uur. Ga je met de tram, dan stap je pal voor de deur uit bij halte Amstelkade. Neem lijn 4 vanaf het Centraal Station.