CameraNU.nl Photoprint - 1
CameraNU.nl Photoprint - 2

Openingstijden
CameraNU.nl Photoprint

Maandag 10.00 - 18.00 uur
Dinsdag 09.00 - 18.00 uur
Woensdag 09.00 - 18.00 uur
Donderdag 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur
Zondag Gesloten

Bezoekadres: Victorieplein 2, 1078 PD Amsterdam.

Mail naar CameraNU.nl Photoprint: photoprint@cameranu.nl

Toch liever telefonisch contact? Bel ons op: 020-6730357

Veilig winkelen

We doen er alles aan om het bezoek aan onze winkels zo veilig mogelijk te maken, voor klanten en medewerkers. CameraNU.nl houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM om het risico op verspreiding en besmetting van het coronavirus te minimaliseren. Zo vragen we van onze klanten én medewerkers in de winkel een mondkapje te gebruiken, werken we met een spatscherm bij de toonbank en vragen we iedereen om regelmatig de handen te ontsmetten, in ieder geval bij binnenkomst. Daarnaast houden we uiteraard 1,5 meter afstand van elkaar. Lees meer informatie


CameraNU.nl Photoprint

Bij onze Photoprint-winkel aan het Victorieplein kun jij onder meer terecht voor het afdrukken van foto's, het ontwikkelen van negatieven en fotowensen op maat. Onze specialisten onderscheiden zich door persoonlijke aandacht en kennis van zaken. Deze enthousiaste, professionele medewerkers staan klaar om jouw mooiste beelden af te drukken.

Maatwerk

Om jouw mooie beelden recht te doen, drukken we deze af op formaten tot 60x90 centimeter. Kom in de winkel en bespreek je wensen met ons, zodat we echt maatwerk kunnen bieden. Op verzoek en in overleg bewerken we je beelden. Neem je USB-stick of geheugenkaart mee, of stuur je foto's door via WeTransfer. CameraNU.nl Photoprint drukt beelden af op het door jouw gewenste formaat en papier. Eventueel worden de foto's direct door ons ingelijst.

Snelle service

Maak gebruik van onze 1-uursservice en heb razendsnel jouw fotoafdrukken in handen! Stuur je foto's per mail (photoprint@cameranu.nl) naar ons toe en heb een uur later jouw gemaakte beelden in de hand! En ook nog in de lijst die je van tevoren hebt gekozen! Negatieven ontwikkelen en scannen mailen we binnen een uur naar je door. Het duurt iets langer als het om meer films gaat.

Analoge fotografie

Je kiest in de Photoprint-winkel uit een ruim assortiment lijsten. Daarnaast kun je er uiteraard terecht voor het kopen van fotoboeken en fotoplakmiddelen. Je koopt er filmrolletjes, fotopapier van Instax en Polaroid, wegwerpcamera's en geheugenkaarten.

Digitaliseer je oude films

Het wordt steeds populairder om oude films te digitaliseren,. zodat je oude herinneringen beter bewaart. CameraNU.nl Photoprint is hierin gespecialiseerd. Breng je oude filmbeelden, van smalfilm tot VHS, naar de winkel en wij zetten deze over naar DVD of harddisk.

Pasfoto's

Als je pasfoto's nodig hebt voor officiële documenten, dan ga je naar de CameraNU.nl Printshop aan het Victorieplein. Jij krijgt de foto's die voldoen aan alle regels. Wil je pasfoto's die geschikt zijn voor een visum voor de VS of India, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Parkeer voor de deur

In de omgeving van het Victorieplein in Amsterdam is genoeg parkeerruimte te vinden. Voor de winkel van CameraNU.nl Photoprint zijn parkeerplaatsen en in de omgeving daarvan ook. Op het Victorieplein parkeer je van maandag tot en met zaterdag langere tijd voor € 4.50 per uur.