Hoe gaat CameraNU.nl om met het Coronavirus? Lees onze updates hier.

Selfie-sticks

Met een selfie stick leg je moeiteloos jezelf vast, op welke locatie dan ook! Je bent je eigen fotograaf óf videograaf. Gebruik een selfiestick tijdens een stedentrip, op de skipiste of voor het vloggen. Bewaar herinneringen en zet jezelf op de foto met al je vrienden. Veel selfiesticks zijn geschikt voor verschillende apparaten. Dat is handig als je wilt afwisselen met je smartphone, action cam en compact camera. Selfies maken kan ook met een gimbal. Zo'n stabiliserende camerahouder biedt vaak tal van andere mogelijkheden.

Direct naar selfiesticks voor: Action cam | Smartphone | Compact camera | Systeemcamera

Handig: Top 10 selfiesticks

Selfie-sticks

Met een selfiestick leg je moeiteloos jezelf vast, op welke locatie dan ook! Je bent je eigen fotograaf óf videograaf. Gebruik een selfiestick tijdens een stedentrip, op de skipiste of voor het vloggen. Bewaar herinneringen en zet jezelf op de foto met al je vrienden. Veel selfiesticks zijn geschikt voor verschillende apparaten. Dat is handig als je wilt afwisselen met je smartphone, action cam en compact camera. Selfies maken kan ook met een gimbal. Zo'n stabiliserende camerahouder biedt vaak tal van andere mogelijkheden.

Handig: Top 10 selfiesticks

De populairste selfie-sticks bij CameraNU.nl

Selfie-stick kopen?

Voor de aanschaf van een selfiestick zit je goed bij CameraNU.nl. Met merken als Benro, Manfrotto en Carabu zijn er veel verschillende opties.

Wat is een selfiestick?

De selfiestick is een handige accessoire voor je smartphone, action cam of (compact) camera. Met een selfiestick maak je makkelijk foto’s van jou en je vrienden of je maakt een vlog tijdens een dagje uit. Een selfiestick biedt nieuwe mogelijkheden om jezelf, alleen, of tussen je vrienden, vast te leggen. Er hoeft niemand te missen op de foto en het is ook niet nodig om een voorbijganger te vragen om een foto te maken.

Kenmerken van een selfiestick?

Een selfiestick is heel klein en makkelijk in gebruik. Bijna altijd is de stick uitschuifbaar zodat je ook meerdere mensen tegelijk op de foto kan zetten. Hoever een selfiestick uitschuifbaar is is per stick anders. Dit kan je vinden in de beschrijving of tussen de specificaties van het model. Daarnaast heeft elke selfiestick een eigen vatting of vattingen. Dit is belangrijk omdat dit bepaald welke type camera’s gebruikt kunnen worden. Je hebt vattingen die geschikt zijn voor action cams, wanneer je selfies wil maken met je smartphone heb je weer een andere vatting nodig. Dit staat in de beschrijving van het product altijd vermeld. Zo weet je zeker dat jouw camera past op de selfiestick.

In welke situatie ga je een selfiestick gebruiken?

Een selfiestick gebruik je voor het maken van selfies en groepsfoto's waar je zelf ook op staat. Dit kan je op heel veel momenten doen, bijvoorbeeld tijdens een festival met je vrienden, een dagje uit, tijdens vakantie en nog heel veel andere momenten.

Waar moet ik op letten bij aanschaf van een selfiestick?

Bij het aanschaffen van een selfie stick let je op verschillende aspecten, zoals:

  • Materiaalkeuze
  • Hoeveel gewicht moet de selfiestick aankunnen?
  • Gewicht
  • Aantal pootsecties
  • Eigen ontspanknop

Heb je nog vragen over een selfiestick? Neem gerust contact op! We helpen je graag op weg naar de juiste keuze. Via onze contactpagina kom je snel met ons in contact.