Black Friday en Cyber Monday 2019

Black Friday is in de VS eigenlijk de start van de periode waarin de kerstaankopen worden gedaan. Vroeger dan bij ons, wij hebben immers eerst het sinterklaasfeest nog. In Amerika worden op Black Friday door winkels flinke kortingen op producten weggegeven. Met Cyber Monday wordt de maandag na Thanksgiving bedoeld. Waar Black Friday een kortingsdag is voor de winkels in steden en dorpen, is Cyber Monday een kortingsdag voor online winkels.

Omdat CameraNU.nl zowel échte winkels op Urk, in Apeldoorn en in Eindhoven heeft en daarnaast een webshop, doen wij ook mee aan deze actiedagen. Extra veel korting op verschillende soorten producten uit ons assortiment. Dus van camera's tot gimbals en van studio accessoires tot cameratassen. Black Friday valt in 2019 op 29 november en Cyber Monday op 2 december.

Black Friday camera kopen?

Ook bij CameraNU.nl zijn we druk bezig met Black Friday. Zowel met onze fysieke vestigingen op Urk, in Apeldoorn en in Eindhoven als online zijn wij aanwezig met verschillende deals. Black friday is natuurlijk bij uitstek het moment om een camera, een objectief of andere accessoires te halen. Helemaal met de scherpe aanbiedingen van CameraNU.nl!

Wat is Black Friday?

Black Friday en Cyber Monday zijn dagen die oorspronkelijk vanuit Amerika zijn overgekomen naar Nederland. In Amerika is Black Friday de dag na Thanksgiving. Met deze dagen wordt vaak de aftrap van het kerstseizoen gegeven. In Nederland hebben wij ook het sinterklaasfeest nog tussendoor, daar kunnen ook al prima aankopen voor worden gedaan op Black Friday of Cyber Monday. Deze dagen staan bekend om de aanbiedingen die winkels en webwinkels hebben, de kortingen kunnen hierbij hoog oplopen. Hoewel dit in Nederland nog niet zo populair is als in Amerika zijn er steeds meer bedrijven die meedoen aan Black Friday. Hierdoor wordt deze dag steeds bekender in Nederland en dus ook steeds populairder. De verwachting is dat het de populariteit de komende jaren door zal stijgen en er daardoor ook steeds meer bedrijven mee gaan doen.

Black Friday of Cyber Monday?

Met Black Friday wordt oorspronkelijk de vrijdag bedoeld dat alle fysieke winkels aanbiedingen hebben. Deze aanbiedingen worden vaak al wel een week van tevoren gecommuniceerd en dat zorgt in Amerika vaak voor lange rijen die soms al vanaf 3 uur in de nacht staan. In Nederland is de gekte rondom Black Friday nog wel wat minder dan in Amerika, maar de laatste jaren is dit sterk aan het groeien. Cyber Monday is ontstaan door de online winkels die ook graag gebruik maakten van de hype rondom Black Friday. Daarvoor hebben zij Cyber Monday in het leven geroepen. De dag dat je grote kortingen kan krijgen bij online winkels. Bij CameraNU.nl beschikken we zowel over fysieke vestingen op Urk, in Eindhoven en in Apeldoorn en hebben we een grote online webshop. Om die reden doen wij zowel aan Black Friday als aan Cyber Monday. Op deze dagen zullen de aanbiedingen in principe niet verschillen van elkaar. Door roulatie van aanbiedingen kunnen er wel verschillende aanbiedingen gecommuniceerd worden op onze online kanalen, dit is afhankelijk van het assortiment.