Fujifilm occasions & demo's

Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat. Optisch geheel in orde. Compleet met de standaard meegeleverde accessoires. In de, zwaar beschadigde, originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenGrip in uitstekende staat. Nauwelijks gebruikssporen en technisch geheel in orde. Inclusief originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat. Geen gebruikssporen en optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenCamera in zeer nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Alleen lichte gebruikssporen aan het rubber van de handgrip. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, lader, riem, flitser en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.

Gratis verzending vanaf

 €50
Belangrijkste eigenschappenGrip in redelijk nette staat. Heel lichte gebruikssporen en technisch geheel in orde. Inclusief inbussleutel
Belangrijkste eigenschappenCamera in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader, draagriem en flitser. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenCamera in nette staat. Nauwelijks gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader, draagriem en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenCamera in nette staat. Lichte gebruikssporen op de body. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, lader en riem. In de originele verpakking.

Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!

Je hebt 8 van de 9 producten gezien