Fujifilm occasions & demo's

Belangrijkste eigenschappenSysteemcamera in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader, draagriem en flitser.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Optisch uitstekend en het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenDemomodel systeemcamera in prima staat. Nauwelijks gebruikssporen. Inclusief alle standaard accessoires. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenDemomodel objectief in nette staat. Optisch geheel in orde en het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, zonnekap en pouch. In de originele verpakking.

Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!

Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat. Optisch geheel in orde. Compleet met de standaard meegeleverde accessoires. In de zwaar beschadigde, originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenCamera in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Inclusief bodydop, accu, lader, draagriem, handleiding, CD-Rom met handleiding. In de originele verpakking
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat. Optisch geheel in orde. Inclusief lensdoppen, zonnekap en pouch.

Gratis verzending vanaf

 €50
Je hebt 8 van de 12 producten gezien