Nikon occasions & demo's

Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Heel iets stof in het objectief, uiteraard niet zichtbaar op de foto. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdop, lenscap, zonnekap, statiefgondel en tas. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenTweedehands objectief in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde en het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en optisch geheel in orde. Inclusief lensdoppen.
Belangrijkste eigenschappenObjectief met heel lichte gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Compleet met de standaard meegeleverde accessoires. In de originele verpakking.

Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!

Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en het glas is krasvrij. Een heel klein stofje in het objectief. Niet zichtbaar op de foto. Inclusief lensdoppen, zonnekappen, statiefgondel en tas. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, zonnekap en tas. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.

Gratis verzending vanaf

 €50
Je hebt 8 van de 44 producten gezien