Panasonic occasions & demo's

Belangrijkste eigenschappenTweedehands objectief in nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en optisch geheel in orde. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenCamera in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, lader, riem en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenCamera in nieuwstaat zonder gebruikssporen en technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, lader, riem en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en de zonnekap.

30 dagen bedenktijd

Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde en het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en de originele zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenTweedehands camera in nette staat. Nauwelijks gebruikssporen, alleen een heel klein krasje op het LCD. Zowel technisch als optisch geheel in orde. Inclusief lensdoppen, accu, oplader en draagriem.
Belangrijkste eigenschappenCamera in nette staat. Met alle standaard meegeleverde accessoires. In de, niet meer zo nette, originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenCamera in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Compleet met de standaard meegeleverde accessoires. In de originele verpakking.

Gratis verzending vanaf

 €50
Je hebt 8 van de 8 producten gezien