Leica systeemcamera's

Leica maakt met behulp van meer dan een eeuw ervaring prachtige camera's, waaronder vier series systeemcamera's. De M-serie en CL-serie camera's zijn de paradepaardjes van Leica. Vooral binnen de straatfotografie zijn deze prachtige camera's zeer populair. Zoek je een wat compactere Leica systeemcamera voorzien van de nieuwste technologie, dan is een toestel uit de TL-serie een goede keuze. De SL-serie bestaat voorlopig alleen uit de Leica SL Typ 601 systeemcamera, een absolute krachtpatser met een indrukwekkende uitstraling.

27 Resultaten

Service

3 Jaar gratis sensorcleaning

Nieuw voor 5.999,-
Je hebt 12 van de 27 producten gezien

Ook interessant voor jou

Leica systeemcamera kopen?

Wat is een Leica systeemcamera?

Leica systeemcamera's bestaan uit vier series: de SL-, M-, CL- en TL-serie.
Leica SL camera's hebben een fullframe sensor, cine 4K video en zijn voorzien van een ergonomische grip. De enige camera in de serie tot nu toe, de Typ 601, maakt gebruik van de L-mount en de speciaal ontwikkelde SL-serie fullframe objectieven.
De M-serie bestaat uit zowel analoge als digitale meetzoekercamera's. Deze camera's zijn ook fullframe en zitten barstensvol kwaliteit met de klassieke Leica afwerking. Leica M systeemcamera's maken gebruik van de hoogwaardige M-mount objectieven.
De CL-serie zijn compacte systeemcamera's met een APS-C sensor die gebruikmaken van de L-mount. Wifi, 4K video en het compacte formaat maken een Leica CL-camera ideaal om mee de straat op te nemen.
Leica TL systeemcamera's zijn slank en minimalistisch vormgegeven, maar deze krachtige camera's zijn voorzien van de nieuwste technologie. De nieuwste telg, de TL2, maakt sluitertijden van 1/40000s en fotograferen met 20 bps mogelijk. Met 4K video, 32 GB intern geheugen en een 3.7 inch touchscreen gaat deze systeemcamera verder dan alleen maar de gebruikelijke features.


In welke situatie ga een Leica systeemcamera gebruiken?

Met Leica systeemcamera's kun je alles om je heen snel en eenvoudig in hoge kwaliteit fotograferen of filmen. De hoge kwaliteit en intuïtieve bediening van deze camera's in combinatie met de M- en L-mount objectieven maken alle Leica series geschikt voor vele doeleinden.

Waar moet ik op letten bij aanschaf van een Leica systeemcamera?

Het is verstandig om eerst naar de volgende punten te kijken voordat je een Leica systeemcamera koopt.

  • Waarvoor wil ik de Leica systeemcamera gebruiken?
  • Voldoet deze camera aan al mijn wensen?
  • Wat is mijn budget?

Vragen? Wij helpen je graag!

Bij Cameranu zit je altijd goed voor de aankoop van een Leica systeemcamera. Twijfel je welke Leica het beste bij je past? De medewerkers op onze klantenservice denken graag met je mee en helpen je met plezier op weg naar de juiste keuze. Via onze contactpagina neem je contact met ons op!