Pentax spiegelreflexcamera’s

Kies je voor een Pentax spiegelrflexcamera, dan kies je voor weerbestendige fototoestellen van hoge kwaliteit. De K-1 spiegelreflexcamera is ontwikkeld voor de professionele gebruiker. De K-S2 en de K-70 DSLR's zijn wat compacter en lichter dan de rest van de familie, maar hebben een stijlvolle uitstraling. Ga je voor snel en duurzaam, dan kies je voor de K-3 II en de KP fotocamera's.

14 Resultaten

Service

3 Jaar gratis sensorcleaning

Je hebt 12 van de 14 producten gezien

Pentax spiegelreflexcamera kopen?

Wat is een Pentax spiegelreflexcamera?

De Pentax spiegelreflexcamera staat voor baanbrekende technologie, exclusieve opnamefuncties en een opvallende aanpassing aan elke omgeving. Pentax richt zich voornamelijk op het professionele segment van de markt, maar er zijn zeker spiegelreflexcamera’s voor de doorgewinterde liefhebber.

Kenmerken van de Pentax spiegelreflexcamera

Pentax staat al jaren bekend als innovatief en zijn altijd op zoek naar nieuwe technologieën om nog mooiere beelden te kunnen maken. Pentax spiegelreflexcamera’s staan dan ook bekend om hun hoogwaardige kwaliteit. DSLR camera’s van Pentax hebben een compacte behuizing en zijn bestand tegen weer en wind. Zelfs in de meest veeleisende omstandigheden zijn ze extreem betrouwbaar.

Voor de professional

Bij Cameranu zit je altijd goed voor de aankoop van een Pentax spiegelreflexcamera. Ook als professional kun je twijfelen welke camera het beste bij je past. De medewerkers op onze klantenservice denken graag met je mee en helpen je met plezier op weg naar de juiste keuze. Via deze link vind je onze contactpagina!