This page is displayed in Dutch because it is not available in English. We're sorry for the inconvenience.
Bert Buijsrogge

Bert Buijsrogge

Bert Buijsrogge, ook bekend als @bybbr, heeft door zijn passie voor fotografie zijn carrière in de vastgoedwereld achter zich gelaten. Zijn passie voor fotografie heeft een vlucht genomen door het fotograferen van horloges. Dit is dan ook één van zijn specialiteiten waar hij het meest bekend van is. Inmiddels is Bert alweer vele jaren werkzaam als freelance fotograaf met een ruim portfolio voor diverse Nederlandse en internationale opdrachtgevers.

Inmiddels zo’n 10 jaar actief met horlogefotografie, illustreren zijn afbeeldingen legio artikelen over horloges op diverse websites en in verschillende magazines. Hij heeft zelfs enkele jaren een kalender uitgebracht onder de naam 'De Horlogefotograaf'. Zijn werk is ook te vinden in diverse press-releases, op websites van verschillende (inter)nationale horlogemerken alsook social media kanalen.

Door zijn werkzaamheden in de horlogewereld is hij regelmatig op reis om verslag te doen, zowel tekstueel als visueel. Tijdens de diverse events die hij bezoekt om nieuwe modellen te fotograferen komt hij in aanraking met verschillende soorten van fotografie. Horloges worden regelmatig gepresenteerd in bepaalde lifestyle settings waardoor hij regelmatig uitgedaagd wordt in zijn manier van fotografie als eventfotograaf.

Daarnaast werkt hij met veel enthousiasme aan diverse projecten voor verschillende opdrachtgevers. Met een jarenlange werkervaring in de bouwwereld heeft hij een goede focus op het vastleggen van vastgoed. Wat de opdracht ook is, in goed overleg werkt hij altijd naar een tevreden resultaat.

Blogs by