Nikon Forestry Pro Laser II Rangefinder

No reviews
| #3146332
429,-
Temporarily sold out
Or pay 143,- in
Attention! Borrowing money, costs money

Acties en services bij dit product

Bezoek de Verrekijker Roadshow!

Bezoek de Verrekijker Roadshow bij Cameranu en vind de ideale verrekijker of telescoop die helemaal past bij jouw wensen. Onze specialisten staan voor je klaar om jou te adviseren.
More information

Productinformatie

Content in the box

 • CR2 batterij
 • Polsriem
 • Draagtas
 • Handleiding

Nikon Forestry Pro Laser II Rangefinder

De Nikon Forestry Pro Laser II Rangefinder is een laserafstandsmeter met een meetbereik van 7.5 tot 1600 meter. Hiermee meet je snel metingen over grotere afstanden. Met driepuntsmetingen bepaal je snel en uiterst nauwkeurig hoogtes van objecten, ook als je de boven- of onderkant niet ziet.

Snelle en stabiele metingen

De Hyper Read functie geeft snelle en stabiele metingen waarbij de resultaten in circa 3 seconden op het interne display worden weergegeven. Met doelprioriteit kies je eenvoudig tussen het dichtstbijzijnde of een veraf gelegen onderwerp.

Verlicht display

De Forestry Pro II heeft een ingebouwd logboek voor het opslaan van 250 metingen terwijl het grote verlichte display een helder zicht biedt bij weinig licht.

Waterdicht

De compacte body is waterdicht en comfortabel om bij je te dragen. Met de Nikon Forestry Pro Laser II heb je altijd een betrouwbare en nauwkeurige afstandsmeter in je binnenzak.

Nauwkeurig meten

De Nikon Forestry Pro Laser II maakt landmeten gemakkelijker en nauwkeuriger. De laserafstandsmeter heeft een meetbereik van 7.5 tot 1600 meter en is bovendien in staat om hoogtes te meten. De meting omvat de daadwerkelijke afstand, horizontale afstand, hoogte, hoek en verticale afstand, oftewel het hoogteverschil tussen twee objecten. Als de onderkant niet zichtbaar is, wordt een tweepuntsmeting gebruikt. Een driepuntsmeting geeft een nauwkeurige resultaat, zelfs wanneer de onder- en/of bovenkant van een object niet zichtbaar is/zijn. Hyper Read geeft snelle, stabiele metingen over het volledige meetbereik. De resultaten worden vrijwel direct weergegeven op het interne display.

Gemakkelijk afleesbaar verlicht display

Wanneer je naar je onderwerp kijkt, zie je het meetresultaat op het interne display en op het verlichte, externe 2.1 inch grote display. Dit maakt het noteren van je meetresultaten veel gemakkelijker. De verlichting is in drie standen regelbaar, zodat ook in de meest donkere omgevingen alles goed leesbaar is.

Ingebouwd logboek

De Forestry Pro II heeft een ingebouwd logboek voor het opslaan van 250 metingen en deze waarden worden weergegeven op het verlichte externe display. De logboekfunctie legt je metingen in numerieke volgorde vast, zodat je deze later makkelijk terugvindt. Wanneer de Forestry Pro II de metingen voor je vastlegt, hoef je dit niet zelf te doen waardoor je sneller werkt.

Verander van doel met één druk op de knop

Het schakelsysteem voor doelprioriteit zorgt ervoor dat het altijd duidelijk is welk doel je meet. Kies de stand Prioriteit eerste doel om de afstand tot het dichtstbijzijnde object in een groep objecten te meten. Op deze manier selecteer je eenvoudig een onderwerp tegen een bepaalde achtergrond. Wil je het verste onderwerp meten dan kies je de stand Prioriteit verse doel. Dit maakt het selecteren van objecten in bijvoorbeeld een bosrijke omgeving eenvoudiger.

Robuust, comfortabel en draagbaar

Met de Nikon Forestry Pro Lader II Rangefinder heb je altijd scherpe en heldere beelden dankzij de 6x vergroting en meerlaagse coating. De dioptrieregeling en grote oogafstand maken het kijken comfortabel, zelfs als je een bril draagt. De duurzaamheid is gegarandeerd doordat de lichte en compacte behuizing waterdicht is tot op 1 meter gedurende 10 minuten. De Forestry Pro II is ontworpen om bestand te zijn tegen alle uitdagende weersomstandigheden die op je op jouw pad tegenkomt.

Kenmerken van de Nikon Forestry Pro Laser II

 • Snelle en nauwkeurige meting
 • Meetbereik van 7.5 tot 1600 meter
 • Driepuntsmeting voor het nauwkeurig bepalen van hoogtes
 • Hyper Read voor snelle en stabiele metingen in 0.3 seconde
 • Groot en gemakkelijk afleesbaar display met verlichting
 • Logboek voor het opslaan van maximaal 250 metingen
 • Verander van doel met één druk op de knop
 • IPX4 waterdicht tot 1 meter gedurende 10 minuten
 • Draagbaar, comfortabel en robuust

Content in the box

 • CR2 batterij
 • Polsriem
 • Draagtas
 • Handleiding

Specifications

Algemeen
Merk
Nikon
Soort kijker
Verrekijker
Type kijker
Afstandsmeter
Serie
Forestry
Fabrieksgarantie
10 jaar
Optiek
Vergrotingsfactor
6x
Lensdiameter
21mm
Vergroting
6x21
Oogafstand / Eye-relief
18mm
Uittredepupil
3.5mm
Lichtsterkte
12.3
Schemergetal
11.2
HD-glas
Nee
Opties
Waterbestendig
Ja
Gasgevuld
Nee
Beeldstabilisatie
Nee
Geschikt voor brildragers
Ja
Statiefadapteraansluiting
Nee
Fysieke eigenschappen
Gewicht
170gr
Afmetingen
110 x 74 x 42mm

Accessories

Recently visited articles