Nikon AF-S 24-70mm f/2.8 G ED objectief - Verhuur
Nikon AF-S 24-70mm f/2.8 G ED objectief - Verhuur
35,-

Productinformatie

Accessories supplied

  • Lensdoppen
  • Zonnekap
  • Zachte tas

Nikon AF-S 24-70mm f/2.8 VR II objectief - Verhuur

De Nikon AF-S 24-70mm f/2.8 VR II is een professioneel standaardzoomobjectief met een brandpuntsbereik van 24-70 mm (equivalent in DX-formaat: 36-105 mm). Profiteer van groothoek tot gemiddelde telezoom, wat je ook fotografeert.

Lichtsterk diafragma van f/2.8

Het objectief biedt uitzonderlijke prestaties bij weinig licht en een consistente belichting over het hele zoombereik.

Vibratiereductie (VR)

De vibratierecutie beperkt cameratrilling tot het minimum, zodat je opnamen kunt maken met sluitertijden die tot vier stops langer zijn.

Uitstekende prestaties

Dit objectief produceert een uitmuntende helderheid en contrast over het hele beeld. Het optische ontwerp gaat kleurranden en chromatische aberratie effectief tegen en corrigeert vertekening over het hele zoombereik.

Geavanceerde optische constructie

Het optiek van de Nikon AF-S 24-70mm f/2.8 VR II bevat een nieuw ontwikkeld asferisch element van ED-glas (extra lage dispersie) met daarnaast drie asferische lenselementen, twee elementen van ED-glas en een HRI-element (hoge brekingsindex).

Nano Crystal Coat

Nano Crystal Coat vermindert beeldschaduwen en lichtvlekken voor een helderder beeld.

Elektromagnetisch diafragma

Het elektromagnetische diafragma zorgt voor een consistente, nauwkeuriger belichting tijdens snelle serieopnamen.

Silent Wave Motor (SWM)

De Silent Wave Motor staat garant voor een zeer snelle, zeer stille autofocus met de mogelijkheid tot directe handmatige scherpstelling.

Robuust en betrouwbaar

Het objectief heeft een stevige en betrouwbare constructie die is ontwikkeld met het oog op intensief en veeleisend professioneel gebruik.

Fluorcoating

De fluorcoating stoot water, stof en vuil af zonder dat dit ten koste gaat van de beeldkwaliteit. De coating is aangebracht op het beschermende glas van het voorste en achterste element van het objectief, waardoor u het glas ook gemakkelijker kunt reinigen zonder het oppervlak te beschadigen.

Accessories supplied

  • Lensdoppen
  • Zonnekap
  • Zachte tas

Specifications

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Verhuur
Verhuurlocatie
Amsterdam, Rotterdam
Algemene info
Merk
Nikon
Type lens
Standaard
Lensmount
Nikon F (DX)
Lensserie
Nikon AF-S
Eigenschappen
Ontworpen voor fullframe
Nee
Beeldstabilisatie
Ja
Lensconstructie
16/20 (groepen/elementen)
Vergrotingsfactor
0.28x
Scherpstelling
Automatisch en handmatig
Minimale scherpstelafstand
41cm
Brandpunt
Vast brandpunt
Nee
Brandpuntsafstand
24-70mm
Minimaal brandpuntsafstand
24mm
Maximaal brandpuntsafstand
70mm
Diafragma
Minimaal diafragma overall
f/22
Minimaal diafragma
f/2.8
Maximaal diafragma
f/2.8
T-stop
Nee
Diafragmabladen
9
Zoom
Zoom optie
Ja
Optische zoom
2.9x
Meest gebruikt voor
Landschapsfotografie
Ja
Productfotografie
Ja
Portretfotografie
Ja
Reportagefotografie
Ja
Fysieke eigenschappen
Gewicht
1070gr
Filtermaat
82mm
Lengte
154.5mm
Doorsnede
88mm
Stof- en spatwaterdicht
Nee
Kleur
Zwart
Hardware
Ja

Rentals

Huren bij Cameranu!

Bij Cameranu kóópt u niet alleen het beste materiaal, u kunt ook het beste materiaal huren! Professionele camera’s, bijzondere objectieven, luxe studioapparatuur…, wij bieden een ruim aanbod voor de amateur- én professionele fotograaf. U bent bij Cameranu uitstekende prijzen gewend, dit is ook binnen onze verhuurafdeling het geval. Wij willen u de mogelijkheid bieden tegen een aantrekkelijke prijs die bijzondere of allernieuwste apparatuur te huren die u voor een klus of speciale situatie nodig heeft.

Wij verhuren onder andere apparatuur van de merken, Canon, Nikon en Elinchrom. Accessoires als topkwaliteit statieven van bijvoorbeeld Gitzo, Manfrotto, NatureStuff en microfoons van Røde kunnen ook gehuurd worden.

Huren van camera's en objectieven
Uw huurcamera wordt compleet geleverd met accu, lader en riem. Uw objectief wordt met de originele zonnekap en de beschermdoppen geleverd. Zowel camera’s als objectieven krijgt u mee in een uitstekend beschermende koffer. De accu is volledig opgeladen als u de camera komt ophalen; u kunt dus direct met de camera aan de slag!

Nóg een reden om te huren!
Voor mensen die nog twijfelen over de aankoop van nieuw materiaal is huren een uitstekende manier om kennis te maken met een product. Twijfelt u bijvoorbeeld nog over die prachtige camera? Een paar dagen huren is lang genoeg om een camera goed uit te proberen en daarna alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen. Een leuk extra'tje van ons…, mocht u binnen 14 dagen na de huurperiode besluiten om de gehuurde apparatuur aan te schaffen? Dan ontvangt u 50% van de huurprijs terug.

Reserveren van uw huurmateriaal
Reserveren van apparatuur is mogelijk via de website. Na bevestiging van uw reservering per e-mail, is de reservering concreet en staat deze voor u klaar. Dit kan maximaal 24 uur in beslag nemen. Deze bevestigingsmail dient u mee te nemen als u de reservering afhaalt. U kunt aangeven wanneer u de apparatuur wilt huren. Het is mogelijk om de dag voor de huurperiode ingaat de apparatuur vanaf 16:00 uur in de winkel op Urk af te halen. De apparatuur ontvangen wij de dag na de huurperiode voor 11:00 uur in de winkel terug.

Huren in het weekend of voor een langere periode
De op de website vermelde prijzen zijn dagprijzen. Huurt u het artikel in een weekend of voor een langere periode dan gelden afwijkende tarieven. Voor meer informatie over de prijs kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Als u bij uw reservering aangeeft voor een langere periode dan 1 dag te huren, of uw reservering valt in een weekend, ontvangt u van ons altijd een offerte op maat.

Borg
Houd alstublieft wel rekening met de betaling van borg bij het huren van apparatuur. De borg betaalt u samen met de totale huurprijs bij het ophalen van de apparatuur in de winkel. Nadat u de apparatuur in goede staat heeft teruggebracht in de winkel storten wij het borgbedrag op uw rekening terug.