Productinformatie

Fotobeheer zonder stress - Adam Pratt

Fotocollecties behoren vaak tot onze kostbaarste bezittingen. Zou het niet geweldig zijn om eindelijk al je foto's georganiseerd, veilig, toegankelijk, vindbaar en deelbaar te hebben? Het boek Fotobeheer zonder stress is precies wat je nodig hebt om orde in de vaak aanwezige fotochaos aan te brengen.

We kennen allemaal de immense kracht die foto's hebben om betekenis, emotie en herinnering over te brengen. We koesteren zowel oude filmfoto's die zijn overgeleverd door vorige generaties als onze meest recente digitale foto’s, die vastgelegd zijn op de allernieuwste smartphone. Maar wat als die onschatbare herinneringen ongeorganiseerd zijn en overal verspreid liggen? Op een smartphone, op een laptop, op geheugenkaarten en flashdrives, op twee of drie websites voor het delen van foto's, in fotoalbums en in schoenendozen op zolder? Het hebben van foto’s (en het plezier in fotograferen) is op die manier meer een last dan een lust.

Of je nu een professionele fotograaf bent, een hobbyfotograaf of de aangewezen familiehistoricus: Fotobeheer zonder stress helpt je om je foto's te ordenen en er weer van te genieten. Professioneel fotograaf en auteur Adam Pratt leert je zijn ongecompliceerde workflow waarmee je, samen met krachtige software voor het ordenen van afbeeldingen (zoals Adobe Lightroom Classic) de volledige controle krijgt en een rustgevende orde creëert in je fotochaos. En als je het systeem van Adam eenmaal onder de knie hebt (verzamelen, bewaren, organiseren, delen, onderhouden), kunnen jij en toekomstige generaties van je foto’s blijven genieten en delen.

Specifications

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemeen
Uitgever
Van Duuren Media
Geschreven door
Adam Pratt
Onderwerp
Algemeen
Uitvoering
Paperback
Taal
Nederlands
ISBN-13
9789463562997
Aantal bladzijdes
192
Merk
Merkloos