Foto op canvas afdrukken? | Cameranu Fotoservice - 1
Foto op canvas afdrukken? | Cameranu Fotoservice - 2

Foto op canvas afdrukken

Een foto op canvas afdrukken is een van de meeste gebruikte materialen voor wanddecoratie. Het is een klassieke look op jouw muur. De structuur van een canvasdoek zorgt ervoor dat jouw foto echt tot leven komt. Canvas is licht en het reflecteert niet, dat maakt dit type wanddecoratie geschikt voor ruimtes waar veel lichtinval is. Het canvas wordt gemaakt van de beste linnen en spannen wij met de hand. Door het gebruik van spielatten wordt de canvas strak gespannen. Deze leveren wij vervolgens inclusief ophangsysteem. Bij Cameranu zit je altijd goed voor het bestellen van jouw foto op canvas.


Je eigen foto afdrukken op canvas

Wil je je eigen foto op canvas? Bij Cameranu kun je gemakkelijk je eigen foto afdrukken op canvas. Zo kun je je eigen foto’s tot leven brengen in je eigen huis of cadeau doen aan een ander. Een canvas foto past in bijna elke ruimte van het huis en voegt een extra dimensie toe aan het interieur. Een foto op canvas is geschikt voor veel type foto’s. Naast kleur is het ook mogelijk om een zwart wit foto te uploaden en te laten afdrukken.

Een foto op canvas in groot formaat

Er zijn veel verschillende formaten waarop jij jouw foto op canvas kan bestellen. Zowel liggend, staand als vierkant hebben wij verschillende standaard maten die je kan gebruiken. Deze variëren van tientallen centimeters tot meer dan een meter. Zo is er voor bijna elke vraag een standaard formaat beschikbaar, ook voor een groot canvas doek kun je bij ons terecht. Mocht je afwijkende wensen hebben neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met je mee.