Alle acties van CameraNU.nl in één oogopslag!

De cashback-acties van CameraNU.nl op een rijtje..., profiteer nu van héél veel voordeel!

CameraNU.nl heeft enorm veel producten in haar assortiment, van alle bekende fabrikanten waaronder Canon, Nikon, Fujifilm, Olympus, Panasonic, Ricoh, Sony en Pentax. Samen met deze fabrikanten bieden wij geregeld aantrekkelijke cashback-acties aan. Om hierin het overzicht te bewaren hebben wij deze speciale actiepagina in het leven geroepen. Je ziet in één oogopslag welke acties er op dit moment lopen. Klik op een banner voor meer informatie over de betreffende actie en de deelnemende producten.


Afgelopen acties

Olympus PRO Promotie

Bij aankoop van de Oympus E-M1 Mark II systeemcamera in de periode van 1 september tot en met 15 januari 2019 ontvang je €200,- cashback. Heb je tegelijk een van de geselecteerde lenzen gekocht dan krijg je €150,- cashback per objectieven (maximaal 3). Je claimt je cashbackbedrag tot en met 15 februari 2019 op de website van Olympus.

Olympus Winter Promotie

In de periode van 1 oktober 2018 tot en met 15 januari 2019 ontvang je op geselecteerde Olympus-producten een cashback van maximaal €100,-. Vul op de Olympus actiepagina het formulier volledig in en upload daar voor 15 februari 2019 je aankoopbewijs. Na goedkeuring van de aanvraag wordt binnen 8 weken door Olympus het geldbedrag aan je overgemaakt.

Samyang Autofocus Winter cashback 2018

In de periode van 15 november 2018 tot en met 31 januari 2019 ontvang je op geselecteerde Samyang Autofocus objectieven geschikt voor Sony E-mount een cashback van maximaal €40,-. Download het aanvraagformulier op de website van de importeur en vul dit volledig in. Stuur vóór 15 februari 2019 het aanvraagformulier samen met de originele streepjescode van de productverpakking en een kopie van je aankoopbewijs met vermelding van aankoopdatum op naar: Samyang Winter actie, Postbus 160, 3640 AD Mijdrecht (voldoende frankeren)