CameraNU.nl
Nu besteld, vanavond gratis in huis!
Klantenservice bereikbaar van 11:00 tot 22:00 uur

Alle acties van CameraNU.nl in één oogopslag!

De cashback-acties van CameraNU.nl op een rijtje..., profiteer nu van héél veel voordeel!

CameraNU.nl heeft enorm veel producten in haar assortiment, van alle bekende fabrikanten waaronder Canon, Nikon, Fujifilm, Olympus, Panasonic, Ricoh, Sony en Pentax. Samen met deze fabrikanten bieden wij geregeld aantrekkelijke cashback-acties aan. Om hierin het overzicht te bewaren hebben wij deze speciale actiepagina in het leven geroepen. Je kunt nu in één oogopslag zien welke acties er op dit moment aan de orde zijn. Klik op de banners om je naar de producten te laten leiden waar de acties voor gelden.

Afgelopen acties

Sony Pro Video cashback voor studenten

Wanneer je als student in de periode van 1 augustus 2016 tot en met 30 juni 2017 een geselecteerde professionele videocamera van Sony hebt aangeschaft, heb je recht op een cashback die kan oplopen tot maar liefst €400,-. Op de website van Sony kun je jouw aankoop registreren. Ook kun je daar de algemene voorwaarden van de actie inzien. Je hebt tot 30 dagen na aankoop van jouw camera de tijd om het cashbackbedrag te claimen.

Gratis Manfrotto Statief bij Canon

Als je van 1 maart tot en met 30 juni 2017 een Canon EOS 7D Mark II of een Canon EOS 6D hebt gekocht bij CameraNU.nl, dan ontvang je een Manfrotto MK190X3-3W Statief ter waarde van €259,- helemaal gratis! Je kunt je uiterlijk op 15 juli 2017 nog registreren op de Actiepagina op de website van Canon. Binnen dertig werkdagen na goedkeuring van je registratie krijg je het statief gratis thuis bezorgd.

Olympus Zomerspecial 2017

In de periode van 8 mei tot en met 15 juli 2017 heb je kunnen profiteren van een exclusieve Olympus Zomer Promotie door het aanschaffen van één van de deelnemende objectieven of OM-D camera's. Je dient jouw aankoop op de website van Olympus te registreren vóór 15 augustus 2017 om het bonus bedrag van €50, €75 of €100 te ontvangen. Het bedrag is afhankelijk van het product dat je koopt. Ook zijn de algemene voorwaarden van de cashback-actie op de Olympus website in te zien.

Panasonic Lumix G80 en GX80 met kitlens cashback 2017

Als je in de periode van 15 mei tot en met 15 juli 2017 een Panasonic Lumix G80 of GX80 met een kitlens hebt aangeschaft, kon je profiteren van een cashback die wel tot €100,- kan oplopen! Deze actie is geldig voor de geselecteerde producten die op de website van Panasonic vermeld staan. Je hebt nog tot en met 31 juli om deze cashback te claimen.

Zopim
Heeft u een vraag?