CameraNU.nl
Klantenservice bereikbaar van 09:00 tot 22:00 uur

Alle acties van CameraNU.nl in één oogopslag!

De cashback-acties van CameraNU.nl op een rijtje..., profiteer nu van héél veel voordeel!

CameraNU.nl heeft enorm veel producten in haar assortiment, van alle bekende fabrikanten waaronder Canon, Nikon, Fujifilm, Olympus, Panasonic, Ricoh, Sony en Pentax. Samen met deze fabrikanten bieden wij geregeld aantrekkelijke cashback-acties aan. Om hierin het overzicht te bewaren hebben wij deze speciale actiepagina in het leven geroepen. Je kunt nu in één oogopslag zien welke acties er op dit moment aan de orde zijn. Klik op de banners om je naar de producten te laten leiden waar de acties voor gelden.

Afgelopen acties

Nikon 100 jaar cashback

Als je in de periode van 15 mei tot en met 22 augustus 2017 een Nikon D750, D500 of D7200 spiegelreflexcamera of een Nikon Coolpix B700 of A900 compact camera of een van de geselecteerde objectieven bij CameraNU.nl hebt gekocht, kun je een cashback en een cadeau claimen bij Nikon. Alles ter ere van het 100-jarig bestaan van Nikon. Het cashback-bedrag en het gratis product is afhankelijk van de DSLR, compact camera of het objectief dat je hebt gekocht. Je kunt tot en met 3 oktober 2017 de cashback en cadeautje claimen op de website van Nikon.

Fujifilm X-Pro2 Cashback

Als je in de periode van 24 mei 2017 tot en met 31 juli 2017 een geselecteerde Fujifilm X-Pro2 systeemcamera hebt gekocht, dan heb je recht op een cashback van €200,-! Je hebt nog tot 30 september 2017 de tijd om je aankoop op de website van Fujifilm te registreren om in aanmerking te komen voor de cashback. Ook zijn de algemene voorwaarden van de actie daar in te zien.

Tamron Zomer Cashback 2017

In de periode van 20 mei tot en met 31 augustus 2017 heb je kunnen profiteren van een cashback op diverse Tamron objectieven. Het cashback-bedrag kon daarbij oplopen tot €100,- afhankelijk van het objectief dat je hebt gekocht. Je hebt nog tot 16 september 2017 de tijd om jouw aankoop op de actiepagina te registreren om het bedrag retour te ontvangen op jouw rekening. Ook zijn de algemene voorwaarden van de actie daar in te zien.

Zopim
Heeft u een vraag?