CameraNU.nl
Klantenservice bereikbaar van 09:00 tot 22:00 uur

Alle acties van CameraNU.nl in één oogopslag!

De cashback-acties van CameraNU.nl op een rijtje..., profiteer nu van héél veel voordeel!

CameraNU.nl heeft enorm veel producten in haar assortiment, van alle bekende fabrikanten waaronder Canon, Nikon, Fujifilm, Olympus, Panasonic, Ricoh, Sony en Pentax. Samen met deze fabrikanten bieden wij geregeld aantrekkelijke cashback-acties aan. Om hierin het overzicht te bewaren hebben wij deze speciale actiepagina in het leven geroepen. Je kunt nu in één oogopslag zien welke acties er op dit moment aan de orde zijn. Klik op de banners om je naar de producten te laten leiden waar de acties voor gelden.

Afgelopen acties

Sony Cybershot RX10 en RX100 cashback

Als je in de periode van 3 juli tot en met 30 juli 2017 een Sony RX10, RX10 Mark II, RX10 Mark III, RX100 Mark III of een RX100 Mark IV compact camera heb gekocht, dan heb je recht op een cashback die tot wel €100,- op kan lopen! Je hebt nog tot 16 augustus 2017 de tijd om je aankoop op de website van Sony te registreren om in aanmerking te komen voor de cashback. Ook zijn de algemene voorwaarden van de actie daar in te zien.

Sony Zomer Cashback 2017

In de periode van 11 mei tot en met 30 juli 2017 heb je kunnen profiteren van een cashback op diverse Sony objectieven. Het cashback-bedrag kon daarbij oplopen tot wel €1000,- afhankelijk van het objectief dat je hebt gekocht. De cashback gold niet alleen op objectieven maar ook op een aantal flitsers en grips. Je hebt nog tot 31 augustus 2017 de tijd om jouw aankoop op de website van Sony te registreren om het bedrag retour te ontvangen op jouw rekening. Ook zijn de algemene voorwaarden van de actie daar in te zien.

Fujifilm X-Pro2 Cashback

Als je in de periode van 24 mei 2017 tot en met 31 juli 2017 een geselecteerde Fujifilm X-Pro2 systeemcamera hebt gekocht, dan heb je recht op een cashback van €200,-! Je hebt nog tot 30 september 2017 de tijd om je aankoop op de website van Fujifilm te registreren om in aanmerking te komen voor de cashback. Ook zijn de algemene voorwaarden van de actie daar in te zien.

Zopim
Heeft u een vraag?