CameraNU.nl
Klantenservice bereikbaar van 09:00 tot 22:00 uur

Alle acties van CameraNU.nl in één oogopslag!

De cashback-acties van CameraNU.nl op een rijtje..., profiteer nu van héél veel voordeel!

CameraNU.nl heeft enorm veel producten in haar assortiment, van alle bekende fabrikanten waaronder Canon, Nikon, Fujifilm, Olympus, Panasonic, Ricoh, Sony en Pentax. Samen met deze fabrikanten bieden wij geregeld aantrekkelijke cashback-acties aan. Om hierin het overzicht te bewaren hebben wij deze speciale actiepagina in het leven geroepen. Je kunt nu in één oogopslag zien welke acties er op dit moment aan de orde zijn. Klik op de banners om je naar de producten te laten leiden waar de acties voor gelden.

Afgelopen acties

Fujifilm Winter cashback 2016

Als je in de periode van 15 oktober 2016 tot en met 15 januari 2017 een geselecteerde Fujifilm XF-objectief of systeemcamera hebt aanschaft, heb je recht op kortingen tot maar liefst €150,-! Om het cashback-bedrag te ontvangen dien je binnen zestig dagen na aankoop op de site van Fuijfilm het product te registreren om zo het cashback-bedrag te claimen. Je hebt hier de originele aankoopbon voor nodig en een foto van het serienummer dat op de verpakking staat. De hoogte is afhankelijk van de camera of het objectief dat je hebt gekocht.

Canon Winterpromotie

Heb je in de periode van 14 november 2016 tot en met 31 januari 2017 een geselecteerde Canon systeemcamera, DSLR, videocamera, printer of een lens gekocht? Dan heb je recht op Canon-tegoed óf een cashback! Op de website van Canon Nederland kun je je aankoop vóór 30 april 2017 registeren om het tegoed of het cashback-bedrag te ontvangen.

Nikon Coolpix winterdeal cashback

Heb je een Nikon Coolpix B700 of Coolpix A900 gekocht in de periode van 15 december 2016 tot en met 28 februari 2017? Dan heb je recht op €30,- cashback! Vul het aanvraagformulier op de website van Nikon in, voor 11 april 2017, om je cashback te claimen.

Zopim
Heeft u een vraag?