Mike Muizebelt - 1

Mike Muizebelt

Fotograaf Mike Muizebelt is een natuurfotograaf met meer dan 30 jaar ervaring. Zijn doel en passie is het zo veel mogelijk ontdekken, documenteren en delen van de schoonheid van onze natuur. Tijdens zijn reizen naar Afrika en Azië, maar ook naar de ongerepte delen van Europa, fotografeert hij beelden die de zintuigen prikkelen en de kijker mee laten genieten van de prachtige natuur om ons heen. Hij is een allround fotograaf die landschappen, macrobeelden, abstracten of intieme portretten met hetzelfde enthousiasme vastlegt. Zijn beelden hebben één doel…, met zijn fotografie tracht hij interesse te kweken en de kijker zich bewust te laten worden van de prachtige natuur zolang het nog kan.

Blogs van Mike Muizebelt


Tips en inspiratie

Hoe fotografeer je zeevonk?

Wat is zeevonk precies en hoe kun je dat het beste vastleggen met je camera? En wanneer? Fotograaf Mike Muizebelt geeft je tips in dit blog over zeevonk!

Mike Muizebelt 1 maand geleden

Tips en inspiratie

5 tips voor het fotograferen in de storm

Tijdens een storm kun je vaak unieke foto's maken. Mike Muizebelt geeft je in dit blog een paar handige tips voor het fotograferen in de storm.

Mike Muizebelt 6 maanden geleden

Tips en inspiratie

Met een middenformaat camera op reis?

Met een middenformaat camera op reis? Een blog van natuurfotograaf Mike Muizebelt. Lees het blog op de fotospecialist van NL.

Mike Muizebelt 3 jaar geleden