Black Friday en Cyber Monday 2019

Black Friday is in de VS eigenlijk de start van de periode waarin de kerstaankopen worden gedaan. Vroeger dan bij ons, wij hebben immers eerst het sinterklaasfeest nog. In Amerika worden op Black Friday door winkels flinke kortingen op producten weggegeven. Met Cyber Monday wordt de maandag na Thanksgiving bedoeld. Waar Black Friday een kortingsdag is voor de winkels in steden en dorpen, is Cyber Monday een kortingsdag voor online winkels.

Omdat CameraNU.nl zowel ├ęchte winkels op Urk, in Amsterdan, in Apeldoorn en in Eindhoven heeft en daarnaast een webshop, doen wij ook mee aan deze actiedagen. Extra veel korting op verschillende soorten producten uit ons assortiment. Dus van camera's tot gimbals en van studio accessoires tot cameratassen. Black Friday valt in 2019 op 29 november en Cyber Monday op 2 december. Houdt onze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van al het nieuws omtrent Black Friday en Cyber Monday.

Hoelang nog tot Black Friday 2019

Black Friday camera kopen?

Ook bij CameraNU.nl zijn we druk bezig met Black Friday. Zowel met onze fysieke vestigingen op Urk, in Amsterdam, in Apeldoorn en in Eindhoven als online zijn wij aanwezig met verschillende deals. Black friday is natuurlijk bij uitstek het moment om een camera, een objectief of andere accessoires te halen. Helemaal met de scherpe aanbiedingen van CameraNU.nl! Houdt daarom rond het weekend van 29 november onze website goed in gaten voor de laatste aanbiedingen, of kom langs in een van onze vestigingen om je te laten informeren. Wij vertellen je graag over onze deals in het Black Friday weekend.

Wat is Black Friday?

Black Friday en Cyber Monday zijn dagen die oorspronkelijk vanuit Amerika zijn overgekomen naar Nederland. In Amerika is Black Friday de dag na Thanksgiving. Met deze dagen wordt vaak de aftrap van het kerstseizoen gegeven. Veel Amerikanen zijn de dag na Thanksgiving, Black Friday, vrij en hebben dus alle tijd om inkopen te doen voor de feestmaand. In Nederland hebben wij het sinterklaasfeest nog tussendoor, daar kunnen al prima aankopen voor worden gedaan op Black Friday of Cyber Monday. Deze dagen staan bekend om de aanbiedingen die winkels en webwinkels hebben, de kortingen kunnen hierbij hoog oplopen. Hoewel dit in Nederland nog niet zo populair is als in Amerika zijn er steeds meer bedrijven die meedoen aan Black Friday. Hierdoor wordt deze dag steeds bekender in Nederland en dus ook steeds populairder. De verwachting is dat het de populariteit de komende jaren door zal stijgen en er daardoor ook steeds meer bedrijven mee gaan doen. Black Friday 2018 was ook weer drukker dan 2017, de populairiteit neemt nog steeds enorm toe. De verwachting is dat Black Friday en Cyber Monday 2019 weer groter en drukker zullen zijn dan 2018. Zorg er dus voor dat je er optijd bij bent!

Black Friday of Cyber Monday?

Met Black Friday wordt oorspronkelijk de vrijdag bedoeld dat alle fysieke winkels aanbiedingen hebben. Deze aanbiedingen worden vaak al wel een week van tevoren gecommuniceerd en dat zorgt in Amerika vaak voor lange rijen die soms al vanaf 3 uur in de nacht staan. In Nederland is de gekte rondom Black Friday nog wel wat minder dan in Amerika, maar de laatste jaren is dit sterk aan het groeien. In Nederland zien we over het algemeen ook dat de (web)winkels de aanbiedingen niet van te voren al bekend maken. Dit voorkomt de lange rijen voor vestigingen van consumenten die azen op een Black Friday aanbieding.

Cyber Monday is ontstaan door de online winkels die ook graag gebruik maakten van de hype rondom Black Friday. Daarvoor hebben zij Cyber Monday in het leven geroepen. De dag dat je grote kortingen kan krijgen bij online winkels. De Black Friday voor de webwinkels. Vooral in Amerika proberen webwinkels op deze manier ook een stukje van de hype in hun voordeel om te zetten. Wel zien we dat het onderscheid tussen offline en online aanbiedingen minder in Nederland dan in Amerika. Cyber Monday is ook nog niet zo bekend als de vrijdag die eraan vooraf gaat.

Bij CameraNU.nl beschikken we zowel over fysieke vestingen op Urk, in Amsterdam, in Eindhoven en in Apeldoorn en hebben we een grote online webshop. Om die reden doen wij zowel aan Black Friday als aan Cyber Monday. Op deze dagen zullen de aanbiedingen in principe niet verschillen van elkaar. Door roulatie van aanbiedingen kunnen er wel verschillende aanbiedingen gecommuniceerd worden op onze online kanalen, dit is afhankelijk van het assortiment. Houd onze website dus goed in de gaten tijdens deze periode om de deals niet te missen. Je kan je ook inschrijven op onze nieuwsbrief zodat je als eerste op de hoogte bent van de deals die we tijdens Black Friday en Cyber Monday hebben. Dan weet je zeker dat je niks mist!

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.