Verhalen

Verhalen

Marsel van Oosten over orde in chaos

Het komt niet vaak voor dat een perfectionist iets creëert wat zijn stoutste verwachtingen evenaart. Lees over de favoriete foto van Marsel van Oosten!

CameraNU.nl 3 dagen geleden

Verhalen

Josefien Hoekstra over hoe krachtig de mens is

Josefien vertelt haar verhaal middels fotografie en dan in het bijzonder portretfotografie. Zij wil andere mensen helpen hun eigen schoonheid in te zien!

CameraNU.nl 2 weken geleden

Verhalen

Bas Meelker over de lessen van onze natuur

De natuur is een imposant fenomeen en Bas, die soms meer weerman is dan landschapsfotograaf, vertelt over zijn visie als 'bemiddelaar' en bewonderaar.

CameraNU.nl 2 maanden geleden

Verhalen

Cynthia Boll over de perceptie van realiteit

Woorden zijn onnodig waar beelden spreken... Fotograaf Cynthia Boll spreekt over het zoeken naar de gelaagdheid om een verhaal stapsgewijs te vertellen.

CameraNU.nl 5 maanden geleden

Verhalen

Arlene Londema over oorzaak en gevolg

Gedurende de momenten van gisteren ontstaan de verhalen van morgen. Fotograaf Arlene Londema praat over fotografie, oorzaak en gevolg.

CameraNU.nl 7 maanden geleden

Verhalen

William Rutten over niet vertelde verhalen

William Rutten zoekt naar de verhalen die niemand meer vertelt. Hij regisseert zijn foto's nooit als fotograaf zijnde, behalve bij deze foto van Thé Lau.

CameraNU.nl 8 maanden geleden

Verhalen

Ruud van der Lubben over 'Le moment décisif'

Een beeldmaker kan de tijd even stil zetten. Voor Ruud van der Lubben is de camera een medium waarmee hij verhalen vertelt over het leven van De Mens.

CameraNU.nl 10 maanden geleden

Verhalen

Ontdek dé ideale foto van Albert Dros

Fotografie is de kunst van het waarnemen en Albert Dros is op zoek naar magische momenten die verwachtingen overstijgen. En elke dag leert hij hiervan.

CameraNU.nl 1 jaar geleden

Verhalen

Het perfecte portret van Brendan de Clercq

De zoektocht naar het perfecte portret is wat Brendan, elke dag opnieuw, drijft om mensen en hun emoties op beeld vast te leggen.

CameraNU.nl 1 jaar geleden