Alexandra Andreeva

Alexandra Andreeva

Alexandra werkt in het dagelijks leven op de afdeling hartchirurgie en fotografie is voor haar een welkome hobby ter afleiding. Op het werk wordt ze met de meest heftige aspecten van het leven geconfronteerd, vaak gecombineerd met intense emoties. Fotograferen is een manier om dat alles te vergeten en om te ontspannen terwijl ze met een paar klikken de mooie elementen van het bestaan kan benadrukken.

Omdat haar vader fotograaf is, heeft ze van jongs af aan al interesse in fotografie. Alexandra gaat graag wandelen en als vanzelf is het vastleggen van de natuur en de landschappen in haar omgeving daar een aanvulling op geworden. Het is bijna een vorm van meditatie. Op pad gaan en niet nadenken over het verleden of de toekomst, maar zijn in het moment van nu en durven te genieten.

Bij landschapsfotografie kan er bovendien niets verkeerd gaan: de natuur ís al perfect en haar taak is om het zo getrouw mogelijk te fotograferen zoals zij het ziet. Terugkijken naar een foto is voor haar vaak een moment van besef. De wereld is prachtig en hoe bijzonder is het dat wij dit als mens zo mogen ervaren? Je kunt de veelzijdige Alexandra volgen op Instagram en daar meegenieten van haar beelden.

Blogs van


Review Canon EOS R8 systeemcamera
Productreviews

Review Canon EOS R8 systeemcamera

Alexandra Andreeva mocht de Canon EOS R8 systeemcamera testen in het prachtige Parijs. In deze blog lees je meer over al haar ervaringen!

Alexandra Andreeva Alexandra Andreeva
1 jaar geleden