Jeroen Schrage

Jeroen Schrage

In 2016 is Jeroen Schrage een eigen videoproductie bedrijf gestart en als freelancer maakt hij de meest uiteenlopende video content. Dit doet hij in binnen- en buitenland. Hij vindt het fantastisch om na een dag filmen alle beelden terug te kijken, in te kleuren en tot een compleet verhaal te maken!

De liefde voor video begon door zijn avonturen als skileraar te filmen met een GoPro. Al snel nam hij de action cam ook mee voor parachute sprongen, delta vliegen en het duiken. Op een ochtend spotte hij vanuit de skilift vijf(!) zonnen in de lucht, een bijzonder fenomeen dat ontstaat door de weerspiegeling van ijskristallen in de lucht. De video hiervan werd opgemerkt op YouTube en hierdoor werd Jeroen geïnspireerd om video serieuzer op te gaan pakken.

Na de aanschaf van zijn eerste spiegelreflexcamera is Jeroen zich volledig gaan verdiepen in de wereld van video en montage. Het monteren van een krachtige video blijft de grootste uitdaging, maar het is leuk om op zo'n manier creatief bezig te zijn met een verhaal. Het is de kunst voor Jeroen om er altijd iets extra's aan toe te voegen en alle puzzelstukjes op de juiste plek te laten vallen.

Blogs van


Een terugblik op mijn fotoreis naar Zermatt
Tips en inspiratie

Een terugblik op mijn fotoreis naar Zermatt

Willem Sizoo is speciaal naar Zermatt gereisd om landschapsfoto's te maken. In dit blog meer over zijn gedachtegangen en hij kijkt terug op de reis!

Willem Sizoo Willem Sizoo
2 jaar geleden