Bheestie Revive vochtverwijderaars

Geschreven door Jelle Kaptijn op donderdag 21 mei 2015

Uw camera, objectief, notebook, tablet of smartphone kan een waterbad overleven als u direct actie onderneemt met de Bheestie Revive vochtverwijderaar!

Beter dan de rijstoplossing!

Het blijkt dat gemiddeld een op de drie apparaten ieder jaar wel een keer waterschade oploopt (bron: Bheestie.com). Niets is zo vervelend als uw foto's te verliezen doordat u per ongeluk uw telefoon in het toilet of uw camera in de vijver in het park laat vallen. Ook vocht in de lensconstructie van uw objectief door een regenbui kan zeer vervelend zijn. Met de Bheestie Revive wordt uw apparaat zo'n zeven keer droger dan met huis-tuin-en-keuken oplossingen, zoals de bekende bak droge rijst.

Herbruikbaar en uniek droogsysteem

De vochtverwijderaars van Bheestie bestaan uit een hersluitbare Mylar zak met daarin kleinere zakjes Bheestie kralen. Deze onttrekken het vocht op een effectieve manier aan uw nat geworden apparaat. De 28 grams versie biedt ruimte aan apparaten van maximaal 13.3 x 17.8 centimeter en de 56 grams versie heeft een afmeting van 29.2 x 39.4 centimeter. De kleine zakjes met kralen bestaan uit grijze en blauwe exemplaren. Hieraan kunt u zien of uw Bheestie Revive vochtverwijderaar nog te gebruiken is: op het moment dat de blauwe kralen grijs zijn geworden, is het tijd om de Bheestie Revive te vervangen.

Zopim
Heeft u een vraag?