Benro statieven

Benro statieven worden steeds populairder. Het merk timmert dan ook hard aan de weg. Statieven van Benro kenmerken zich door hun eigen stijl en kleur. De producten worden met de grootste zorgvuldigheid gemaakt. Als merk hebben ze nauw contact met de gebruikers zelf. De opmerkingen, vragen en tips worden serieus genomen en waar nodig worden producten verbeterd of aangepast. Een Benro statief koop je dus met een gerust hart!

Benro statieven kenmerken zich door hun eigen stijl en kleur. De producten worden met de grootste zorgvuldigheid gemaakt. De opmerkingen, vragen en tips van gebruikers worden serieus genomen en waar nodig worden producten verbeterd of aangepast. Een Benro statief koop je dus met een gerust hart!

Direct naar: Benro statieven | Benro monopods | Benro videostatieven | Benro statiefkoppen | Benro panorama | Benro accessoires

De populairste Benro statieven bij CameraNU.nl

Belangrijke specificaties Materiaal: Kunststof
Met eigen ontspanknop: Ja
Maximale hoogte: 85cm
Eigen gewicht: 450gr
Belangrijke specificaties Soort: 3-weg kop
Draagvermogen: 6kg
Arca-Swiss compatibel: Ja
Waterpas: Ja
Belangrijke specificaties Materiaal: Aluminium
Transportlengte: 52.5cm
Aantal pootsecties: 4
Spikes: Ja
Belangrijke specificaties Materiaal: Aluminium
Transportlengte: 29.5cm
Aantal pootsecties: 3
Spikes: Ja

Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!

Belangrijke specificaties Soort: Balhoofd
Draagvermogen: 8kg
Arca-Swiss compatibel: Ja
Waterpas: Ja
Belangrijke specificaties Materiaal: Carbonfiber
Transportlengte: 59cm
Aantal pootsecties: 4
Spikes: Ja
Belangrijke specificaties Materiaal: Carbonfiber
Transportlengte: 31.5cm
Aantal pootsecties: 4
Spikes: Nee

Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!

Je hebt 8 van de 161 producten gezien

Benro statief kopen?

Benro is al meer dan twintig jaar een bekende naam in de fotografie. Een naam die je over de hele wereld tegenkomt. In Azië is het zelfs de nummer 1 op het gebied van statieven en accessoires. In de meer dan twintig jaar dat Benro aan de weg timmert, heeft het bedrijf diverse innovatieve producten voor de fotograaf bedacht en geproduceerd. De producten van Benro worden gekenmerkt door een zeer goede kwaliteit tegen een redelijke prijs.

Welke soorten Benro statieven zijn er?

Bij CameraNU.nl beschikken we over veel soorten Benro statieven. Je kan bij ons terecht voor tripods, monopods, video tripods en verschillende onderdelen en accessoires die horen bij een Benro statief. Zo weet je dat je altijd goed zit voor de aanschaf van een Benro statief of onderdelen en accessoires voor jouw Benro statief.

Vragen over een Benro statief?

Een Benro statief koop je natuurlijk bij CameraNU.nl! Wij zijn dé statievenspecialist van Nederland. Heb je vragen over een bepaald statief? Of wil je specifiek advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Waarom CameraNU.nl?