Powerbanks

Powerbanks zijn er in in vele soorten en maten. De belangrijkste kenmerken van het hebben van een powerbank zijn handigheid en gemak. Ga met een gerust hart op reis zonder bang te zijn dat je apparaten onderweg zonder energie komen te zitten. Je selecteert een powerbank op de verschillende aansluitingen, capaciteit en formaat.

De populairste powerbanks

56 Resultaten
Xtorm Power Bank Rugged 10000mAh Xtorm Power Bank Rugged 10000mAh
1 review
  • Type product: Powerbank
  • Capaciteit: 10000mAh
  • Aantal outputs: 3
Manfrotto Battery Bank Manfrotto Battery Bank
Geen reviews
  • Type product: Powerbank
  • Capaciteit: 16800mAh
  • Aantal outputs: 1
233,95
116,98 na korting
Je hebt 12 van de 56 producten gezien

Powerbank kopen?

Wat is een powerbank?

In jip-en-janneketaal zou je een powerbank een doosje met stroom voor onderweg kunnen noemen. Je laadt je powerbank thuis op. Je neemt hem mee als je op reis gaat of naar een plaats gaat waar geen stroomtoevoer aanwezig is. Met de powerbank voorzie je daar jouw elektrische apparaten van stroom.

Waar let je op bij de aanschaf van een powerbank?

Als je een powerbank aanschaft, is het belangrijk om te weten wat je ermee wilt gaan doen. Welke elektrische apparaten wil je ermee van stroom voorzien en moet de powerbank in je jaszak passen of een plekje in je tas krijgen? Je kijkt naar welke aansluitingsmogelijkheden de powerbank heeft en het formaat. Daarnaast is het handig om de capaciteit van de powerbank te bepalen. Wil je jouw smartphone bijvoorbeeld meerdere keren volledig opladen met de powerbank, dan is de keuze voor een powerbank met een hoge capaciteit slim.