Fotografiereizen en workshops

Leer fotograferen met de ABC fotocursus

Leer fotograferen met de ABC fotocursus

De populaire ABC-cursus van CameraNU.nl brengt je, verdeeld over vier informatieve avonden en gericht op persoonlijk niveau, alle leuke en fijne kneepjes bij van fotografie. Van begrippen als Afstand en Belichting tot Compositie, werkelijk alles komt aan bod zodat je op een eenvoudige manier een beter eindresultaat uit je camera leert halen.

Meer informatie

PEC Zwolle Huisfotograaf Experience

PEC Zwolle Huisfotograaf Experience

Heb je altijd al in de huid willen kruipen van een voetbalfotograaf tijdens een Eredivisiewedstrijd? Beleef dan de unieke PEC Zwolle Huisfotograaf Experience! CameraNU.nl is de officiële fotografiepartner van PEC Zwolle en heeft een eigen fotografenvak langs de zijlijn in het stadion. Zo zit je bovenop de actie en schiet jij je eigen voetbalfoto's van een thuiswedstrijd van PEC Zwolle. Geef je snel op, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Meer informatie

Workshop Tulpenfotografie

Workshop Tulpenfotografie

Elk jaar in het voorjaar verandert de Noordoostpolder in kleur door de vele bloeiende tulpenvelden. Deze tulpenvelden zijn zeer fotogeniek en kunnen mooie foto’s opleveren. Op zaterdag 20 april organiseren CameraNU.nl en het Tulpenfestival in samenwerking met Fotoclub Noordoostpolder twee Workshops Tulpenfotografie. Je kunt kiezen tussen een workshop in de ochtend of in de middag.

Meer informatie

Workshop Boomkikkers fotograferen

Workshop Boomkikkers fotograferen

Wil je leren hoe je de bijzondere boomkikker fotografeert en hoe het leven van dit unieke dier eruitziet? Volg dan de Workshop boomkikkers van professioneel natuurfotograaf Jeroen Stel. De workshopleider kent het gebied op zijn duimpje en vertelt onderweg wetenswaardigheden over de dieren en planten die nog meer in dit gebied voorkomen, waaronder de ijsvogel. Daarnaast is Jeroen Stel als professioneel natuurfotograaf in staat je alle kneepjes van je camera bij te brengen.

Meer informatie

Fotoworkshop Apenheul

Fotoworkshop Apenheul

Altijd al beter willen fotograferen in een fotogenieke locatie als een dierentuin? Rondlopend door de Apenheul in Apeldoorn zal huisfotograaf Edwin Butter samen met een CameraNU.nl medewerker je hier een handje bij helpen. Tussen de enorme verscheidenheid aan apen komen allerlei aspecten van dierenfotografie aan bod. In de Apeldoornse dierentuin vind je allerlei soorten apen die soms gewoon blijven poseren voor je en soms eigenwijs je de rug toekeren. Genoeg uitdaging dus om mooie portretten te schieten van deze merkwaardige dieren.

Meer informatie

Gratis workshop portretfotografie Marco ter Beek

Gratis workshop portretfotografie Marco ter Beek

Tijdens deze Workshop portretfotografie beantwoordt Marco ter Beek zoveel mogelijk van jouw vragen. Bij de workshop ligt de nadruk op de fullframe en APS-C camera's van Sony. Oftewel, de A9, A7-serie, de A6300, A6500 en A6400. Uiteraard wordt stilgestaan bij de flinke line-up aan lenzen van Sony geschikt voor de E-mount. Bij deze interactieve workshop krijg jij de mogelijkheid om zelf materiaal van Sony te testen. Hierbij is het doel inspiratie en educatie, waarbij het bijvoorbeeld draait om hoe jij flitsers gebruikt om de sfeer van je foto te bepalen.

Meer informatie

Platbuik

Workshop macrofotografie in de Weerribben

CameraNU.nl's eigen Marc Brouwer geeft in samenwerking met Weerribbenfotograaf Susan Oosterlaar boeiende macrofotografie workshops. Tijdens de workshop geeft Marc jou veel tips en trucs hoe je het beste resultaat behaalt wanneer je bijvoorbeeld insecten of detailopnames van het plantenrijk op de gevoelige plaat wilt vastleggen. Denk hierbij aan de beste instellingen selecteren op jouw camera, wat is een goede werkafstand en niet geheel onbelangrijk, welke camera-accessoires wel en niet noodzakelijk zijn om het plezier van macrofotografie te vergroten... Ook geeft Marc een korte uitleg over focusstacking en wat tips om meer uit jouw huidige apparatuur te halen.

Meer informatie

Workshop Cityscaping

Workshop Cityscaping

Bij landschapsfotografie denken we vaak aan natuurlijke landschappen, maar daarmee laten we een groot deel van onze ‘landschappelijke’ omgeving links liggen. Ook stedelijke landschappen kunnen voor een landschapsfotograaf inspirerend en uitdagend zijn. Tijdens de Workshop Cityscaping gaan we deze uitdaging aan. Meer informatie

Workshop studiofotografie

Workshop studiofotografie

Studiofotografie is ontzettend veelzijdig, leuk en technisch uitdagend! Tijdens de Workshop Studiofotografie bij CameraNU.nl krijg je een gedegen kennis over flitsers, de functies én de lightshapers waarmee je het licht vormt. Aan het einde van de workshop kun je zelfstandig een lichtplan maken, het licht opzetten en fotograferen in een studio! Deze workshop wordt gegeven door Dani'el van den Berg. Meer informatie

alt text

SNP Fotoreizen

Fotograferen is jouw hobby! Maak dan een fotoreis met personen die allemaal fotograferen. SNP organiseert deze fotoreizen. SNP weet altijd het beste er uit te halen om er een geweldige fototrip te maken. Het mooiste is dat jij bijna niets zelf hoeft te regelen, van vervoer tot begeleiding, alles wordt door SNP voor jou geregeld. Wat er nog rest... je cameratas en bagage inpakken en aan een onvergetelijke reis beginnen...

Meer informatie

alt text

Masterclass Locatieportret

In deze praktische masterclass inspireert Martin je door een flink aantal beelden te laten zien en de verhalen erachter te vertellen. Hij vertelt over het ontstaan van de foto’s, over creatieve keuzes, het omgaan met mensen voor de camera, gebruik van de omgeving en de uitdaging om steeds weer wat moois te maken. Er komt techniek aan de orde zoals werken met systeemcamera’s, beeldbewerking en uiteraard werken met verlichting op locatie; zowel aanwezig licht, flitslicht als continulicht. Zelf ga je ook praktische situaties creëren en nabootsen met behulp van het aanwezige model.

Meer informatie

Agenda

Heb je al eens in de CameraNU.nl agenda gekeken? Naast fotoreizen en allerlei workshops staan er regelmatig interessante lezingen in de agenda. Ook worden daar speciale evenementen, dealer-dagen en demo-dagen vermeld.

alt text

Online workshops

Via CameraNU.nl zijn hele leuke workshops te volgen. Deze workshops worden meestal op locatie gegeven door een instructeur op een bepaalde datum. Maar wat nu als je op die datum niet kunt? Nu is het ook mogelijk om een aantal workshops online te volgen, zodat je zelf de tijd en locatie bepaalt wanneer je ermee aan de slag wilt. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding. Mark de Rooij van DeRooijFotografie helpt je in diverse video's beter om te gaan met je camera of leert je de fijne kneepjes van het softwarepakket Adobe Lightroom.

Meer informatie

Zopim
Heb je een vraag?