Fotografiereizen en workshops

Leer fotograferen met de ABC fotocursus

Leer fotograferen met de ABC fotocursus

De populaire ABC-cursus van CameraNU.nl brengt je, verdeeld over vier informatieve avonden en gericht op persoonlijk niveau, alle leuke en fijne kneepjes bij van fotografie. Van begrippen als Afstand en Belichting tot Compositie, werkelijk alles komt aan bod zodat je op een eenvoudige manier een beter eindresultaat uit je camera leert halen.

Meer informatie

PEC Zwolle Huisfotograaf Experience

PEC Zwolle Huisfotograaf Experience

Heb je altijd al in de huid willen kruipen van een voetbalfotograaf tijdens een Eredivisiewedstrijd? Beleef dan de unieke PEC Zwolle Huisfotograaf Experience! CameraNU.nl is de officiële fotografiepartner van PEC Zwolle en heeft een eigen fotografenvak langs de zijlijn in het stadion. Zo zit je bovenop de actie en schiet jij je eigen voetbalfoto's van een thuiswedstrijd van PEC Zwolle. Geef je snel op, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Meer informatie

Workshop rietsnijders- en landschapsfotografie

Workshop rietsnijders- en landschapsfotografie

Deze Workshop rietsnijders- en landschapsfotografie combineert twee geweldige fotogelegenheden. Als basis ga je het altijd mooie natuurgebied de Weerribben in én je kunt meekijken bij het ambachtelijke rietsnijden. Het op de gevoelige geheugenplaat vastleggen van ambachtelijke werkzaamheden is hierbij dus een zeer mooie toevoeging. Deze workshop wordt begeleid door Weerribbenfotograaf Susan Oosterlaar en onze eigen Ruud van der Lubben.

Meer informatie

Workshop Lange Sluitertijden

Workshop Lange Sluitertijden

Wil je leren hoe je kolkend water als een melkachtige, dromerige creatie vastlegt? Of hoe je bewegende sterren en de bekende strepen van autoverlichting fotografeert? Volg dan de workshop van Tom Reuvers over fotograferen met lange sluitertijden. Je oefent zelfs met light painting... Tijdens de inspirerende workshop op Urk vertelt Tom dat een grijsfilter echt niet altijd noodzakelijk is. Je leert hoe je die bekende, dromerige beelden schiet op klaarlichte dag. Tom legt stapsgewijs uit hoe je te werk gaat, hoe je je camera instelt en hoe je het gewenste eindresultaat behaalt. Uiteraard wordt ook het gebruik van grijsfilters uitgelegd.

Meer informatie

Fotoworkshop Apenheul

Fotoworkshop Apenheul

Altijd al beter willen fotograferen in een fotogenieke locatie als een dierentuin? Rondlopend door de Apenheul in Apeldoorn zal huisfotograaf Edwin Butter samen met een CameraNU.nl medewerker je hier een handje bij helpen. Tussen de enorme verscheidenheid aan apen komen allerlei aspecten van dierenfotografie aan bod. In de Apeldoornse dierentuin vind je allerlei soorten apen die soms gewoon blijven poseren voor je en soms eigenwijs je de rug toekeren. Genoeg uitdaging dus om mooie portretten te schieten van deze merkwaardige dieren.

Meer informatie

Workshop Amsterdamse dierentuin

Fotoworkshop Amsterdamse dierentuin

Altijd al beter willen fotograferen in een fotogenieke locatie als een dierentuin? Rondlopend door de Amsterdamse dierentuin zal huisfotograaf Edwin Butter samen met een CameraNU.nl medewerker je hier een handje bij helpen. Tussen de enorme verscheidenheid aan dieren komen allerlei aspecten van dierenfotografie aan bod. In de Amsterdamse dierentuin vind je apen, olifanten, leeuwen, insecten en nog veel meer dieren om mooie portretten van te schieten. Sfeerfoto's zijn er ook genoeg te nemen met de leuke doorkijkjes die stiekem laten zien dat deze geweldige dierentuin gewoon midden in de stad ligt!

Meer informatie

Workshop IJsbeeldenfestival Zwolle

Workshop IJsbeeldenfestival Zwolle

Om jouw fotografie een boost te geven organiseert het IJsbeeldenfestival Zwolle in samenwerking met CameraNU.nl twee unieke fotografie-workshops. Of je nu beginnende fotograaf bent of al jaren ervaring hebt, in deze workshops komt iedereen aan zijn trekken. Professioneel evenement/portretfotograaf Klaas-Jelmer Sixma is al jaren huisfotograaf van het IJsbeeldenfestival en leert jou alle tips en tricks over hoe de kracht van kou tot leven komt fotografie!

Meer informatie

alt text

SNP Fotoreizen

Fotograferen is jouw hobby! Maak dan een fotoreis met personen die allemaal fotograferen. SNP organiseert deze fotoreizen. SNP weet altijd het beste er uit te halen om er een geweldige fototrip te maken. Het mooiste is dat jij bijna niets zelf hoeft te regelen, van vervoer tot begeleiding, alles wordt door SNP voor jou geregeld. Wat er nog rest... je cameratas en bagage inpakken en aan een onvergetelijke reis beginnen...

Meer informatie

alt text

Online workshops

Via CameraNU.nl zijn hele leuke workshops te volgen. Deze workshops worden meestal op locatie gegeven door een instructeur op een bepaalde datum. Maar wat nu als je op die datum niet kunt? Nu is het ook mogelijk om een aantal workshops online te volgen, zodat je zelf de tijd en locatie bepaalt wanneer je ermee aan de slag wilt. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding. Mark de Rooij van DeRooijFotografie helpt je in diverse video's beter om te gaan met je camera of leert je de fijne kneepjes van het softwarepakket Adobe Lightroom.

Meer informatie

Agenda

Heb je al eens in de CameraNU.nl agenda gekeken? Naast fotoreizen en allerlei workshops staan er regelmatig interessante lezingen in de agenda. Ook worden daar speciale evenementen, dealer-dagen en demo-dagen vermeld.