Fotografiereizen en workshops

alt text

Webinar belichtingstechnieken voor landschapsfotografie

Kijk op vrijdag 24 september om 20.00 uur live naar de webinar van Bas Meelker waarin hij vertelt over de ins & outs van belichtingstechnieken in de landschapsfotografie. Bas laat je zien welke logica erachter schuilgaat, zodat het voor jou gemakkelijk wordt in het veld de juiste technische keuzes te maken. Hoe ga je met je diafragma en sluitertijd om? Hoe belicht je in steeds veranderende omstandigheden? Tijdens de webinar legt Bas je dat laagdrempelig uit.

Meer informatie

Workshop Studiofotografie

Workshop Studiofotografie

Studiofotografie is ontzettend veelzijdig, leuk en technisch uitdagend! Tijdens de Workshop Studiofotografie bij CameraNU.nl krijg je een gedegen kennis over flitsers, de functies én de lightshapers waarmee je het licht stuurt. Je leert technische vaardigheden en krijgt tips & tricks waarmee je het licht volledig naar je eigen wensen vormt. De workshop wordt verdeeld over 4 avonden gegeven.

Meer informatie

Droneflight Academy opleidingen

Droneflight Academy opleidingen

Een Europeese dronebwijs is verplicht als je wilt vliegen met drones zwaarder dan 250 gram. Volg de volledig online opleidingen van Droneflight Academy: Drone Pilot Basic Light of Drone Pilot Basic. Ideaal voor jou als je beter, veiliger en slimmer wilt leren vliegen.

Meer informatie

Workshop Macrofotografie

Workshop Macrofotografie met groothoeklens

Normaalgesproken ga je als macrofotograaf aan het werk met een macro- of telelens, maar tijdens deze workshop werk je met een groothoeklens. Dat vraagt om een heel andere denkwijze, omdat niet alleen je onderwerp op de foto komt, maar ook het hele achterliggende bos. Professioneel natuurfotograaf Johan van der Wielen neemt je mee om de herfst met zijn paddenstoelen op een nieuwe en unieke wijze vast te leggen.

Meer informatie

Workshop Vossenfotografie

Workshop Vossenfotografie

De vos is een schemer- en nachtdier en juist om die reden is het soms lastig ze te fotograferen. De Amsterdamse Waterleidingduinen worden inmiddels door menig fotograaf geassocieerd met vossen. In deze leuke fotoworkshop ga je onder leiding van een echte wildlife specialist de natuur in!

Meer informatie

Leer fotograferen met de ABC fotocursus

Leer fotograferen met de ABC fotocursus

De populaire ABC-cursus van CameraNU.nl brengt je, verdeeld over vier informatieve avonden en gericht op persoonlijk niveau, alle leuke en fijne kneepjes bij van fotografie. Van begrippen als Afstand en Belichting tot Compositie, werkelijk alles komt aan bod zodat je op een eenvoudige manier een beter eindresultaat uit je camera leert halen.

Meer informatie

Workshop Avondfotografie

Workshop Avondfotografie

's Avonds bruist de stad nóg meer van het leven! Dat is natuurlijk jouw kans om spectaculaire foto’s te maken. Maar vind je dit lastig of vallen je resultaten tegen? Volg dan de workshop Avondfotografie onder leiding van Tom Reuvers waarin hij je leert om jouw favoriete stad perfect vast te leggen!

Meer informatie

Workshop Lightpainting

Workshop Lightpainting

Tijdens de workshop Lightpainting ga je onder leiding van natuurfotograaf en ervaren lightpainter Mike Muizebelt aan de slag met het creëren van creatieve effecten met behulp van verschillende lichtbronnen. Met een lampje teken je vormen in de lucht die het landschap of model ondersteunen. Mike bewaart tijdens de workshop geen geheimen en stelt diverse materialen en technieken ter beschikking, zodat je na de workshop zelf aan de slag kunt!

Meer informatie

alt text

SNP Fotoreizen

Fotograferen is jouw hobby! Maak dan een fotoreis met personen die allemaal fotograferen. SNP organiseert deze fotoreizen. SNP weet altijd het beste er uit te halen om er een geweldige fototrip te maken. Het mooiste is dat jij bijna niets zelf hoeft te regelen, van vervoer tot begeleiding, alles wordt door SNP voor jou geregeld. Wat er nog rest... je cameratas en bagage inpakken en aan een onvergetelijke reis beginnen...

Meer informatie

Agenda

Heb je al eens in de CameraNU.nl agenda gekeken? Naast fotoreizen en allerlei workshops staan er regelmatig interessante lezingen in de agenda. Ook worden daar speciale evenementen, dealer-dagen en demo-dagen vermeld.