Fotografiereizen en workshops

Webinar leer alles over autofotografie

Webinar leer alles over autofotografie door Sebastiaan Doyer

Kijk op vrijdag 16 april om 20.00 uur live naar de webinar van automotive fotograaf Sebastiaan Doyer. Hij leert je in deze webinar alles over autofotografie. Hoe ga je te werk, hoe onderscheid je je van andere autofotografen en natuurlijk geeft hij je ook diverse tips en tricks om tot een geweldig resultaat te komen.

Meer informatie

Webinar Macro Magic met Andrea Gulickx

Webinar Macro Magic met Andrea Gulickx

Kijk op zaterdag 24 april om 20.00 uur live naar de webinar Macro Magic met Andrea Gulickx. Andrea neemt je tijdens deze lezing mee in haar wondere wereld van de macrofotografie. Ze geeft daarbij haar kijk op macrofotografie, waarin ze haar gevoel en eigen(zinnige) weg volgt.

Meer informatie

Webinar Fotograferen op safari in Afrika met Yvette van Bommel

Webinar Fotograferen op safari in Afrika met Yvette van Bommel

Kijk op vrijdag 30 april om 20.00 uur live naar de webinar Fotograferen op safari in Afrika met Yvette van Bommel. Yvette neemt je tijdens deze webinar mee in de wereld van wildlife fotografie. Veel mensen zeggen dat je een beetje geluk moet hebben om bijvoorbeeld een luipaard in het wild in Afrika te zien. Yvette laat je zien dat je dit geluk kan afdwingen door de juiste gebieden/landen te kiezen.

Meer informatie

Droneflight Academy opleidingen

Droneflight Academy opleidingen

Een Europeese dronebwijs is verplicht als je wilt vliegen met drones zwaarder dan 250 gram. Volg de volledig online opleidingen van Droneflight Academy: Drone Pilot Basic Light of Drone Pilot Basic. Ideaal voor jou als je beter, veiliger en slimmer wilt leren vliegen.

Meer informatie

Leer fotograferen met de ABC fotocursus

Leer fotograferen met de ABC fotocursus

De populaire ABC-cursus van CameraNU.nl brengt je, verdeeld over vier informatieve avonden en gericht op persoonlijk niveau, alle leuke en fijne kneepjes bij van fotografie. Van begrippen als Afstand en Belichting tot Compositie, werkelijk alles komt aan bod zodat je op een eenvoudige manier een beter eindresultaat uit je camera leert halen.

Meer informatie

alt text

Masterclasses Sportfotografie

Leer alles over sportfotografie en til jouw sportfoto's naar een hoger niveau tijdens de Masterclass Sportfotografie, met voetbal als thema. Na de theorie ga je zelf aan de slag langs de lijn van het voetbalveld. De masterclass is een geweldige ervaring waardoor je voortaan betere sportfoto's schiet! Daarbij beleef je van heel dichtbij de voetbalwedstrijd in het unieke fotografenvak. Je neemt natuurlijk je gemaakte voetbalfoto's mee naar huis en je krijgt het gedragen fotografenhesje. Daarnaast ontvang je een goodiebag!

Meer informatie

alt text

SNP Fotoreizen

Fotograferen is jouw hobby! Maak dan een fotoreis met personen die allemaal fotograferen. SNP organiseert deze fotoreizen. SNP weet altijd het beste er uit te halen om er een geweldige fototrip te maken. Het mooiste is dat jij bijna niets zelf hoeft te regelen, van vervoer tot begeleiding, alles wordt door SNP voor jou geregeld. Wat er nog rest... je cameratas en bagage inpakken en aan een onvergetelijke reis beginnen...

Meer informatie

Agenda

Heb je al eens in de CameraNU.nl agenda gekeken? Naast fotoreizen en allerlei workshops staan er regelmatig interessante lezingen in de agenda. Ook worden daar speciale evenementen, dealer-dagen en demo-dagen vermeld.