Fotografiereizen en workshops

Workshop Landschapsfotografie

Workshop Landschapsfotografie

Je herkent het vast: je wandelt door een prachtig natuurgebied met de camera in je hand, maar het lukt je gewoon niet dit over te brengen op je foto's. Tijdens de workshop Landschapsfotografie onder leiding van Ellen van den Doel ga je hiermee aan de slag. Het decor is het schitterde natuurgebied de Kwade Hoek en de Brouwersdam.

Meer informatie

Nikon Z9 Roadshows

Nikon Z9 Roadshows

Wil je de nieuwe Nikon Z9 systeemcamera bekijken en vasthouden? Kom dan langs bij CameraNU.nl, waar je al je vragen over deze camera kunt stellen! De Nikon Z9 systeemcamera is Nikons nieuwe vlaggenschip voor professionele fotografie. De camera is uitgerust met een nieuwe gestapelde fullframe CMOS-sensor van 45.7 megapixel, een EXPEED 7-processor en een nieuw autofocussysteem en 3D-tracking. Je schiet 120 foto's per seconde en filmt in 8K! De camera is door DPreview uitgeroepen tot Beste Product of the Year 2021.

Meer informatie

Webinar Cameratechniek van analoog naar digitaal door Eddo Hartmann

Webinar "Cameratechniek van analoog naar digitaal" door Eddo Hartmann

Kijk op vrijdag 4 februari 2022 om 20.00 uur live naar de webinar "Cameratechniek van analoog naar digitaal" door Eddo Hartmann. In deze webinar laat Eddo vooral de technische kant van zijn fotografie zien. Een belangrijk onderdeel hiervan is onder andere de transitie van een analoge naar digitale workflow die hij toont aan de hand van zeer uiteenlopende camera’s die hij in zijn lange carrière van 25 jaar heeft gebruikt.

Meer informatie

Privétraining Studiofotografie

Privétraining Studiofotografie in Studio34x

Wil jij jouw studiofotografiekwaliteiten graag verbeteren en leren om zelf lichtplannen te schrijven? Meld je dan aan voor de Privétraining Studiofotografie van Michiel Fischer in fotostudio Studio34x! Tijdens de training laat hij jou letterlijk het licht zien en leert hij je over het beheersen van schaduwen.

Meer informatie

Workshop Portretfotografie

Workshop Portretfotografie

Wil jij starten met portretfotografie of je skills verder perfectioneren? Dan is de workshop Portretfotografie een uitgelezen kans! Samen met Tom Reuvers ga je op zoek naar het ultieme portret. Cameragebruik, communicatie met je model, gebruik van natuurlijk licht en studioflitsers: het komt allemaal aan bod.

Meer informatie

Workshop Fotograferen tijdens Het Blauwe Uurtje

Workshop Fotograferen tijdens Het Blauwe Uurtje

Bij de workshop Fotograferen tijdens "Het blauwe uurtje” in Deventer ga je op een wel heel bijzondere manier aan de slag met avondfotografie. Samen met instructeur Jan Haitsma ga je fotograferen na zonsondergang langs de skyline van Deventer met de IJssel vol prachtige reflecties op de voorgrond.

Meer informatie

Basiscursus Fotografie

Basiscursus Fotografie

Fotografeer je op de automatische stand en wil je graag leren hoe je kunt spelen met de sluitertijd en het diafragma? Volg dan de Basiscursus Fotografie bij CameraNU.nl! In een dagdeel leer je hoe je meer controle krijgt over je camera en hoe je van die automatische stand af komt.

Meer informatie

Workshop Roofvogelfotografie

Workshop Roofvogelfotografie

Heb jij altijd al eens een roofvogel van dichtbij willen fotograferen? Tijdens de Workshop Roofvogelfotografie leer je alles over het fotograferen van roofvogels, zowel statische portretten als vliegend in de lucht. Enkele vogels die voorbijkomen, zijn: de kerkuil, zeearend en havik.

Meer informatie

Workshop Lightpainting

Workshop Lightpainting

Tijdens de workshop Lightpainting ga je onder leiding van natuurfotograaf en ervaren lightpainter Mike Muizebelt aan de slag met het creëren van creatieve effecten met behulp van verschillende lichtbronnen. Met een lampje teken je vormen in de lucht die het landschap of model ondersteunen. Mike bewaart tijdens de workshop geen geheimen en stelt diverse materialen en technieken ter beschikking, zodat je na de workshop zelf aan de slag kunt!

Meer informatie

Droneflight Academy opleidingen

Droneflight Academy opleidingen

Een Europeese dronebwijs is verplicht als je wilt vliegen met drones zwaarder dan 250 gram. Volg de volledig online opleidingen van Droneflight Academy: Drone Pilot Basic Light of Drone Pilot Basic. Ideaal voor jou als je beter, veiliger en slimmer wilt leren vliegen.

Meer informatie

Leer fotograferen met de ABC fotocursus

Leer fotograferen met de ABC fotocursus

De populaire ABC-cursus van CameraNU.nl brengt je, verdeeld over vier informatieve avonden en gericht op persoonlijk niveau, alle leuke en fijne kneepjes bij van fotografie. Van begrippen als Afstand en Belichting tot Compositie, werkelijk alles komt aan bod zodat je op een eenvoudige manier een beter eindresultaat uit je camera leert halen.

Meer informatie

Webinar

Webinar "Fotobewerking in Adobe Lightroom" door Tom Reuvers

Kijk op vrijdag 18 februari 2022 om 20.00 uur live naar de webinar van "Fotobewerking in Adobe Lightroom" door Lightroom-specialist Tom Reuvers. Wil jij nóg meer uit Lightroom Classic halen en speciale features als HDR en Panorama beter onder de knie krijgen? En wil je zelfs een verzoek indienen voor een bepaalde bewerking? Dan is deze webinar echt iets voor jou.

Meer informatie

Workshop Studiofotografie

Workshop Studiofotografie

Studiofotografie is ontzettend veelzijdig, leuk en technisch uitdagend! Tijdens de Workshop Studiofotografie bij CameraNU.nl krijg je een gedegen kennis over flitsers, de functies én de lightshapers waarmee je het licht stuurt. Je leert technische vaardigheden en krijgt tips & tricks waarmee je het licht volledig naar je eigen wensen vormt. De workshop wordt verdeeld over 4 avonden gegeven.

Meer informatie

Workshop Bedrijfsfilm maken

Workshop Bedrijfsfilm maken

In dit digitale tijdperk is het delen van professionele video content dé manier voor bedrijven om zichtbaar te worden en klanten te binden aan de onderneming. Tijdens de Cursus Hoe maak je een krachtige bedrijfsfilm leer je hoe je een professionele bedrijfsfilm ontwikkelt van begin tot eind. Er worden drie thema's besproken: preproductie, productie en postproductie en alles daar tussenin om jou door het creatieve proces te begeleiden.

Meer informatie

Workshop Avondfotografie

Workshop Avondfotografie

's Avonds bruist de stad nóg meer van het leven! Dat is natuurlijk jouw kans om spectaculaire foto’s te maken. Maar vind je dit lastig of vallen je resultaten tegen? Volg dan de workshop Avondfotografie waarin je leert om jouw favoriete stad perfect vast te leggen!

Meer informatie

Workshop Natuurpark Lelystad

Workshop in Natuurpark Lelystad

Natuurpark Lelystad is de woonplaats van een heel aantal bijzondere dieren, zoals een wisent, wild zwijn, edelhert, Przewalskipaard of een eland. Tijdens de Workshop Natuurfotografie krijg je onder leiding van natuurfotograaf Jeroen Stel de kans deze dieren in hun natuurlijke habitat vast te leggen.

Meer informatie

Workshop Creatieve fotografie

Workshop Creatieve fotografie

Herken jij het gevoel dat je hebt wanneer je totaal geen inspiratie hebt bij het fotograferen? Helemaal nu de wintermaanden je vaker binnenshuis houden, kan dat gevoel toeslaan. Maar vergis je niet: er zijn talloze originele onderwerpen om mee aan de slag te gaan! Tijdens deze Creatieve Fotografie workshop laat je al je creatieve uitspattingen de vrije loop en ga je aan het werk met splash- en druppelfotografie, reflecties en lensballen. Neem je camera, accessoires en statief mee, de rest zetten wij voor je klaar!

Meer informatie

Workshop Werken met Studiolicht

Workshop Werken met Studiolicht

Wil jij leren hoe studiolicht werkt en hoe je dit kunt sturen? Dan is de Workshop Werken met Studiolicht ideaal voor jou! Professioneel studiobelichter Michiel Fischer leert jou tijdens deze vier uur durende workshop alle fijne kneepjes van het vak.

Meer informatie

Workshop Seascapes

Workshop Seascapes met Bas Meelker

Wil jij als ervaren landschapsfotograaf stappen zetten in je ontwikkeling? Volg dan de Workshop Seascapes onder leiding van Bas Meelker. Aan de Noord-Hollandse kust ga je bij eb de zonsondergang fotograferen en daarbij gebruik maken van de grillige patronen in het zand en het mooie licht van de zon.

Meer informatie

Workshop Vossenfotografie

Workshop Vossenfotografie

Wil je meer leren over het fotograferen van dieren in de natuur? Kom dan naar de workshop Vossenfotografie in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Onder leiding van wildlife specialist Jeroen Stel ga je de natuur in. De vos is een schemer- en nachtdier en juist om die reden is het soms lastig ze te fotograferen. In de Amsterdamse Waterleidingduinen zijn vossen eenvoudiger te benaderen, ideaal om te fotograferen!

Meer informatie

Agenda

Heb je al eens in de CameraNU.nl agenda gekeken? Naast fotoreizen en allerlei workshops staan er regelmatig interessante lezingen in de agenda. Ook worden daar speciale evenementen, dealer-dagen en demo-dagen vermeld.