Fotografiereizen en workshops

alt text

Leer fotograferen met de ABC fotocursus

De populaire ABC-cursus van CameraNU.nl brengt u, verdeeld over vier informatieve avonden en gericht op persoonlijk niveau, alle leuke en fijne kneepjes bij van fotografie. Van begrippen als Afstand en Belichting tot Compositie, werkelijk alles komt aan bod zodat u op een eenvoudige manier een beter eindresultaat uit uw camera leert halen.

Meer informatie

Nikon Pro workshop met Gemmy Woud-Binnendijk

Nikon Pro workshop met Gemmy Woud-Binnendijk

Op vrijdag 12 januari is er de Nikon Pro workshop met Gemmy Woud-Binnendijk in Studio34x te Almere. Tijdens deze inspirerende workshop zal Gemmy je vertellen hoe ze begonnen is, hoe ze fotografeert, waar haar inspiratie vandaan komt en hoe ze concepten uitwerkt. Dit alles aan de hand van sprekende voorbeelden. Daarnaast laat ze door middel van een liveshoot zien waar ze op let en rekening mee houdt naast instellingen, apparatuur en lichtopstelling. En daarna mag jij gebruikmaken van de setting van Gemmy!

Meer informatie

alt text

SNP Fotoreizen

Fotograferen is uw hobby! Maak dan een fotoreis met personen die allemaal fotograferen. SNP organiseert deze fotoreizen. SNP weet altijd het beste er uit te halen om er een geweldige fototrip te maken. Het mooiste is dat u bijna niets zelf hoeft te regelen, van vervoer tot begeleiding, alles wordt door SNP voor u geregeld. Wat er nog rest... uw cameratas en bagage inpakken en aan een onvergetelijke reis beginnen...

Meer informatie

alt text

CameraNU.nl Photowalk op Urk

Tijdens deze CameraNU.nl Photowalk ga je mee met een lokale fotograaf op fototocht door de oude dorpskern van Urk. De wandeltocht vindt plaats onder leiding van een lid van de plaatstelijke Fotoclub Fisheye. Hierbij zwerf je door een wirwar van straatjes en steegjes (in het Urker dialect ginkies genoemd) van het oude, pittoreske centrum van Urk, waar nog steeds het eilandgevoel kan worden beleefd, waar ieder huisje anders is. Verrassende doorkijkjes, knusse pleintjes, karakteristieke gevels en de vele sierlijke decoraties met ankers en scheepjes, kortom: er is genoeg te fotograferen. En daar krijg je dan natuurlijk ook ruim de tijd voor!

Meer informatie

Agenda

Heb je al eens in de CameraNU.nl agenda gekeken? Naast fotoreizen en allerlei workshops staan er regelmatig interessante lezingen in de agenda. Ook worden daar speciale evenementen, dealer-dagen en demo-dagen vermeld.

alt text

Masterclass The Secrets of Lightshaping van Brendan de Clercq

In deze masterclass tilt Brendan de Clercq jouw fashion- en portretfoto's naar een hoger niveau! Hij leert je alles over de voorbereiding, de belichting, het werken met flitsers, het effect van diverse lichtvervormers en het bepalen van de sfeer en de compositie. Het programma van deze unieke masterclass bestaat naast een korte theorie, ook uit een flink deel praktijk!

Meer informatie

Workshop Vossenfotografie

Workshop Vossenfotografie

De vos is een schemer- en nachtdier en juist om die reden is het soms lastig ze te fotograferen. De Amsterdamse Waterleidingduinen worden inmiddels door menig fotograaf geassocieerd met vossen. De reden hiervoor is dat deze vossen door de jaren heen aan mensen gewend zijn geraakt en daardoor eenvoudiger te benaderen zijn. In de natuurfotografie is niets zeker maar de kans om hier vossen te treffen is wel heel erg groot en vandaar dat we er een leuke fotoworkshop aan hebben gekoppeld onder leiding van een echte wildlife specialist; Jeroen Stel.

Meer informatie

Workshop rietsnijders en landschapsfotografie

Workshop rietsnijders en landschapsfotografie

Deze Workshop rietsnijders en landschapsfotografie combineert twee geweldige fotogelegenheden. Als basis ga je het altijd mooie natuurgebied de Weerribben in én je kunt meekijken bij het ambachtelijke rietsnijden. Het op de gevoelige geheugenplaat vastleggen van ambachtelijke werkzaamheden is hierbij dus een zeer mooie toevoeging. Deze workshop zal worden begeleid door Weerribbenfotograaf Susan Oosterlaar en onze eigen Ruud van der Lubben.

Meer informatie

alt text

Online workshops

Via CameraNU.nl zijn hele leuke workshops te volgen. Deze workshops worden meestal op locatie gegeven door een instructeur op een bepaalde datum. Maar wat nu als u op die datum niet kunt? Nu is het ook mogelijk om een aantal workshops online te volgen zodat u zelf de tijd kunt bepalen wanneer u ermee aan de slag wilt. U kunt dus ook zelf de locatie bepalen. Wilt u dit thuis op zolder, in de woonkamer, op het balkon, in de tuin of bij wijze van spreken tijdens het reizen van en naar uw werk volgen dan is dat geen enkel probleem. Het enige dat u nodig hebt is een internetverbinding. Mark de Rooij van DeRooijFotografie helpt u in diverse video's beter om te gaan met uw camera of leert u de fijne kneepjes van het softwarepakket Lightroom van Adobe.

Meer informatie

Zopim
Heeft u een vraag?