Hoe gaat CameraNU.nl om met het Coronavirus? Lees onze updates hier.

Fotografiereizen en workshops

alt text

Webinar Pie Aerts over documentairefotografie en storytelling

Kijk op vrijdag 5 juni om 20.00 uur live naar de online webinar van documentairefotograaf Pie Aerts! Deze avond vertelt Pie wat het betekent als je je leven omgooit en kiest voor je droom. Hoe vind je je eigen stem als beeldmaker anno 2020? Pie vertelt over de route die hij bewandelde om zijn boek "Tales from the Roads less Traveled" te creëren. Hij neemt ons mee in "the making of" en deelt inzichten en ervaringen uit zijn soms jarenlange voorbereiding richting het fotograferen van zijn onderwerpen.

Meer informatie

alt text

Webinar live shoot van A tot Z met Gemmy Woud-Binnendijk

Kijk op vrijdag 12 juni om 20.00 uur live naar de webinar van fotograaf Gemmy Woud-Binnendijk! In deze livestream behandelt Gemmy een live shoot van A tot Z. Na een live shoot gaat ze editen in Capture One. Aan de hand van foto's en tekeningen laat Gemmy het idee zien achter deze shoot. Gemmy vertelt over het gemak en de vele voordelen van tethered shooting in Capture One.

Meer informatie

alt text

Masterclasses Sportfotografie

Leer alles over sportfotografie en til jouw sportfoto's naar een hoger niveau tijdens de Masterclass Sportfotografie, met voetbal als thema. Na de theorie ga je zelf aan de slag langs de lijn van het voetbalveld. De masterclass is een geweldige ervaring waardoor je voortaan betere sportfoto's schiet! Daarbij beleef je van heel dichtbij de voetbalwedstrijd in het unieke fotografenvak. Je neemt natuurlijk je gemaakte voetbalfoto's mee naar huis en je krijgt het gedragen fotografenhesje. Daarnaast ontvang je een goodiebag!

Meer informatie

Leer fotograferen met de ABC fotocursus

Leer fotograferen met de ABC fotocursus

De populaire ABC-cursus van CameraNU.nl brengt je, verdeeld over vier informatieve avonden en gericht op persoonlijk niveau, alle leuke en fijne kneepjes bij van fotografie. Van begrippen als Afstand en Belichting tot Compositie, werkelijk alles komt aan bod zodat je op een eenvoudige manier een beter eindresultaat uit je camera leert halen.

Meer informatie

alt text

SNP Fotoreizen

Fotograferen is jouw hobby! Maak dan een fotoreis met personen die allemaal fotograferen. SNP organiseert deze fotoreizen. SNP weet altijd het beste er uit te halen om er een geweldige fototrip te maken. Het mooiste is dat jij bijna niets zelf hoeft te regelen, van vervoer tot begeleiding, alles wordt door SNP voor jou geregeld. Wat er nog rest... je cameratas en bagage inpakken en aan een onvergetelijke reis beginnen...

Meer informatie

Agenda

Heb je al eens in de CameraNU.nl agenda gekeken? Naast fotoreizen en allerlei workshops staan er regelmatig interessante lezingen in de agenda. Ook worden daar speciale evenementen, dealer-dagen en demo-dagen vermeld.