Fotopapier

Bij Cameranu verkopen we verschillende soorten fotopapier, waarop je jouw foto 's kunt printen. Fotopapier is extra stevig papier voorzien van een toplaag. Dit zorgt ervoor dat de inkt niet uitvloeit en de afdrukken nog scherper worden. Op onze website verkopen we een grote variatie aan formaten, van extra groot tot het gangbare A4 en 10 x 15 cm formaat. Je vind hier zowel glanzend als mat papier gemaakt van verschillende materialen. Ook verkopen we papier geschikt voor je polaroid camera, bijvoorbeeld voor de Fujifilm Instax Mini camera.

Verschillende papierformaten

Ontdek de populairste merken

Het populairste fotopapier bij Cameranu

785 Resultaten
Je hebt 12 van de 785 producten gezien

Interessant voor jou om te lezen

Welke fotoprinter moet ik kopen?
Advies
Welke fotoprinter moet ik kopen?
Lees meer
Hoe maak je een fotoalbum van je vakantie?
Advies
Hoe maak je een fotoalbum van je vakantie?
Lees meer

Fotopapier kopen?

Bij Cameranu kan je ook terecht voor al je fotopapier. Het grote assortiment fotopapier van Cameranu bestaat o.a. uit merken als Canon, Bonjet, Epson en Hahnemühle.

Waar moet ik op letten bij het kopen van fotopapier?

Door het grote aantal aanbieders is het soms lastig om te zien welk printpapier het beste is voor jouw situatie. Door te kijken naar de volgende punten kan je het aantal opties beperken.

Welk formaat fotopapier heb ik nodig?

Allereerst is het handig om te kijken naar het formaat printpapier wat je nodig hebt. Wil je afdrukken op A4-formaat of op een ander formaat? Dit weet je waarschijnlijk al wel als je printpapier wil kopen.

Welke papierdikte heb ik nodig voor mijn printpapier?

Een wat lastigere vraag is welke papierdikte je printpapier moet zijn. Dit hangt af van wat je wil gaan printen. Als je simpelweg kopieerpapier nodig hebt is het niet nodig om heel dik papier te nemen, maar wanneer je flyers, posters of foto’s wil afdrukken is het al aan te raden om dikker printpapier te gebruiken vanwege de duurzaamheid en kwaliteit van je afdruk. Dit is vaak wel weer duurder dan papier dat minder dik is.

Welke papiersoort is het beste voor mijn fotopapier?

Bij Cameranu hebben we verschillende papiersoorten in ons assortiment, denk hierbij bijvoorbeeld aan mat papier of glanzend papier. Mat printpapier is handig wanneer je foto’s wil afdrukken als je wilt dat de afdruk geen glans bevat. Zo heb je minder last van licht op je print en krijg je geen vingervlekken erop. Bij glanspapier komen de kleuren vaak wel mooier tot hun recht. Ook de details in de foto’s zijn beter zichtbaar dan op afdrukken op mat papier. Uiteindelijk kan je het beste kijken wat je persoonlijk liever hebt op je printpapier.

Twijfel je nog tussen verschillende soorten of diktes van je papier? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten denken graag met jouw situatie mee. Advies op maat. Via onze contactpagina kom je snel met ons in contact.