Vierde Gouden Shopping Award op rij voor Cameranu

Cameranu is voor de vierde keer op rij verkozen tot de beste webwinkel van Nederland in de categorie camera, video & fotografie. Dit werd donderdag 23 maart bekend gemaakt tijdens de feestelijke uitreiking van de Shopping Awards 2023.

Een prestatie van formaat

"We zijn enorm trots dat we deze doorslaggevende prijs voor de vierde keer hebben gewonnen" zegt Ricardo van den Burg namens Cameranu. "We zijn ontzettend blij dat onze klanten zo tevreden zijn en ons blijven waarderen. Het winnen van zo’n grote prijs is niet vanzelfsprekend en dan ook nog eens vier keer op rij. Dat is een geweldige prestatie waarin iedereen binnen Cameranu een bijdrage aan heeft. Van klantenservice tot magazijn en van onze winkelmedewerkers tot en met onze programmeurs."

Cameranu is hard gegroeid, maar blijft toegankelijk voor contentmakers van alle niveaus. Klanten op een persoonlijke manier helpen bij het maken van mooie foto’s of video’s en het bieden van een uitmuntende service staan altijd voorop. "Het vier keer op rij winnen van de gouden Shopping Award is een bijzondere prestatie die benadrukt hoezeer dat gewaardeerd wordt. Niet alleen door een vakjury, maar juist door de consumenten die zo belangrijk voor ons zijn. Ons hardwerkende team heeft een passie voor het vak en doet er elke dag alles aan om al onze klanten te helpen. Zowel met de vernieuwde webshop als in de negen stijlvolle Cameranu winkels. Dat wordt beloond."

De nieuwe merkidentiteit van Cameranu

Enkele weken geleden introduceerde Cameranu een nieuwe merkidentiteit die aansluit op de ambitie van de omnichannel retailer. "We geloven dat we de community voor beeldmakers van de Benelux kunnen worden, de autoriteit op het gebied van foto en video. Deze prijs onderstreept nogmaals dat we goed op weg zijn.’

Shopping Awards

De Stichting Shopping Awards (voormalig Thuiswinkel Awards) reikt elk jaar awards uit aan de beste (web)winkelbedrijven van Nederland. De stichting is in 2001 opgericht en heeft als doelstelling het organiseren én financieren van onafhankelijke award-verkiezingen voor de branche. Tijdens de Shopping Awards zijn in 35 verschillende productcategorieën prijzen uitgereikt. De winnaars zijn bepaald op basis van publieksstemmen en vakexperts. Publieksstemmen gelden voor 50 procent van de uiteindelijke beoordeling. De andere helft wordt bepaald door vakexperts met minimaal 3 jaar e-commerce ervaring.

Over Cameranu

Cameranu is meer dan een (web)winkel. We zijn dé community voor beeldmakers van de Benelux. Een plek waar liefhebbers van foto- en videografie elkaar ontmoeten. Om ideeën uit te wisselen, elkaar te helpen en van informatie te voorzien. Door onze liefde voor het maken van beelden te delen, leren we mensen anders kijken naar de wereld. Zo helpen we iedereen bij het maken van foto's of video's. En worden bijzondere momenten gedeeld en opnieuw beleefd.

Vierde Gouden Shopping Award op rij voor Cameranu - 1

Ricardo van den Burg (links) en Michiel Maas namen de prijs namens Cameranu in ontvangst. FOTO: Menno Ridderhof | Ridderhof Fotografie B.V.

Auteur

Cameranu

Als dé community voor beeldmakers van de Benelux maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.