Rook & Mist

Rook & Mist

FotoUnie Tilburg | DragonStudio | Meerdere datums

Rook en mist zijn de favoriete ingrediënten van de instructeur voor het maken van een mooie foto. De instructeur van deze Workshop Rook & Mist staat 's ochtends dan ook speciaal vroeg op als er mist is voorspeld. Gelukkig maken we het je tijdens deze workshop een stuk gemakkelijker, zonder vroeg op te hoeven staan! We hebben namelijk 3 rookmachines die het hele bos in rook hullen. Je krijgt gegarandeerd de kans om unieke foto's te maken tijdens deze workshop. De voorbeeldfoto's komen van verschillende shoots over de jaren heen. De modellen kunnen variëren, net als de locatie en setting. Elke fotoshoot is, ondanks hetzelfde thema, dus toch elke keer anders.
Lees meer Lees minder
0 / 5
(0) Geen reviews
89,-

Beeld impressie

Hoe ziet de dag eruit?

Praktijk

Tijdens de workshop gaan we met rook spelen in verschillende settings. Dit doen we onder meer met modellen in een studio, in een stilleven en buiten (indien het weer dit toelaat). We hebben verschillende soorten rook waar we op deze dag mee gaan werken. Buiten gaan we rook in het bos maken om mist te simuleren. Binnen hebben we droogijs, een laaghangende rookmachine, mistmachine en de gewone rookmachine die we gaan inzetten met diverse studioverlichting en prachtige modellen. Je gaat leren hoe je de rook soms onderbelicht en soms overbelicht moet fotograferen. In de studio krijg je te maken met verschillende studiobelichtingen.

Programma

  • Inloop eerste half uur
  • Workshop
  • Einde

Praktische informatie

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze workshop is een portfolioshoot die geschikt is voor zowel beginners als gevorderden.

Wanneer gaat een event wel of niet door?

Mocht een event vanwege omstandigheden - zoals ziekte of te weinig deelnemers - toch niet doorgaan, dan laten we dat 3 dagen voor het evenement aan je weten per e-mail. Je ontvangt je betaling van ons retour. Via onze website kun je een eventuele alternatieve datum boeken.

Wat is bij de prijs inbegrepen?

  • Koffie en thee
FotoUnie Tilburg

Over de instructeur

FotoUnie in Tilburg is een community die wordt gevormd door een aantal ervaren fotografen en modellen onder leiding van onder leiding van Ki Tan. Op 12-jarige leeftijd kreeg Ki zijn eerste spiegelreflexcamera van zijn vader en de liefde voor fotograferen is daarna nooit meer weg geweest. Zijn bijzondere wijze van fotograferen en Ki’s gave om dat ook voor anderen toegankelijk te maken zijn uitgegroeid tot een grote kring van vrienden die met elkaar op allerlei manieren de fotografie tot een waardevolle hobby maken. De workshops van FotoUnie hebben soms een hoog leereffect en een hoog fun-gehalte.

Beschikbare locaties

DragonStudio

Dragonstraat 16 , 5044 HR Tilburg

Donderdag 27 juni |  -

13 van de 15 plaatsen beschikbaar 13 van de 15 beschikbaar
89,-

Zelf meenemen

Checklist