Caruba RR-OM Omkeerring 52mm voor 4/3
Caruba RR-OM Omkeerring 52mm voor 4/3
14,95
12,71 na korting

Acties en services bij dit product

15% korting

Tijdens onze kerst actie ontvang je 15% korting op dit product met de code KERST23CARUBA. De actie loopt t/m 24 december 2023.
Meer informatie

Lens inruilen?

Ruil je lens in en gebruik de inruilwaarde voor je nieuwe aankoop! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je lens naar ons op of lever het af in onze winkels.
Meer informatie

Productinformatie

Caruba RR-OM Omkeerring 52mm voor 4/3

De Caruba RR-OM Omkeerring 52mm voor 4/3 is een adapterring met schroefdraad aan de één zijde, deze past op de filterschroefdraad van het objectief. De andere kant heeft een mount, net als jouw objectief. Schroef de adapter in het filterschroefdraad, draai het objectief om en plaats de bajonet in de camerabody. Nu ben je klaar voor de mooiste macro-opnames!

Het gebruik van een omkeerring
Bij het gebruik van een omkeerring wordt een objectief andersom gebruikt wordt dan normaal gesproken het geval is. De omkeerring is aan de ene kant voorzien van een schroefdraad die in het filterschroefdraad van het objectief past. Aan de andere kant is de omkeerring voorzien van een bajonet-aansluiting die op de body van jouw camera past. Dit houdt dus ook in dat de contacten van de objectiefvatting geen contact maken met de body van jouw camera. Jouw camera kan hierdoor dus geen opdrachten versturen naar het objectief. Functies zoals bijvoorbeeld de aufofocus en de aansturing van een electronisch diafragma van jouw objectief komen hierdoor ook te vervallen.

O.a. geschikt voor

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
Caruba
Type product
Omkeerring
Fabrieksgarantie
3 jaar