Acties en services bij dit product

Tot €200 extra inruilkorting

Ontvang tot €200 extra inruilkorting! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je lens naar ons op of lever het af in onze winkels.
Meer informatie

Productinformatie

Info

De Kiwi Photo Lens Mount Adapter LMA-SM(A)-M4/3 biedt de mogelijkheid om Sony Alpha/Minolta AF objectieven te gebruiken op Micro Four Thirds camera body's zoals Panasonic G1, GH1, GF1, G10, G2, GH2, GF2 en Olympus Pen E-P1, E-P2, E-PL1 en E-PL2. De Adapter is gemaakt van verfijnd brons en afgewerkt met chrome. Op de LMA-SM(A)-M4/3 Mount Adapter zit een ON/OFF knop voor de diafragma controle ring om het gewenste diafragma in te schakelen. Alhoewel de lens fysiek op de body bevestigd kan worden zullen de functies zoals automatisch diafragma, auto-focus en/of andere functies niet werken. U kunt dan in de manuele stand foto's maken.

Hoe kan ik de Lens Mount Adapter gebruiken?

In het menu van uw camera dient u een instelling te veranderen. U kunt namelijk aangeven dat u een foto zonder objectief wilt maken. Hoe en waar deze instelling zich bevindt verschilt per camera. Raadpleeg hiervoor de handleiding.

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
Kiwi
Type
Lens Mount Adapter
Camera mount
Micro Four Thirds
Objectief mount
Sony A
Fabrieksgarantie
2 jaar

Niet wat ik verwacht had.

2,8
  • Sommige lenzen gaan er wat moeilijker op
Berton Pot - 2 juni 2021 - Een paar dagen in bezit
Ik had meer verwacht van deze adapter, meerdere lenzen Sony A-mount gingen er niet lekker op (teveel weerstand). Eenmaal er op ging het okay.

De diafragmacontrole-ring vond ik ook een beetje zwaar gaan. Uiteindelijk resultaat met objectief was wel goed.

Ik heb de adapter toch teruggestuurd en dat is door CameraNU.nl snel en goed afgehandeld.
Lees hele review