Kiwi Photo Lens Mount Adapter - LMA-NK(G)_EOS
Kiwi Photo Lens Mount Adapter - LMA-NK(G)_EOS
29,-

Acties en services bij dit product

Tot €300 extra inruilkorting

Ontvang tot €300 extra inruilkorting! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je lens naar ons op of lever het af in onze winkels. Profiteer van deze actie tot en met 20 maart 2024.
Meer informatie

Productinformatie

Kiwi Photo Lens Mount Adapter - LMA-NK(G)_EOS

De Kiwi Photo LMA-NK(G) EOS ultradunne lens mount adapter biedt de mogelijkheid om de meerderheid van de Nikon F en AI (auto of handmatige focus) te gebruiken op Canon EOS camera body's. De Adapter is gemaakt van zwart geanodiseerd aluminium met een messing verchroomde ring. Alhoewel de lens fysiek op de body bevestigd kan worden zullen de functies zoals automatisch diafragma, auto-focus en/of andere functies niet werken. U kunt dan in de manuele stand foto's maken. De adapter is ook uitgerust met een "ON / OFF" diafragma ring voor de gebruiker om om het gebruik van diafragma in te stellen. Focus tot oneindig is beschikbaar.

Hoe kan ik een lensmount adapter gebruiken?

In het menu van uw camera dient u een instelling te veranderen. U kunt namelijk aangeven dat u een foto zonder objectief wilt maken. Hoe en waar deze instelling zich bevindt verschilt per camera. Raadpleeg hiervoor de handleiding.

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
Kiwi
Type
Lens Mount Adapter
Camera mount
Canon EF-S
Objectief mount
Nikon F
Fabrieksgarantie
2 jaar