Acties en services bij dit product

50% korting

Ontvang 50% korting op alle producten in onze Opruiming met de code OPRUIM50.  OP=OP!
Meer informatie

Productinformatie

Kowa TSN-AR50L Adapter Ring

De Kowa TSN-AR50L is een adapterring voor gebruik met de Kowa smartphone digiscoping adapter waarmee je de adapter met oculairs met een binnendiameter van 56.4 millimeter. De adapterring is geschikt voor alle Kowa iPhone en Samsung smartphone adapters. 

Compatibele oculairs

Met de Kowa TSN-AR50L Adapter Ring is het mogelijk om de Leica 25-50WW, Nikon Eyepiece 27, 40, 50 Wide DS, SEP 16-48x/2-60x Prostaff 5 oculairs te gebruiken voor digiscoping. De adapterring is precies op maat gemaakt voor het oculair van deze twee spotting scopes. De ring zorgt ervoor dat de lens van je smartphone op de juiste plaats voor het oculair van je spotting scope wordt gepositioneerd. Hierdoor heb je een haarscherp en zuiver beeld en maak je perfecte foto's en video's met smartphone en spotting scope.

Specificaties van de Kowa TSN-AR50L adapter

De diameter voor aansluiting van je iPhone of Samsung smartphone is 27 millimeter. De diameter van de spotting scope aansluiting is 56.4 millimeter. De TSN-AR50L past onder andere op de TSN-IP5, TSN-IP6, TSN-IP7 voor iPhone 7 en 8, TSN-GA4s en TSN-GA5s smartphone adapters.

Kenmerken van de Kowa TSN-AR50L Adapter Ring

  • Digiscoping met je telescoop en smartphone
  • Geschikt voor iPhone en Samsung
  • Spotting scope aansluiting 56.4mm
  • Smartphone aansluiting 27mm

O.a. geschikt voor

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemeen
Merk
Kowa
Type
Adapterring
Fabrieksgarantie
2 jaar
Geschikt voor (product)
Filtermaat
56.4mm
Smartphone-adapter
Ja