Caruba ET-67 zonnekap Zwart

1 reviews | #291494
Caruba ET-67 zonnekap Zwart - image 1

18,95
Vandaag besteld, maandag in huis

Informatie

Caruba ET-67 Zwart

O.a. geschikt voor

Specificaties

Merk Caruba

Voordeelsets

Caruba ET-67 zonnekap Zwart + Caruba Microfiber Lensdoekje Wit
Caruba ET-67 zonnekap Zwart + Caruba Microfiber Lensdoekje Wit
Je bespaart 8% op de accessoires!
Op voorraad
24,90
24,42

Reviews (1)

Stevig, maar moeilijk te bevestigen
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Kwaliteit
Dit is een prima stevige kap die doet wat het moet doen! Eenmaal bevestigd zit de kap goed vast en valt het niet van het objectief. De kap is echter moeilijk te bevestigen door het ontbreken (?) van een goed draaisysteem. Je krijgt soms het idee dat je de kap stuk draait (wat niet gebeurt). De zonnekap is ook achterstevoren te bevestigen, dit is nog wat lastiger te doen.
Doet waarvoor het bedoeld is
Stevige kap
Valt niet van het objectief
Moeilijk te bevestigen

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren
Zopim
Heb je een vraag?